Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia bear.. ha mondok egy alváz meg egy motorszámot utánna tudsz nézni nekem, hogy honnan valósi?
Látsz smilit az írásom mögött? Szerinted örülök? Bár, ha jobban belegondolok egyszerre sok motor fog előkerülni, amiről még a jelenlegi ztulaj sem tudta, hogy lopott. Azonosíthatóvá válik minden robogós, stb. Eltűnnek a jogsi nélkül vezető műmájerek. Műszaki vizsga kerül olyan mootorkra, persze szerelő után, amik most nem kapnának. Igen, örülök.Kösz, hogy rávilágítottál
Jó kis fasza földmérő torony,nyáron találtam én is egyet a Vértesben,de nem mertem felmenni Uez a felirat volt itt is
Majd meglátjuk milyen forrón esszük azt a rendszámozást.Lehet hogy tényleg beszívunk vele, de te minek örülsz?-Kaptál valamit?
Mindegy mit alakítanak a rendszámmal, én már régen nem jegyzem hogy mit akarnak tőlem.
Elendurozgatok erdőn-mezőn, és persze árkon-bokron, Porban-sárban, a kis pénzemmel meg ne is szövögessenek terveket.
És ha éppen nem motorozok fél évig, akkor nem fizetek egy petákot sem pusztán azért mert motorom van.Fizettem már eleget
Az igaz, hogy MÁSOK kénytelenek az utcákon elvergődni a közúthálózat végéig, de az én helyzetem spec., mert nagyon tuti helyen lakok.A házam melletti két telek az enyém, és a túlsó mellett egy hét hektáros külterületi ingatlan is Onnan aztán szinte bárhová elnavigálok közút érintése nélkül ahová csak akarok.Pl voltam ennél a geodéziai mérőtoronynál is, ami úgy 50km-re van tőlünk.
aha
nemláttam hogy írta volna valaki hogy rendszámoztatás mennyiből jönne ki.egy kérdés... saccra 60 felé?
sokat érsz vele, ha kidobhatod a rendszámozáskor.
EZ NEM LOPOTT.EZ ALEGBIZTOSABB
Nah én mentem aludni majd holnap.
Jóccakát!
nem baj, legalább sok lopott motor visszakerül a jogos tulajhoz.
Am ránézésre VÍZhűtéses 50-es meg 125-ös hengert nehéz megkülönböztetni ha nincsenek egymás mellett. A blokk meg a többi méret már húzósabb. Fékek, kerekek meg maga a motor nekem alapból szembetűnik ahogy meglátom de aki kevésbé ért hozzá... Hát én akkor se vállalnám be. Jobban szeretek azzal a tudattal motorozni h nem büntetnek meg.
nekem volt 180as runnerom 50es papírokkal azzal nemfostam mert sztem az belefér mert smemi feltűnő ugyna olyna mint az 50es csak ha döcögtem 60al nemzúgott úgy hgy amjdszét szakadt.itt azért már kicsit más a helyzet
Hát igen sztem is, a vak is kiszurja hogy 125ös az biztos csak vagy szól érte vagy nem...
nekem is a 80ast el kéne adni vagy vmi mert ez igy nem lesz jó.
Én nem a közúti ellenörzések miat aggódom hanem ha rendszám kell 50esre ===-vizsga kell... és ha vizsga lesz bizony megnézhetik komyolababín... ki tudja milyen koymolly lesz az...
hát eléggé
Az RS 50 és 125 között már komoly különbség van.
keveset.
Gino, majd viszik a bontóba.
tudom. de sztetek a 200as órába vagy a hátsó 150es gumiba belekötnek?most őszintén meyi eséjt láttokrá hogy papírokat mutatok+biztosítás és mehetek tovább?
Am miért nem vettél rendszámoshat ha lehet rá jogsid?

Ja és vki megtudná mondani h azokkal mi lesz akinek 125/50-es mocija van és jön majd a renszámozás?
ha elkapnak sem fog tudni segítni....
keresztfaterom zsaru és leellenőrizte az alvázszámot országosba és nemzetközibe(körözési lista) nemvolt semmmi zűrvele.most jö az hogy zsaru és... akkorese akarom szarba keverni. mert az azért nemúgy működik hogy jaj szarbavagyok segítsmárki
Nos ien esetben tudtommal egy rakás dolgot kell vele csinálni honosítás vagy mi. stb... De nem tom. Én msot kezdtem el 125-ösöket keresgélni de CSAKIS rendszámosat. És az előző tulajnak semmi papírja nem volt hozzá?
na és honnan tudod, hogy nem lopott?Ennyivel nem lesz rendszám
Én nem merném kockáztatni mert lehet ,hogy 2x nem veszik észre h" nagymotor de a 10. biztos észre fogja venni!
egy adásvételi amibe rs 50 szerepel meg biztosítás