Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem kifizeti, mert nem fognak nyomozni. Csak a zsarukat ne keverje bele
Amugy nem vok semmilyen biztositonál most csak haverom kérdezi meg engem is érdekelne mer jövőre nagymoci
Hát az természetes h" engem akkor megbasznak h" jogsi nélkül meg minden nélkül vezettem a mocit csak az lenne a kérdés h" a biztosito kifizetné a balesetszenvedő kárát?
Talán kis szerencsével igen. Gáz akkor van sztem, ha személyi sérülés adódik, rendőri intézkedéssel, és elkezdik firtatni a vasat
Milyen biztosítónál vagy? Mert nekem a kettőötvenes RMX negyedéves díja 1080 Ft a K&H-nál. A Jawám meg 780, mert B4. Nézz körül kicsit
Hi nekem az lenne a kérdésem ha pl: van egy 125-ös mocim és nincs rendszám rajta meg nincs leviszgáztatva attol még a köti biztositást lehet rá kötni és baleset esetén elis fogadják?
elbaftam......
3660 volt az idei és így csak 21.31% az emelkedés
többi ugyanaz........
most kaptam meg a kötelezőt a segédre
idén 3600 volt jövőre 4440 ft ez 23.33%-os emelés mi ez ha nem görénység?
fizetésem az elmúlt 10 évben nőtt kb ilyen mértékben
ezektől minden kitelik
de ha mégsem lesz belőle semmi örülök neki, de ha mégis spórolok évi 4500lét
Te szerintem nemlesz müszaki vizsga,max szám+ccm ellenörzés...
jaja. 12 csak a forgalmi hogy a papírt kiállítsák..
ami itt nálunk megy, simán elképzelhető
pl vonóhorog felrakás az +10 ezer többletköltség
emelt szintű vizsga +7ezer
stb stb
Te ezeket az összegeket honnan találod ki?Biztos pénzbefog kerülni de amiket te mondasz az sok lesz...Szerintem amugy adatbázisbol fognak keresni adatokat és ami gyanus az megy vizsgállásra....
hát ez igaz csak a lehúzásra megy a dolog
egy műszaki több mint 10 pénz akkor még a papiros dolgok stbstb simán lesz 30 körül
ha bevezetik akkor lemondom a biztosítást is és kapják be
kivágom a számokat a motorból és bekaphatják
meg amúgy is bekaphatják
majd azt mondom itt találtam az erdőben és pont viszem be a yardra

felénk még egyetlen olyan rendőrségi gépjárművet nem láttam ami terepen ellenfél lenne
városban meg amit mennék (évi 10km) nem teszem
meg amúgy is gyűjtés alatt áll egy izmosabb motor majd azt rendszámos lesz
hát igen ez valószinű csak a lehúzásra megy ki. Engem a vizsgadíj annyira nem érdekel csak ne legyen komoly a vizsga:)
Nézzék meg fék, világítás azt csá...
teljessen 1értelmű hogy lefossák magasról a lopási statisztikákat. valszeg egyik államtitkárocska eccő a homlokáracsapott, hoy ebben mekkora nem megfejt lé van, és most majd további százmilliók mennek a levesbe, arról nem is beszélve hogy alig hiszem hogy az okmányirodák valamint a vizsgaközpontok humánerőforrás, és eszközparkilag fel lesznek fejlesztve az új igények szintjére.
NEM.
de igen. Magánokirat.
A legegyszerűbb ha aláíratjátok mindkettőt a tanúkkal. Ha nem lehet ez a módszer.
"és ezt az öszzes biztosíto letárolhatná egy közös rendszerben enyni lenne...."ez most is müxik mert ha van 125 rendszámos és azt az okos tulaj 50es biztivel használná(vagy forditva) összefutnak a szálak...
köszi!
erre mi is gondoltunk
akár én is aláírom
de az eladó példányán nem lesz rajta az aláírás
ez nem okmányhamisítás?
sztem ez rendszámosítás csak a pénzre megy ki főként. nemazért a lopott motrokat azonosithatnák motor és alváz szám szerint mikor megkötjuk a biztositást kérik úgyis. és ezt az öszzes biztosíto letárolhatná egy közös rendszerben enyni lenne....
2009. jan. 1-től lesz.
nem.

Most nem rendőrként, hanem jogászként: írassa alá két családtaggal, akinek nem egyezik a családneve az övével.
nem ide tartozik de felteszem a kérdést

egy motor adás-vételi tanúk nélkül érvényes?
haver vett motort de csak az eladó és a vevő volt jelen
az eladó adatait megnézte a személyiében hogy valódiak-e

mivel van rendőr fórumozó itt csak tud választ adni

köszi!
2008-tol tuti nem lesz
2009-től lehetséges de nem biztos!
2009-re ha tuti lesz add el előtte
Sziasztok!Olyan kérdesem lenne,hogy egy ismerősömtől hallottam hogy 2008 januárjától vezetik be a kötelező rendszámozást a robogókra,nekem személy szerint egy Aprilia SR150ccm robogóm van mire számíthatok, csak egy 50-es ként megírt adásvételi szerződésem van.Válaszokat előre is köszi.Csákó