nem kenyerem a finomkodás
ha mondok valamit, akkor nagyon mondom
amúgy a város szélén lakom 50m-re van a puszta
előtte van az utolsó utca, ezen néha igen tepernek az endúrósok
van hangzavar rendesen
de azért nem mindegy hogy napi 5-8-10x mennek rajta végig
vagy 3 percenként nyávogtatja a herélt simsonkáját
lakot területen simán csináltatnék db-vizsgálatot a yardokkal
főleg este 10 után
Ilyen a mai világ elönyökkel-hátrányokkal,mindig volt/van/lesz akinek valami nemtetszik(PL:discó -van aki aludna...)de lenne millió példa....Zöldek-hatalmas lovékat szednek össze pályázatokkal,érdemleges munkavégzés nélkül+felfujnak mindent de ha kapnak lét csendben vannak(ideig/óráig )Ez csak pénz és politika...Kár ezen mérgelödni ezvan..Boldog karit!
Nos, nem ezen fórum kérdése, de mivel név szerint említettél endurózással kapcsolatban, hadd reflektáljak pár szóban.
Nos, szomorú, hogy mostanában azzal tucc lekkönnyebben ellenségeket gyűjteni, ha járművet vezecc. Főleg akkor, ha az a jármű motorkerékpár. Nos, én az utóbbi időben több okból is hanyagolom az uccai motorozást. Marad az offród. Aminek megvan a szépsége, nagyon lehet szeretni. És ami némileg károsítja a környezetet, meg zavar másokat. Ez így van. És sajna ebben a műfajban is van néhány öntörvényű srác, aki tényleg idegbeteg módon vágat tökön-babon keresztül. Magunk mentségére hadd mondjam el, hogy igyexünk mindíg ugyanazon a nyomon haladni, és nem riogatni sem állatot, sem embert. És viszonylag távol a világ zajától vannak a helyek, ahol motorozunk, sztem télleg alig zavarva bárkit. Persze ez még így is fáj sokaknak. De gondolkodjunk el kicsit a dolgon. Már soxor leírtam. A somogy megyei sefag főnök most nyilatkozott a rádióban, hogy évente 100 milliós (!) nagyságrendű a kár, amit az orvvadászok okoznak. Meg komplett erdők lesznek fatolvajok áldozatai. És a hihetetlen mérvű szemetelésről még nem beszéltem. Nos, engem ezek a dolgok személy szerint sokkal jobban zavarnak, mint ami kárt meg kellemetlenséget az endurósok okoznak. És vállalom, hogy ha patika lesz minden erdő és már csak mi károsítanánk, abban a pillanatban szóltok, és felgyújtom a motoromat.
Nos, még írhatnék sok mindent, de a lényeget vázoltam.
Nyilván nem volt jogsija azért kell az utcában fel le járkálni mint egy idiota. Persze ha volt is jogsija egy kis elbeszélgetés baráti hátba paskolással rögtön ki lehet símitani a nézeteltéréseket.
én ezt tök egyszerűen megoldottam
12éves kiskölök simson star-al le-fel de vagy 100x
kissé erős hangja is volt a moccnak (nekem 8 ezernél nincs akkora mint annak volt alapjáraton)
kimentem és közöltem vele még egyszer elhaladsz előttünk leveszlek a motorról és letépem a hátad
na azóta nem jár felénk
mondjuk annak az apja is diló simán megérdemelne az is némi ápolást
lassan már 35 leszek......
időm sem volt igazán körbenézni
jövőre talán megteszem
autóra épp most kaptam elég sok csökkentést a 35év miatt
eddig a segédmocc a hungáriánál volt a legkevesebb
pár éve volt ahol 8 ezreket beszéltek......
Az sem mindegy persze, hogy a simsonok "árnyékoltság" szempontjából nem túl jók.
Becsíkozzák a TV-ket, és attól meg besípolnak a sorozatfüggő nyugdíjasok -Na persze ez tényleg nem is tartozik közben ide, de kár lenne erről külön topicot nyitni.
Én is berágtam volna rád ha az én házam előtt járkáltál volna fel le. így van nem azon van a hangsúly, hog y motorozol, és elmész egy két hely előtt többször, na de utcában föl le hát nem csodálom, hogy nem rajongtak érted.
Ha nekem csak egy egyszerű adásvételim van akkor rendszámoztathatom a mocim?
Ja és boldog új évet!
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
Boldog Karit mindenkinek!
ha mondok valamit, akkor nagyon mondom
amúgy a város szélén lakom 50m-re van a puszta
előtte van az utolsó utca, ezen néha igen tepernek az endúrósok
van hangzavar rendesen
de azért nem mindegy hogy napi 5-8-10x mennek rajta végig
vagy 3 percenként nyávogtatja a herélt simsonkáját
lakot területen simán csináltatnék db-vizsgálatot a yardokkal
főleg este 10 után
Örüljenek hogy nem az szfaltcsíkjukon ijesztgetem magamat!
Nos, szomorú, hogy mostanában azzal tucc lekkönnyebben ellenségeket gyűjteni, ha járművet vezecc. Főleg akkor, ha az a jármű motorkerékpár. Nos, én az utóbbi időben több okból is hanyagolom az uccai motorozást. Marad az offród. Aminek megvan a szépsége, nagyon lehet szeretni. És ami némileg károsítja a környezetet, meg zavar másokat. Ez így van. És sajna ebben a műfajban is van néhány öntörvényű srác, aki tényleg idegbeteg módon vágat tökön-babon keresztül. Magunk mentségére hadd mondjam el, hogy igyexünk mindíg ugyanazon a nyomon haladni, és nem riogatni sem állatot, sem embert. És viszonylag távol a világ zajától vannak a helyek, ahol motorozunk, sztem télleg alig zavarva bárkit. Persze ez még így is fáj sokaknak. De gondolkodjunk el kicsit a dolgon. Már soxor leírtam. A somogy megyei sefag főnök most nyilatkozott a rádióban, hogy évente 100 milliós (!) nagyságrendű a kár, amit az orvvadászok okoznak. Meg komplett erdők lesznek fatolvajok áldozatai. És a hihetetlen mérvű szemetelésről még nem beszéltem. Nos, engem ezek a dolgok személy szerint sokkal jobban zavarnak, mint ami kárt meg kellemetlenséget az endurósok okoznak. És vállalom, hogy ha patika lesz minden erdő és már csak mi károsítanánk, abban a pillanatban szóltok, és felgyújtom a motoromat.
Nos, még írhatnék sok mindent, de a lényeget vázoltam.
első dolgom volt a kipuff végébe a fojtást visszatenni........
az első pár tucat kört még elnéztem neki
de besokaltam............
12éves kiskölök simson star-al le-fel de vagy 100x
kissé erős hangja is volt a moccnak (nekem 8 ezernél nincs akkora mint annak volt alapjáraton)
kimentem és közöltem vele még egyszer elhaladsz előttünk leveszlek a motorról és letépem a hátad
na azóta nem jár felénk
mondjuk annak az apja is diló simán megérdemelne az is némi ápolást
időm sem volt igazán körbenézni
jövőre talán megteszem
autóra épp most kaptam elég sok csökkentést a 35év miatt
eddig a segédmocc a hungáriánál volt a legkevesebb
pár éve volt ahol 8 ezreket beszéltek......
Becsíkozzák a TV-ket, és attól meg besípolnak a sorozatfüggő nyugdíjasok -Na persze ez tényleg nem is tartozik közben ide, de kár lenne erről külön topicot nyitni.