Hali! Ha valaki tud valami biztosat mondani arrol h mi a helyzet azzal h vizsga+rendszam kellesz a segédmotorokra az irjon pls az iceman91@citromail.hu cimre! Elöre is köszi! Sajnos én ugy hallottam h kb egy év és minden segédmotorra rendszam kellesz; és csak az lesz segédmotor ami nem haladja meg a megengedett teljesitményt és a 45ös végsebességet! Egy 80as dt-t szeretnék venni és jol jönne ha valaki biztosat tudna mondani a témaval kapcsolatba...kösz...széles utat mindenkinek
Corel Photo Paint, "Replace colors" Kiválasztod a cserélendőt meg hogy milyen színre aztán a fényesség,mélység stb. csúszkát addig húzogatod amíg homogén és neked tetsző színű nem lesz.
Eccerű,mint a facsipesz. Ha megnézed az adatlapom végén a csoffadt macskát az is Corelben készült, az már kicsit komolyabb feladat.
Aztán ha megállít a rendőr, mond azt, hogy te nem tudsz semmit...nem volt rajta rendszám mikor vetted. Te azt hitted 50-es, nem is vetted észre, hogy jobban menne.....
Hello mindenkinek
1 kérdésem lenne azzal kapcsolatban ho a 125ccm nincs ráírva véletlenül az adattáblájára az 50esként használt gépeknek,vagy bármely más 125ösnek? ami alapján bukta lehet
Úgy van!
Én meg még soha életemben nem is mentem motorral. A videon sem én mentem 240-nel.
"Nem olyan családból származom én!"
És persze fogalmam sincs arról sem hogy ki lehetett az a galád szabálysértő disznó!
Hehe!
Jobb mint tegnap!
Eccerű,mint a facsipesz. Ha megnézed az adatlapom végén a csoffadt macskát az is Corelben készült, az már kicsit komolyabb feladat.
Jaaa és vedd le a hátsó lábtartót, mert abba beleköthet!
Azé tegyé rá 50-es matricát!
1 kérdésem lenne azzal kapcsolatban ho a 125ccm nincs ráírva véletlenül az adattáblájára az 50esként használt gépeknek,vagy bármely más 125ösnek? ami alapján bukta lehet
Én meg még soha életemben nem is mentem motorral. A videon sem én mentem 240-nel.
"Nem olyan családból származom én!"
És persze fogalmam sincs arról sem hogy ki lehetett az a galád szabálysértő disznó!
Hehe!
nekem is rendszámos a dt80 és csak oltogatom a népet
Mi történt?Nincs szolgálatban senki?-Akkor meg ki vigyáz az országra?