Hali!
Hamarosan akarok venni 1 etz 125-et de nincs 1 szál jogsim se és csak kb karácsony körül vagy után tudnám le rakni a az m-et és aztunán nyáron meg az a1
Am 16 vok és már volt vagy 100 motorom de sajna csak 50-es.
Ha megállítana a rendőrbácsi akkor kb mennyire vágna meg mert 1 haveromat elfogták a gilera-jával (125-ös) nuku semmi papír csak adásvételi hogy 50ccm-es de a bácsi egyből ki szúrta hogy 125,gumikból levegő ki és toljad haza(10000ft-ra vágták meg)XD
Jó igaz a rendőr főkapitányt fogta ki
De ennél az etz-nél minden van csak névre kéne írtatni.
Forgalmi ezek még érvényesek.
ma a városban mászkáltam fél napot (szokásomtól eltérően) találkoztam vagy 10 rendőrrel de csak átnéztek rajtam....
igaz olyan 20-30-al tekertem, mert majd lefagytam
Semmiképp nem vezetheted smkp VEZETