Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elekat nem is az estén volt a hangsúly, hanem a helyszínen! Sztem az senkit nem érdekel, h ha autópályán, vagy vmi lakott területen kívüli főton húzol, lakott területen meg felrakod 6-ba és 6000 fordulaton 130-al végiggurulsz a területen, de ha még nem is tudnád megállni, h ne húzd neki állandóan, az se baj, inkább az az idegesítő mikor fel le nyomulsz 1 helyen, Pl: simsonnal utcában függetlenül, h mekkora hangja van! Előbb jogsi utána motorozhatsz és nem vagy lekorlátozva az utcába, ez lenne a legális sorrend!
És ha te napközbe dolgoznál és nagyon motorőrült lennél érdekelne h" csak éjfélkor tudnád tépni a gázt és nem tudnak aludni?
hát szeritem nem nagyon
Ez a hang téma meg hülyeség !
nekem régen amikor még nem volt moped jogsim a simsonnal körözgettem az utcába azt szinte mindenkit zavart meg jöttek ki h" hadjam abba mer a gyerel aludna délután 2kor
pedig igazán nem volt nagy hangja meg direkt nem is téptem neki és csak egy simson volt nem egy KTM!
És ne feletsd el a speedeseket se,amikor éjfél körűl nyélgázon szórakoztatják a lakosságot-természetesen
kiherélt kidörrentővel-
bocs, ez kicsit eltért a fórum fő témájától!
elekat sztem a gyári kipufogókkal is lehet hallani a gépeket időben! Én faluban lakom közvetlen erdő mellet szeretem a természetet és motorozni is szeretek ott, de szombat esti diszkózás után vasárnap reggel 9kor nagyon rossz 10 endúrós muzsikájára ébredni, persze 1iknek se gyári vég van rajta, h égne ki mindegyknek az összes szelepe! És erről a részről teljesen megtudom érteni a vadászokat és a zöldeseket is, fasznak kell nekem még 3 km-ről is a motort hallani! Másik részről, tegyük fel, h már idős vagy és gyerekeiddel sé családoddal a természetben sétálsz, és elhúzna pár marha melletetek lassítás nélkül, és ha meg nem állsz félre te bajod hallotad őket időbe, a kölykeid meg hazáig bőgnek mert úgy összeszarták magukat, asszem te is lehet, h tökönrúgnád őket!
Remélem nikk ebben 1etért velem! Véleményem szerint azok csinálják ezt akik még nem láttak erdőt gyalogosan 2 km/h sebességgel kölekedve! Háát igen ezek nehéz illemtani dolgok!
"általában fehér furgon, Ducati vagy Iveco... "DucatO, Fiat Ducato.A Ducatinak nincs ki mind a négy kereke : )
Háát igen! Én sem értem miért jó ez nekik, na de mindenki magáért felelős, saját sara, ők tudják!Én maradok a legálisnál!
Egyetértek.De sajna kishazánkban az a menő aki lop-CSAL-hazudik.
Teljesen támogatom nikk és thebear hozzászólását! Számból vettétek ki a szót! Tudom, h sokan rühellik a rendőröket legötbbel énis így vok, de persze találkoztam már jó arcal is! És szerintem ha 1 rendőr gecizni akar veled, akár csak közűti ellenőrzésen, akár neaggy vmi közúti balesetben, akkor legjobban úgy lehet visszavágni és védekezni, h ha rendbe vannak a dolgaid, nyugodtan fújsz szondát elmész vérrvételre és a motorodat is bevizsgálhatják! Akkor úgy sem tudnak semmit csinálni ha csak nem te vagy a hibás! Engem ami mai napig meglep rendőrök felé tanusítot viselkedésben, ez a "125, de 50-esként használt" dolog, oké, h lereszeled a hengerről a 125 feliratot, de pl 1 crm-nél, vagy 1 dt-nél az még senkinek nem jutott eszébe, h a rendőrre ráröhög a power!? 50-es power-es?
büfés kocsirol van szo?
általában fehér furgon, Ducati vagy Iveco. mellette egy mérleg a kamionokhoz. De változó.
Jah és még 1 kérdés!
Hogy néz ki ez a mobil kpm?
köszi a válaszokat előre is
hülyeség!XD Itt nálunk azér is megbasznak ha nagy a mocid hangja Tiszta szánalom
sztem meg az lenne a lényeg h" éppen h" leygen hangja ha legalább megy este a mocis és ha már nem látják legalább a hangját hallják
cél érdekében mindent...
ha már szarolunk legyen extra vastag

amúgy elég süket aki nem hallja meg a különbséget......
hát, ha van szíved szétbarmolni a gyárit.....
kicsi lyukat kell fúrni a kipuffba még mindjárt az elején
egyből pattogós lesz a hangja
hagyjuk, hadd jöjjenek rá maguktól. Engem egyfolytában elküldenek melegebb égtájakra
Elnézem pl. a sok mély hangú Vespa robbancsot rencám nélkül. Érdekes. Elég a hangját meghallani, és lehet sejteni, hogy sose volt ötvenes
Ja, bár sztem ha az ember motrozni szeretne, hát vizsgázzon le. Én is azt tettem. Hogy a papír nélküli vasakkal mi legyen... Hát igen, ez itten kérem Magyarország. Az az occsó, hát azt vesszük. Mindenki úgy van vele, hogy csak mást érhet baj....
itt szerintem több gond is van. Az egyik, hogy nincs a legtöbbnek jogsija. A másik, hogy nincs a motornak papírja, amivel rendszámozható lenne.
Lehet. De télleg nem értem ezt a hozzáállást. Nekem az enduróm is papíros. Műszakis. Kibírom egy évben a nyócezer súlyadót meg a négyezer kötelezőt. A kétévenkénti műszakizás se túl nagy gürc. De nyugottan terelem a vasat....
mivel fiatalkorú valószínűleg ezért erre játszik
Az szép. Nemtom, megéri-e a srácnak
amúgy igen, kifizeti. De berendelheti a motort szemlére.
na meg akkor, ha az autós rendőrt hív, vagy nem tudsz elmenni mert te sérülsz. Ha kiderül biztosítási csalás, műszaki nélküli motor, ha jól értem jogosítvány nélküli vezetés, közúti baleset okozása.
Többet nem veuetsz motort, és büntetett előéletű leszel.