Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó, mindeggy mondom hogy csak simsonhoz értek rendesen:S Csak kíváncsi voltam, nem kell egyből oltani
A blokk is pont akkora, főtengelyre egyértelműen rá lehet erőszakolni az 50-es hengert a tőcsavarokot összébb fúrod stb...
Oké, jó veletek beszélgetni. Egy egszerű kétüteműn tut meglehet csinálni, csak kell egy sokkal kisebb hüvely, esetleg új henger meg dugó gyűrű. De mind1...
Legyen az "eljárás" neve mától ez:"klónozás"
Rémnagy ötlet rémnagy gondolkodóknak
Ha ennyire zsebbenyúlás párti figura vagy, akkor tudok egy jó megoldást a számodra.
Veszel egy tutira 50-es crm 50-et, és megcsináltatod rá a segédmotorrendszámot.Utána fogod a 125/50-es crm-edet, és az ötvenes alvázszámát, motorszámát rámásoltatod egy darab lakatossal, és felcsavarozod a seggére a kis smkp rendszámot.
Ha így teszel kb kétszer annyiból megúszod az egészet mintha levizsgáztál volna Szerintem tuti a téma mert az igazoltató rendőrember nem fogja megröntgenezni meg eredetiségvizsgálni a számaidat, gyanú esetén ad egy "beutalót" a KPM-re, de neked meg ott lóg a padláson a kolbászok között a frankón 50-es crm, akinek csak a vizsgákon kell teljesítenie
Ha a pénz nem téma, akkor ez A MEGOLDÁS.
Szerintem rém gazdaságtalan ötlet, de ha te áldozol rá, akkor HAJRÁ!
Jóvanna, csak felmerült bennem a kérdés
Ha meg bővíteni akarod a 125-ös nsr-t akkor meg teszel rá egy sornégyes hengersort igaz? Pénzzel megvalósítható ez is ugye? Ne írjkálj már hülyeségeket! Nem mindent lehet megvalósítani.
Ha sehogysem megvalósítható akkor bocsi a hülyeségért:) Bár én még mindig azt mondom h pénzzel megvalósítható ez is:)
50es hengert 125-sre?
enduro esetében a power-t hova rakod?
olvass vissza, erről volt már szó
Mivel csak simsonba vagyok otthon, így nem vágom azt a blokkot. De nekem ne mondja senki, hogy nem lehet csináltatni v csinálni egy 50es hengert és addig felteeni amíg balhé van. Aztán lehet h télleg megoldhatatlan, bár szerintem megoldható lenne.
ui ui :és ezt természetesen ugy értem,hoyg 125/50
ui:bocs elirtam a neved
*thebear (nem mindegy)
thebeer! egyik haverom kért meg h" kérdezzem meg h":
Ha mész a városba egy 25-ös géppel szépen 40-el totyogsz kis fordulaton és betartod a szabályokat akkor is ugyanannyiu az esély h" megálitsanak mintha 90-el powerkednék?
most a te véleményedre vok kiváncsi és a tapasztalataidra Ű
műszaki, átiratás, szerintem max 50.
125-ös nblokkra 50-es henger. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DD
Üdv! Igaz, hogy én csak simsonos vagyok, de érdekel a téma:) Ha van például egy 125-ös NSR-em, elkap a rendőr és tagadok mindent. Ezek után beutal a KPMhez, és szerzek a gépre egy 49ccm-es hengert. Nem lehet megvalósítani az ilyet sehogy? Ha például 50.000HUF lenne egy 50es henger, akkor is kurva jó üzlet mert egyszer bemérik gondolom és utána többet nem basztatják.
tudnék szerezni egy ideiglenesen kivont mocit papirokkal,törzskönyvel!Mennyi lenne még ennek a rendezése hogy legális 125ös legyen?
Igen vásárhelyi vok, de nem ismerem. Bár a motort lehet láttam már de erre meg nem esküszük neked. Lehet Tyt ismeri ő több hmvhelyi motorost ismer (ő is vásárhelyi) .
Nahát GezaR!Te vásárhelyi vagy?Nem ismered Nyusztot?(Hegyi Zoltán)
Harminchány éves alacsony, keménykötésű srác.Ő vette meg a GSX-R 600 K3-amat
Ha ismered, akkor mondd meg neki hogy üdvözlöm, és hogy a költözködés is megint elmaradt, és hogy ne adja fel, megkeresem a szervízkönyvet.
A hátsó idomon rajta is van a motor hengerűrtartalma
Ha nincsenek meg a parpírja a motornak az adás-vételin kívül, akkor sokkal többe fog neki fájni.
Na látod, milyen jó hogy így vagyunk egymásnak?
Rávilágítunk egymásnak az élet apró örömeire.
Te annak örülsz hogy mindenki egy kisebb táska pénzt perkál a jövőben a motorozásért,
én meg annak örülök hogy te ennek örülsz
"csupa örö ész bódottá"-ahogy Matiz nagypapa is megmondta.
Sziasztok nekem is 125/50nes nsr-em van,de ha tudtam volna milesz rendszámosat vettem volna.Adásvételimeg biztositás van rá.Sokan elbacták sajnos ezért lett szigoritás nevetséges 60-ast rendszmozni kell bevezetik a vizsgát rájuk .
nem lenne gond, ha dolgoznék, de dec. 13-ig szabin vagyok. Ha addig ráér keress meg.
persze nem itt a fórumba írom..hanem telefonon.. érdekelne hogy a moci lopott-e.. csak adásvételi van..semmi más..nem nagy értékű a moci..saccra 160 at ér, amíg nem pofozom ki ..
0620 2441831
megköszönném.