Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha megvannak a papírjai meg a számla is emg midnen én a helyedben lerendszámoztatnám.
Ha minden papír megvan egy 100-asból megúszhatod ha nincs akkor vagy használod így vagy jobban jársz ha veszel egy rendszámosat mert olcsóbban kijön. Am meg ha rendszámoztatni kell az 50-eseket akkor mi lesz?
Szép a motorod de ezt énse merném használni ! főleg ha köcsögök arrafelé
ne hallgass gabira mert a közúton úgyse tudsz motogp-ni
Az a baj hogy nagybaj estén ezzel nem tudsz lemenni valami kis földútra ahol a rendőröket leráznád

Szerintem vagy 90 rendszámoztatni de valaki aztmondja olcsóbb 60-90 ezerig számíts!
hát, ha megvannak a szükséges papírjaid akkor olyan 50 körül.
Vagyis 1X egyik félszigetre mentek másik nyáron a másikra.
Pontosan nem tom a nevét h hol votlak de tom h 3 fésziget egymás mellett, egyikre nem lehet menni emrt papok lakják vagy mi van és mind2 félszigeten motoroztak.
De kemény!

Majd egyszer a házuk előtt várják a rendőrök, aztán ott is játszhatja magát.
nabasszameg mostmár télleg nekem végemvan.errefele nagyongecik a zsaruk motorot meg mostvettem kéthete.sztem is a legjobb az elkerülés de áhh basszameg már most félek. menyiből lehetne le rendszámoztatni?kb
Itt nálunk ha nem tetszel a rendőrnek úgyis beléd fog kötni!

