Amugy ez nem neked szólt Hanem a pofozkodós részhez... Én bevallom nem egyszer volt olyan h városba 100felett mentem ahol tudom h lehet annyira menni... És már nem azért ki az aki betartja a 50es sebesség korlátozást? Mert sztem mindenki már lépte túl, és csak ezért kérdeztem rá!
Nem azt mondom h sose mentem 40 felett sőt volt h jóval 40 fölött de azt se a belvárosba hanem hosszú elhagyatottabb utakon. Nah jó azért a városon kívül van egy hosszú aszfaltozot út sehova se vezet ott azért kipróbálgattuk a gépeinket. Belvásorba azért se mert egy rakás utca 30-as lett. És mti tartok ebbe szánalmasnak? Azt h azt nézik h ki megy 35-el miközbe egy rakás óra 25 felett mér jól hivatalosan tehát az is még hajszálhíján van. És ugye 35 már több mint 10%... Na de kérem nem mind1 h 30 10%-a vagy 90 10%-a! És ebből írtak egy rakás csekket h 35-el mennek. Meg ugye a statisztikába az is egy mínusz pont ha ellopnak etgy kocsit de vkit gyorshajtásért megfognak + 1 pont ami a statisztikán rohadt soakt javít de egy kocsi se került elő. :/ Szal ezen baszakodni h 30 helyett 35 menjenbek ki és fogdossanak oat aki 90 helyett megy 110+---
nekem is van a DT-n 2tukor elsősegélycsomag még beszerzek egy izzókészletet is biztos ami biztos:)
ésszel kell menni és akkor nem lesz semmi baj! gondoljatok bele egy rendor meglát egykeréken kozlekedni vagy úgy, hogy szépen szabályosan...ezért nem mind1 álaltkodni ott a határ+a kroszzpálya.
Semmi gond csak én is így estefele eléggé fáradtan kicsit máshogy fogalmazok és lehet félreérthetően. Am meg akik 80-100-al mennek és én rendőr lennék és emgállítanám őket nem lenne móka, jogsi bevonva! Jájj mi jutott szembe, nyáron mentem a strandra és van a kanyar a strandnál és van ott egy keresztződés STOP táblával és az egyik motorosrendőr majdnem elütött pedig semmi megkülönböztető jelzés. Előző nyáron meg ott egy autó 80-al kihajtott elém (legalábbis nem 50-el ment az biztos)... STOP táblánál szép....
thebear valahogy sejtettem éreztem csak arra vártam h" mond ki
amugy nekem sincs bajom a rendőrökkel csak mindennek lehordom őket!
majd ha nyáron megveszem a nagymotoromat 50-es jogsival lehet h" lesz majd meglátjuk
Félre ne értse senki se, nekem semmi bajom sincs a rendőrökkel. Én szabályosan közlekedek, ha 1X megállítanak nem lesz félnivalóm úgy gondolom. Lehet naon rendőrellenesnek hangzott a kis monológom, az egy oan írás volt amiben a kicsit "homályos" részéket írtam. De semmi bajom sincs velük. De azokkal annál inkább akik 200-al rohangálnak meg gyújtogatnak autókat. Csak néha télelg erőltetett pár dolog igazoltatások során én úgy vélem. Amikor áprilisban nővéremmel mentem autóval megálítottak minket. Előtünk emg egy robogóst megy egy MZ-s volt. Tőlük elkértek mindent ami csak létezik, amikor elengedték őket nővréemtől iratokat, visszaadták és mentünk is tovább. Amúgy én nem csodálkozok azon ha fiatalokat megálíltanak és mindent elkérnek, mert tényleg vannak eléggé felelőtlenek is. Ha megállítanak az nem fog zavarni h midnent elkérnek, DE ha minden hülyeségbe belekötnek azt már túlzásnak tartom. Amit unokatesóm mondott h 50-eseknél "csak 50-eseknél"mindenbe belekötnek amibe csak tudnak. Bár tény h az 50-esekkel van "sok gond" a városban emrt mennek 80-100-al és ezzel sikerült kihívni egy kis ellenérzést vagy h is mondjam. De mint mondtam NEKEM SEMMI BAJOM SINCS A RENDŐRÖKKEL. Itt éppen egy kiss rossz oldalukat írtam de tudék én jót is mert arra is tudnék pldát mondani ha nem is motorokhoz vagy akármien járműhöz kapcsolódót szal...
Igen persze ahogy mondtad ritkább, de sok van, mert már a rendőrségnél is sok a túlképzett, más területen sincs ez máshogy, mégis hülye rendőr történetek gyártásával akar itt kitűni 1-2 ember !... Egyébként 1992-t óta csak érettségi után lehet felszerelni rendőrnek. és ugye a lakosság körében ez az átlag végzettség, ( szerencsés esetben ) ott meg ez az alap. Mégsem a rendőrök mondják, hogy az ostoba polgárok, viszont akkor fordítva pláne ne legyen.
Igen mindig ahhoz hasonlítunk, h egy külföldi rendőr több nyelven beszél a Magyar meg nem.
Majd ha a Magyar emberek is több nyelven beszélnek nálunk, mert ugye azok közül kerül ki a rendőr is.
Ha hülye a rendőr akkor hülye lenne az ország lakossága is nem? Ezt pedig azért én nem hiszem, pontosan én egyiket sem hiszem.
Azért engem nem egy motoros találkozón kísért fel a sokak által buta rendőrnek tartott KMB.-s.
