igen anyira füstöl mivel 218 Le és 446 Nm teljesít a motor ami benne van.(keréken mérve) de az haverom autója, csak arra vok a legbüszkébb.
a képen szereplő fehér G2 az én autóm.
theabar
szerintem félreérteted, nem neked irtam, azt amit irtam.
nálam megfordult egy pár "bokorugró" sőt az utolsoval elég rendesen összetörtem magam, mert a kroszgumi aszfalton való tapadásának a határát suroltam.
Lényegében tök igaz....amit én megfigyeltem,többségmegmagyarázza miért nem hivatalos a motorozása.Nekem nincs fiatal drága motorom tudom ez többségnek ciki.....(lehetne mert hitelre még a hülye is...)csak aztszeretem mikor mindenmásra van,nemsajnálja a pénzt(nyaralás-pia...stb)igen elkell dönteni mi a fontos,nemmindent 1xre.Sajna vanhogy lekell mondani 1-2 dologrol ezvan....Szerintem....(és most jöhetnek a DE.....indokok )
Egy kicsit cinikus hangvételü volt a hozzászólásod.
A második részében van igazság.
DE!
Motorozni nem költelező! (most lehet nagyképűnek titulálni, de sokan így gondolják és IGAZ is)
Ha valaki nem tudja normálisan, legálisan megoldani a motorozását, akkor nem az a megoldás, hogy szabálytalankodik, de motorozik!
Én akkor vettem motort, amikor elő tudtam teremteni a normális motorozáshoz szükséges dolgokat!
én mindenki nevében bocsánatot kérek tőled, hogy nem tudnak egyesek zsír új 600-as gépet venni...mekkora egy tapló paraszt népség, aki (persze nem mindenki) minimálbéren él, és nem csak papíron, és örül, ha valahogy tudja csökkenteni a költségeit.
Jók azok az ETZ-k ha jót fogsz ki nem agyonszerelt/tuningolt példányt. Agyonszereletet értsd inkább leamortizálódottnak.
Arról meg h crossmotort és ne állj meg a rendőrnek: Mi van ha utánadmennek motorral ha éppen van? Hát ne legyél rá kíváncsi... Szabályos motorozást kívánok.
tudom, itt mindenkinek nagy az arca, senkit soha nem kapnak el, mert mindenki kemény. De csak egyyszer rakja be a gumibotot a kerék közé a rendőr és baszhatod.
Ajj bakker nem úgy értettem én azt a 100-at
A másik meg a karácsony kürlül meg arra érthetődő hogy elötte vagy utánna nem épp pont akkor.
Mért kell minden szavamat kiforgatni
a képen szereplő fehér G2 az én autóm.
szerintem félreérteted, nem neked irtam, azt amit irtam.
nálam megfordult egy pár "bokorugró" sőt az utolsoval elég rendesen összetörtem magam, mert a kroszgumi aszfalton való tapadásának a határát suroltam.
Egy kicsit cinikus hangvételü volt a hozzászólásod.
A második részében van igazság.
DE!
Motorozni nem költelező! (most lehet nagyképűnek titulálni, de sokan így gondolják és IGAZ is)
Ha valaki nem tudja normálisan, legálisan megoldani a motorozását, akkor nem az a megoldás, hogy szabálytalankodik, de motorozik!
Én akkor vettem motort, amikor elő tudtam teremteni a normális motorozáshoz szükséges dolgokat!
Ez az én véleményem......
motorozás előtt át kell fújni vízfestékkel
pl kék moci lesz sárga
aztán otthon csak le kell mosni nagynyomásúval
teszós tempera tuti szer
Arról meg h crossmotort és ne állj meg a rendőrnek: Mi van ha utánadmennek motorral ha éppen van? Hát ne legyél rá kíváncsi... Szabályos motorozást kívánok.
a 125ösök többsége elég gagyi
fura, mert szinte teljesen egyformák.........
körbe kérdeznek hogy kék YZ jaja ennek és ennek van
haza érsz már ott is vannak a háznál
Láttam jót,rosszat mindent az etz-ről.
vegyél cross-t és ne állj meg 1 rendőrnek se
Az nem így történik....
Csak azokra a konkrétumokra kérdeztünk rá, amiket te magad írtál le.
A másik meg a karácsony kürlül meg arra érthetődő hogy elötte vagy utánna nem épp pont akkor.
Mért kell minden szavamat kiforgatni