JA direkt írtam!
ahol én élek ott nem "célszerű" legálisan használni a motorokat
nekem mondtak már olyat h" a csávokám a ktm-jét rendesen rendszámosan használta megvolt minden papir de a rendőr belekötött
-nem gyári a dob
-az repedt indexbúra (mert crosspályán használta)
-nincs tükör (biciklicsengőt ne rakjunk rá?)
éshát írtak neki egy szép csekket
azóta a gyerek motorján nincs renszám és leszarja ha integet vagy villog neki a rendőr h" álljon meg
Ugye direkt írtál 3 mondatba ennyi helyesírási hibát?
hacsak nem utánfutón viszi....
Gabi! hogy érted az h" az Endúrónál könyebb megoldás?
Ha a mociddal kimész 1 crosspályára akkor is kell vmi kis uton menned nem?
vagy ha elmész a haverodhoz ugyanugy mész a közuton ahogy akárki..
na de komolyan. Erre ránéz a nagyanyám, aki 84! éves, és kiröhög, hogyha azt mondod neki 50-es.
Rendszámozd le. Használd legálisan.
Szerintem gáz.Na nem ilyen egyszerű a helyzet, csak a végső következtetéssel kezdek, hogy ennél már csak jobb híreket írjak a továbbiakban Szóval gáz, mert közúton zúzol vele, és ott pedig RENDŐRÖK is vannak.Egy endurovalé simább lenne a kérdés, de te az utcákon mész, ami megbonyolítja az életedet.Ha rendőr, akkor két lehetőség.Fék, vagy gáz.ha gáz, akkor ajánlom hogy nagy motogp reménység legyél, mert ha menekülőre vetted a figurát, akkor fényesék nyilván durcásra.Ha tehát a tiplit választottad, akkor ne számíts kegyelemre, a vesédet leverik ha elcsípnek, az tuti!
Ha ez nem vonzó lehetőség, akkor inkább válaszd a féket.Én egyébként ezt javaslom.ha a féket választottad, akkor két esetben úszhatod meg a tíz év sóbányát.1;Ha a rendőr ostoba, és beveszi hogy 50-es a motor, és 2;Ha a rendőr rendes, és úgy tesz mintha bevenné hogy 50-es a motor.A külömbséget talán nem is fogod soha felfedezni (Mert a tünetek szinte azonosak, azt mondja hogy további jó utat, és visszaadja a papírjaidat.)Na ez a két eset kibatt ritka.Van, de ritka.A legjobb taktika a rendőrök teljes elkerülése Hogy még csak messziről se lássanak.Pl. nem ajánlom hogy 130km/h-ás traffipaxfelvételt készítsenek rólad, mert azzal már véged is van Egy ilyen esetre mégis csak a megpattanás taktikáját javasolnám, bár a körülmények itt is befolyásolják a helyes döntés mibenlétét.Fel kell mérni az esélyeket.Mit nézel?Hány rendőrautó van?Merre állnak orral?Mennyire ismerős a terület, és mik a lehetőségek a menekülés irányait illetően?Mennyi a nyál a tankodban?Tudsz-e olyan surranópályát ahol nem próbálnak elédkerülni stbstb...Így néz ki egy elcsett menekülés:
http://videa.hu/main.php?page=...
Szóval összességében:Nem lennék a helyedben -És ezért nem is vagyok
Azért sok sikert, és gumifákat!
nabakker
Furcsa pedig az össze kölcsönzőben az 50-es robogók dominálnak. Ez görög melyik részén volt? Evia? Paralia? Korfu? Neos Marmaras?
Balhés nagyon. Ne várj bátorító szavakat.
Nekem van egy rs 125öm persze 50es papírokkal.Van valami tapasztalatotok hogy sztetek ezzel megállítanak,körbenézik és egyből leveszik hogy 25ös.és megbasznak.sztetek ez így lesz vagy elkérik a papírokat és mehetek is. számomra nagyon gázos hogy véletlenszerűen is megláthatj a 200as km órát benne ami nem egy 50esre van. lécci segítsetekmár hogy balhése közlekedni az rs-el 50es papírokkal
Az volt a legkisebb motor az egész kölcsönzőbe. Kettejükkel oan 60-70-et ment még dombos részeken is 1 személlyel oan 80-90-100-at asszem. Ennyit tok róla összesen.
Szerintem itt véletlenül sem a biztonságról, meg a tepsi épségünkről van szó.Sokkal inkább a PÉNZé a főszerep a kérdésben.Ha motorozni akarsz, vizsgázz le, vegyél rendszámos motort, írasd a nevedre, köss kötelezőt, és fizess télen-nyáron, és persze fizess "súly" adót, ami most már teljesítményadó... bla-bla! CSAK a PÉNZ, semmi több!Ha a biztonságról lenne szó, akkor nem abból állna egy nagymotoros vizsgája hogy "Eriggy fiam, kóbászolj a városban 50-nel negyven percet, és itt is van a jogsid."Hanem megtanítanák a "versenyzőt" motorozni is.-Legalább egy kicsit.De erről szó sincs.Úgy szerzi meg a mókus a motoros jogsiját hogy csak a rutinpályán lábletétel nélkül tud szlalomozni, meg a forgalomban nem tapossák ki ha pont figyel Az, hogy tudunk kanyarívet tervezni, kanyarsebességet saccolni, a közlekedők sebességét megsaccolni, az nem a vizsgarendszer követelményeinek köszönhető, hanem saját-többnyire illegálisan szerzett-tapasztalatainknak.ne is keressetek a rendszerben igazságosságot!-Nincs benne:( Vegyetek endurot, és irány a porba meg a sárba!-Aztán már csak a benzinnel tudnak kicsit lehúzni, de ez egy másik történet :)
Magyarok kormányt ismerve, szerintem csak szigorítják minthogy engednék. Amugy ez emberfüggő hogy ki mire ül rá. Aki motorozni akar az ugyis venni fog egyet magának, 2x évesen leteszi nagyra és mehet is, nem fogja senki véleménye eltántorítani ha tud az illető ha nem. Amugy ne 125 4T-t nézzünk, nézzünk pl egy nsr 125 2T-t. Enyém is az, kint 160-nál áll meg végre. Arra pl B-vel rűülne olyan akinek sütnivalója nincs abbol érdekes video készülne... papirokba 124 11 Kw-van, bárki hozzájuthat egy iylenhez, és 16-tol vezethető is.
Milyen típusú volt az a 85-ös robogó? Egyébként hidd el nem egy helyen próbálkoztam és egyértelműen megmondták hogy B -s jogsi only 50ccm scooter.
"aki nem tud, vagy inkább nem mer az nem is fog motorra ülni ha vezethetné, ha nem. "szerinted tudod 1re több a motoros,sok a kényszerböl mert látta hogy gyorsabb/olcsobb...stb...okokbol ül rá motorra ugyhogy közenincs a motorozáshoz...
"15lovas 4t is messze jobban megy mitn egy autó főleg városban.." de városon kivül megöszülsz mire odaérsz bárhova
ja monnyuk fura hogy nem szarul menő 25-ösökre előbb megkapod a jogsit mint autóra, miközben egy 15lovas 4t is messze jobban megy mitn egy autó főleg városban..