oda volt írva hogy nem ám.. ez az egyik a másik meg több esélyed van ugy hogy ne kurjanak meg hogy elmész nem? Mer már az 50 es apriliából is 125 öst akarnak csinálni pedig 50 125 között látszólag nincs sok külömbség..akkor egy 125 nsr el mit csinálnak?Én inkább nem várom meg!amugy meg már nem illetékes mer rendben van mindenem
Jah aztán meg nem üldöz most se senki meg meg se fordultak még idáig utánnam
üdvmindenkinek! Ha tudvalaki segitsen,van egy 125-laverdám csak tegnaplerobbant. És egy henger dugo kellene, vagy holtudom meg furatni. Segitséget elöre is köszönöm, surda
Ezt a nem megállás dolgot ne hangoztasd szerintem, mert ez az égvilágon leggyökérebb ötlet. Ezzel azonnal elárulod, hogy vaj van a füled mögött, emellett jelentősen súlyosbítod a helyzeted, és ne hidd hogy mert nincs rendszámod nem találnak meg. Bújkálni akarsz világ életedben? Azt hiszed nem fognak utánad fordulni ha egyszer nem állsz meg? Mindig kergetni fognak és minél többször csinálod ezt annál jobban megütöd a bokád. Aztán mehet apuci anyuci a gyámhatóságra, és a rendőrségre a hülye fejed miatt.
Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de az a biztos ha nem álsz meg Na nem ám..:)
Mindenesetre ha elkapnak sok mindenbe belekötnek ha látják hogy valami nincs rendben..
Hivatalost forrást, nem cseszegetést kértem. Nem értem milyen hibáról beszélsz, sok éve használom, már megszolgálta az árát és nem egy félmilliós "csodáról" van szó.
Hello!
100-as robogóm van adásvételivel 50-esként használva. Engem is érdekel a rendszámozás kérdéskör. Konkrét választ sehol nem kapok, mindenhol feltételes módban beszélnek.
pl, itt is, habár nem tudom mikori a cikk http://www.vezess.hu/hirek/ren...
(LENNE, KAPHATNAK, VEZETNE BE)
Kérem, aki hivatalos forrást tud idézni, az tegye meg, mert nem jó ez a bizonytalanság. Nem szívesen válnék meg a motoromtól áron alul, úgyhogy jó lenne tudni, mi a helyzet.
Thx!
Attól függ! háromlábúból nem de trafiskocsibol betud azonosítani! A kocsi hátulján a szélvédőnél a stop lánpa helyett van egy szerkezet ami hátra is mér! Legalábbis szegeden ez a menő
A másik meg ha pl nagymotorral mérnek be és nem állítanak meg akkor se tudnak elvileg csekket küldeni mert akkor is fénykép készül, de ugye szemből a motoron meg hát elöl nincs rendszám. Ez is kicsit gondolkodtató
Az igaz hogy 50km/h óra van nagymotorra. Ha meg nem állított meg akkor nem tud utólag csekket küldeni, mert mikot bemérnek fénykép készül és a rendszám miatt tudnak utánanézni és kiküldeni a csekket a tulajnak csak hogy kismotoron nincs rendszám szóval ha bemért és nem állított meg akkor nem tud nekem utólag csekket küldeni!
Én magamnál tartom a számla fénymásolatát,pont az ilyen hiszi vagy nem hiszi viták elkerülése végett. Ezen minden egyértelmű.
Tied is elég új motor, szerintem a márkakereskedés adna igazolást ha elmész a motorral hozzájuk,persze ha nincs számlád.
Nekem van egy Malaguti Naked Drakonom. Én berepültem a városban 65-tel a trafiba, a megengedett 40 helyet de nem állítottak meg mert a motor kínézett simán rendes nagymotornak
A másik sztorim hogy mentem és megállítottak közúti ellenörzés okából és ugye megnézték a jogsim ugye M kategoria és nem hitték el hogy 50-es a motor. Mondta hogy indítsam be hogy mien a hangja ugye a rendörök mindig okoskodbnak mivel sport kipufogó volt rajta volt hangja is elégé. Mondtam a rendörnek nézze meg a blokkot látszik rajta hogy 50-es. Erre ilyet szól nem lát be mert eléggé el van burkolva a blok, mondtam neki akkor feküdjön alá. Mivel nem hitte le hogy 50-es nem akart elengedni. Végül is ugy engedtek el hogy betelefonáltam a kereskedésbe ahol vettem és megkértem a fönököt magyarázza már meg a a köcsög faszkalapnak hogy 50-es.
több mint fél éve van egy crm-em és sose szoltak a rendőrök még meg sem állitottak, egszerű - vásosban csak pötyögök vele akkkor halk mint egy simó aztán az ugyis terepen érzi jol magát...
Jah aztán meg nem üldöz most se senki meg meg se fordultak még idáig utánnam