Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztosat senki sem tud, még az se aki amúgy állítja,hogy biztos forrásból értesült.
Hali! Ha valaki tud valami biztosat mondani arrol h mi a helyzet azzal h vizsga+rendszam kellesz a segédmotorokra az irjon pls az iceman91@citromail.hu cimre! Elöre is köszi! Sajnos én ugy hallottam h kb egy év és minden segédmotorra rendszam kellesz; és csak az lesz segédmotor ami nem haladja meg a megengedett teljesitményt és a 45ös végsebességet! Egy 80as dt-t szeretnék venni és jol jönne ha valaki biztosat tudna mondani a témaval kapcsolatba...kösz...széles utat mindenkinek
Hát most 50-es vagy nem?
Látom jól elvagytok
Jobb mint tegnap!
Corel Photo Paint, "Replace colors" Kiválasztod a cserélendőt meg hogy milyen színre aztán a fényesség,mélység stb. csúszkát addig húzogatod amíg homogén és neked tetsző színű nem lesz.
Eccerű,mint a facsipesz. Ha megnézed az adatlapom végén a csoffadt macskát az is Corelben készült, az már kicsit komolyabb feladat.
Csak mert nagyon süti lett..... bárcsak én is tudnék így babrálni....
Corel. Mocifestés látványterveket is így szoktam.
Jó hogy szólsz, majdnem lebuktam! Huhh
Melyik programba vagy ilyen profi?
Sirály!
Jaaa és vedd le a hátsó lábtartót, mert abba beleköthet!
Csak akkor már átszíneztem nekem kedves színűre...
Így jó?
Aztán ha megállít a rendőr, mond azt, hogy te nem tudsz semmit...nem volt rajta rendszám mikor vetted. Te azt hitted 50-es, nem is vetted észre, hogy jobban menne.....
Öccsém dekoros! Megoldjuk! Köszi srácok már rohanok is a szalonna. Khhm... SZALONBA!
Persze!
Azé tegyé rá 50-es matricát!
szerintem simán elhiszik h 50es,bár én a helyedben tennék rá hengerűrtartalomra vonatkozo matricát...
Nincs ráírva sehova,hogy 125-ös, szerintetek elmegy smkp.-nak?
Hello mindenkinek
1 kérdésem lenne azzal kapcsolatban ho a 125ccm nincs ráírva véletlenül az adattáblájára az 50esként használt gépeknek,vagy bármely más 125ösnek? ami alapján bukta lehet
Mindenki keresi a kiskaput
Mi a pálya? Senki semmit?
Úgy van!
Én meg még soha életemben nem is mentem motorral. A videon sem én mentem 240-nel.
"Nem olyan családból származom én!"
És persze fogalmam sincs arról sem hogy ki lehetett az a galád szabálysértő disznó!
Hehe!
ami itt megy annak a fele sem igaz........
nekem is rendszámos a dt80 és csak oltogatom a népet
Majd Dr.Canon csinál nekik jogsit is!
Appám! Ma este csak úgy nyüzsögnek itt a "kékek"!
Mi történt?Nincs szolgálatban senki?-Akkor meg ki vigyáz az országra?
Hát vezze itt kabaré megy blokk/váz csere/átütés henger csere,hegeszgetés ,festegetés kiváncsivagyok milesz még.........