Jóh ez a nagymotor/kismotor téma! Nekem egy 180/50es runner bejönne! Csak nem mernék belevágni!
Megmarad még egy darabig a 4sebis electronic simóm úgyérzem!
hát végülis jah veszélyes a meglógás!dehát ha nagymotorod van gondoljatok bele(nuku rendszámosra gondolok 50-es papirral) ha 10-szer ellógsz és 10-szer nem állsz meg! Ha 10x megállsz 10-ből jobbesetben 1-2 rendőrnek tuti h" szemetszur h" nem 50-es a motorod!De az is igaz ha 1x ellógsz és megjegyeznek öreökre pikkelnek rád.Bártudjuk mind a 2-ő veszélyes
Ha valaki kocsit lop, az törje is vele össze magát. Utána vegyen egyet magának, kurvanagy sporolás után miután összelapátolta, és lopják el tőle az első héten.
Na nem a szélső esetekről akarok vitatkozni akarok aki azt mondja mint yugóban: hogy nem mindegy hogy miért fizetsz? mert koszos a kocsid. Ennyi. Annak idején. De a meglógás dolog az semmilyen esetben sem jó döntés.
Hát végülis igazad is van de ez már amit ő csinál utálatosság!azér boldog mer elkap 2 motorost meg ír 1 nap 20 csekket (hát bassza meg a kúrva annyát ,majd remélem előléptetik ) (jó tudom ez a feladata dehát te melyiknek örülnél jobban?-ha egy roszabb fajta elkap 50 helyett 55-el és ir egy 5000-res csekket és még leis bassza a búrádat,vagy egy "light"-osabb elkap és mondja h" lassabban 1 kicsikét mosojogva.Mind1 hadjuk ezt a témát én csak azt akartam az előbbiekkel mondani h" azok akik ellógnak motorral biztos jobban járnak ,mintha annyiszor állnának meg ,mint amennyiszer eltépnek
Kíváncsi lennék ha egy ilyen megszállot a saját kamerájával és buzgóságával a te lopott kocsidat találnád meg akkor is szidnád-e. Egyékbént meg nem tud megbüntetni ha minden rendben van, egyébként meg miért is baj ha betartatja a szabályokat? Persze, hogyha a csaj lerepül egy kanyarban és szétcsattan a feje mert teszem fel nem viselt sisakot akkor mindenki azt mondja sehol nem volt egy rendőr sem, hogy picit rájuk pörköljön. Ugye? Magyarországon bármit lehet csinálni igaz?
Jo!de van tényleg itt akkora fasz!
a járörkocsiba saját pénzéből rakat kamerát meg este ha ő van szolgálatba az össze motorost kocsit meg mindenkit megállit meg az a fő életcélja h" minél több büntetést kiosszon,motorost elkapjon meghogy minél jobban lehúzza az embereket! Na jó persze vannak azért rendesek is pl:ha meglátnak h" nincs rendszámod nagymotorral csajjal mögötted csak mosolyognak és mehecc tovább!Viszont az előbbi típustol feláll a szőr a hátamon
ahol én lakok van vagy 10 gyerek aki igy nem áll meg (de sztem jol is teszik).Sztem egyértelmű h" egy motor 125-ös vagy 50-es!ezek már vagy 3 éve csinálják ezt és még 1iket se kapták el!Van ittis pár köcsög rendőr de azoknak se az a szándékuk h" szedjék le pisztollyal a gyereket és verjék halálra hanem inkább utánnamennek és megproobálják megijeszteni h" álljon meg!Meg ha joltom egyébként is a motoros üldözés megvan tiltva a rendőröknek mert közveszélyes(persze ha bankot rabol a motoros vagy gyilkol akkor vannak kivételes esetek)
Nekem van egy rendőr ismerősöm aki szokott mesélni jó kis sztorikat.Ha nem állsz meg,olyan rendőrt is kifoghatsz,aki utánadmegy de tuti hogy félholtra ver.Hisz nekik (majdnem)mindent szabad.Meg ez a nem állok meg-dolog mindjárt gyanus nekik.
ezért röhögök amikoör az amerikai filmekben a zsaruk a saját kocsijaikkal mennek, lsd. Nash Bridges. Ki az a barom, aki a sajátját törné? Arra van a céges
Akkor tényleg nem viccelt az Unokahúgom mikor azt mondta ..kit érdekel ha törik, elfogásra került az elkövető... Már nem is merek vele szemtelenkedni, mert bármi áron megállít, ha kell elémvág (szal ezt hívják bűnmegelőzésnek)
Szerintem nincs több esélyed ha elmész, sőt jelentősen romlanak az esélyeid. De te tudod lépj csak meg hidd el hogy nem tudnak elkapni, és majd leírod, hogy mi lett a vége. Szerintem majd azért az lesz a vége hogy elfelejted az ilyen idóta ötleteket másnam majd ha öregedsz egy kicsit akkor.
Azért van különbség egy 50-es és egy 125 motor között. Ne mondd már nekem, hogy alig.
Zonta, tudom, azt vártad, azt írjuk majd: nyugodtan menj, soha nem lesz bajod, téged sose kapnak el, te szupermen vagy, veled baj sem történhet.....ugye?
akkor nyugodtan csengeted majd ki a 100.000-es( jövőre 300.000) bírságot. A hibát arra mondtam, hogy hülyeséget csinálsz, de szíved joga.
Gyerekek, a nem megállásról: Én már láttam rendőrt gumibottal megakasztani kereket. Láttam olyat is, ahol a Nívát berakta a kolléga menekülő motor elé. Nem volt szép látvány.
Kell ez nektek?
Akkor örülj majd ennyire, ha pl. ha tőled loptak el valamit vagy esetleg megtámadtak téged és az autó hiányában nem tudnak itézkedni.