Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát csak az a baj h" csak 7végén használnám a motort ,szépen 40-el kitotyognék a pályára azon az 1 km-en a hétvégén most nehogy már regadót meg minden izét kelljen fizetni
azt énis elítélem aki minden nap a főútón keni mint az állat 150-el 50-es jogsival és egésznap az utat ropja(vagyis nem itélem el de az megérdemli h" megbüntessék)
már csak engedélyezzék a buszsáv használatát és felőlem bármi lehet.
sztem ma már egyértelműen nem. bár nekem fzren is bele lehetne kötni ebbe abba..
fordítsuk meg a dolgot: Ér ez az egész ennyit? Nem lenne egyszerűbb, ha jogosítvánnyal és rendszámmal járnátok? Komolyan nem értem, megér ez ennyi balhét?
Mit csinálsz, ha összetörnek, és a helyszínen lefoglalt motort szakértőztetik meg? Vagy visszaadják a motort, hogy majd kimegy a műszaki szakértő, de te bejelented a lopást, és bukod a biztosításos pénzt?

Amúgy helyben is lefoglalható a szabálysértés eszköze, szal előfordulhat, hogy a motor marad, te pedig sétálsz. Vagy ami egyre gyakoribb, a mobil KPM helyben megállapítja, hogy nem 50-es.

Most komolyan, ez megéri?
egyébként aki két-három év ,vagy régebb óta használt nagymotort 50-esként azok aztmondták h" nekik semmi probléma nem volt!
aztmondják 2-3 évvel ezelőtt nem is fogalkoztak iylenekkel csak most kezdték el komolyítani az ügyet
szal akárhogyis ha vakai meggondolatlanul iylne helyzetbe kerül, jobban jár ha bejelenti hogy ellopták, a vázat meg a blokkot nem tudja eladni, az alkatrészeket igen, és akkor max pénzben bukik... én ha újra kicsi lennék jogsit kérnék karira(meg egész évre meg midnenre csak belemenjenek) és akkor nem lett volna ennyi gondom. de lassan tisztul a helyzet, még elsikálom a szutyok motorjaimat és akkor le zegy, arra jogsi és kész.
Hát végülis rizikós a buli:D:D
ezt azér kérdeztem mert jövőre nagymotor és dilemmázok h" megálljak vagy ne:D:D
ez tökéletesen leírja hogyan megy. A lopás jelentéssel jegyzőkönyvet kérnek, ha bejelentetted, hogy lopott nehezen eladható. Ráadásul a hatóság félrevezetése is bűncselekmény.

A KPM vizsgát te állod. Akár igaza van akár nem.
Amugy én simán megmondanám a rendőrnek ha elkezdene kötekedni h" nem 50-es h" mit gondol ha nagymotorral nyomnám szerinte meg is állnék?
De én ugy tudom hogy a KPM viszgát ki kell neked fizetni,de ha a rendőr hibázott és mégis 50-es akkor neki vagy a rendőrségnek vagy az államnak vagy mittomén kinek kell kifizetnie ..Ez igaz?
ja az adásvételi miatt még akár okirathamísítás is lehet, akkor meg a tanúk is.. ihajj.. szal ha ügy lesz akkor bűncselekmény az biztos.
megkérdik mekkora? mire mondod hogy 50es, erre ő hogy szerinte nem. gondlom kapsz egy idézést feljelentés miatt , hogy vidd be a motorodat viszgálatra ekkorr meg ekkor. na ezen filóztam, mi van ha aztmondom ellopták? lkehet az kisebb baj. na és akkort beviszed (elvileg) és kiderül hogy nem akkora. emiatt engedély nélküli járművezetés, vélhetően biztosítási csalás, érvényes műszaki nélkül közlekedés. van itt finomság.
Hi thebear!
Hogyan történik az a dolog h" megbüntetik a 120/50-es mocis gazdáját?
egyáltalán sokat foglalkoznak vele?
ha sejtegetik hogy nagymotor hogy történik az eljárás?(a helyszinen adnak egy "beutalót" KPM viszgára?
Shrekk a beceneve....... És úgy is néz ki, mint az ogre. Ha ismered tudod mire gondolok.
Amúgy ez tök jó 5let. Kpmhez ritkán hívják be az embert. Még mikor /50 motorom volt, beszélgettem egy rendőrrel, tiszatöltésnek olyan szakaszán eduroztunk ahol tilos menni, ottvan egy erdő, egyböl menni akartam be, csak hülye haverom megállt, ha beköpött volna nagy gondom lett volna. Inkább odamentem, tök jó fejek voltak. Pont volt neki egy rendszámos Dt-je állitolag, nekem meg ugye a /50es Dt vicces volt:D Mondta hogy nemtud csinálni vele semmit azt hazaküldött.
Ez ennyi idő után jutott eszükbe?:D Valaki elkezdett gondolkodni.
Hi!

Mi a monogrammja? Lehet, hogy tudom ki az....
Szóval a vidékieknek CSAK rossz híred van... -Na, azért köszi az infokat.
Na jó, legyen jó hír is: a BRFK Közlekedésrendészet új vezetője ejanuártól egy motorostársunk.
ELkezdtek egy típusokat tartalmazó füzetet terjeszteni a közlekedésiek közt, és külön oktatást vezettek be a motorokkal kapcsolatosan, miről ismerhető meg az 50-es, 125-ös stb motor.
Köszönhetően annak a zseninek, aki egy 500-as robogót akart bemagyarázni 50-esnek, és azt mondta, a gyár elbaszta a matricázást....
A rosszal!
Nos, van egy jó és egy rossz hírem.
Melyikkel kezdjem?
Engem akárki rendőr meglátott, előszeretettel megállított mert a motorost biztos más igazoltatni vagy ritkább vagy nemtom, de ha villogtak hogy rendőr van vagy akár láttam, buko becsat meg szépen 40el mert ugyis megállít... Általába bejött:D
felénk pedig elég nagy pusztaság van....... de endúró van egy csomó
de szidják a 600ast igaz tuti bivaly gép de dög nehéz
egyik ismi vett egy ktm 400ast az a nagy királyság avval csak a helikopteres deszant fog meg
könnyű nagyon erős felmegy akár a templom tetejére is

de tényleg hülyének néznek amikor megkérdem nem féltek-e a yardtól.........
Szia Bear! Ismerek egy srácot, Babettája van... 180ccm erdészeti láncfűrész motorral, Derbi GPR futóművel... Soxor megállítják a kolegák de csak érdeklődnek meg csodálkoznak, hogy mitől megy a Babcsuk 140-et... Akkor is csak egy Babeta...