Egyet azért végszónak még elmondanék ezeket az írásokat rendőrök is olvashatják, és mit szóltok, majd ha ők is úgy állnak a motorosokhoz mint itt egy nagy csoport hozzájuk?!
És
Hátra kell nézni. ^^ Bár nekem is van mind2 oldalt mert szeretem h mind2 oldalon van tükör. ASmikor bicilizik majd megőrülök h nincs rajta és háűtra kell h nézzek annyira hozzászoktam már.
Ha nincs index rajta akkor mi a gond? Az csak egy kapcsoló. Kézzel is ugyanúgy jelezhetsz. :/ Bár ha van rajta index és az nem műxik azért van h rádszólnak h enyje-benyje lehet h kapsz egy kis csekket egy autogrammal.
Nyáron unokatesóméktól jöttem haza és oan 11 körül járt már az idő, Kiskunfélegyházán jártam. Bementem a benzinkútra mert hát hívott a természet. És nem azt nézték h motorral vok-e hanem h ugye 16 vok és mit kerestem 11-kor az utcán. Aztán persze mondtam h unokatesóméknál látogatást tettem és kicsit kséőbb sikerült elindulnom. Ahogy elmagyaráztam semmi baj elmentek és még az irataim se nézték meg.
Jájj nem arra gondoltam h midn1ik rendőr csak gecizik félre ne értesetek! Csak hát haveromat a komárjával meg a starjával 6X megállították (ennyiről tok nyár óta) és szó szerint átnézték a motorját. Robogósokra tom h azért vannak rászállva mert mennek 100-al meg a sportkipuff is kibelezve. Engem másfél év alatt még 1X se álítottak meg, csak 1X a tecsó parkolóba hozzámszóltak h mien szépen rendberakott Simson.
mármint az nem fordult elő h" többszöri figyelmeztetés után büntesse meg!volt h" a piacon tolvajt fogott és csak aztmondta h" tegye vissza és nem lesz semmi baj
hát akkor a uncsid jó nagy geci!már bocs a kifejezésért!főleg azér büntetik a kismotorosokat mer szegény gazdag kis fiatalgyerek nincs tisztába teljesen a szabályokkal és jol letudják húzni!
az én 1ik rokonom közterületfelügyelő vagy miafaszom akinek ugyanaz a feladata h" büntesse meg az embereket de azt mondja h" lehet azt nem gecin is csinálni.Rászol szépen aki nemszabályosan járt el és többszöri figyelmeztetés után megbünteti8bár ezmég nem fordult elő)
Tudom ezért most lehordátok a fejemet h" egy jobb tükör miatt halálos baleset is lehet blablabla de nekem ez a véleményem
nekem az indexel szaroltak miért nincs rajta.......
nem is kellene rá
de azt mondta rajta van a kormányon a kapcsoló és akkor működnie kell.....
azóta van index rajta......
az hogy 80as nem érdekelte
ésszel kell menni és akkor nem lesz semmi baj! gondoljatok bele egy rendor meglát egykeréken kozlekedni vagy úgy, hogy szépen szabályosan...ezért nem mind1 álaltkodni ott a határ+a kroszzpálya.
aszfalton lassabban közlekedek mint terepen.
meg amúgy is jobb 2 bordatörés mint 100ezer bünti
borda van sok
amugy nekem sincs bajom a rendőrökkel csak mindennek lehordom őket!
majd ha nyáron megveszem a nagymotoromat 50-es jogsival lehet h" lesz majd meglátjuk
Bocs szégyellem megam
testi fenyítéstől nincs jobb nevelés
Van itt jópár kolléga is, akikkel jókat a sok hülyegyereken, de hadd csinálják csak, nemm lenne munkánk ha ők nem lennének
Aki meg visszaél a hivatásával azt én is elítélem. Pont.
Igen mindig ahhoz hasonlítunk, h egy külföldi rendőr több nyelven beszél a Magyar meg nem.
Majd ha a Magyar emberek is több nyelven beszélnek nálunk, mert ugye azok közül kerül ki a rendőr is.
Ha hülye a rendőr akkor hülye lenne az ország lakossága is nem? Ezt pedig azért én nem hiszem, pontosan én egyiket sem hiszem.
Azért engem nem egy motoros találkozón kísért fel a sokak által buta rendőrnek tartott KMB.-s.
Egyet azért végszónak még elmondanék ezeket az írásokat rendőrök is olvashatják, és mit szóltok, majd ha ők is úgy állnak a motorosokhoz mint itt egy nagy csoport hozzájuk?!
És
igazán nem volt nagy gond feltenni az indexeket
helyi sheriff el jobb nem kötözködni
dt 80 nem kimondottan segédmoci
eddig max 2-3 diló yard esett utamba
a többi mind maxi rendes volt
az én 1ik rokonom közterületfelügyelő vagy miafaszom akinek ugyanaz a feladata h" büntesse meg az embereket de azt mondja h" lehet azt nem gecin is csinálni.Rászol szépen aki nemszabályosan járt el és többszöri figyelmeztetés után megbünteti8bár ezmég nem fordult elő)
Tudom ezért most lehordátok a fejemet h" egy jobb tükör miatt halálos baleset is lehet blablabla de nekem ez a véleményem
nem is kellene rá
de azt mondta rajta van a kormányon a kapcsoló és akkor működnie kell.....
azóta van index rajta......
az hogy 80as nem érdekelte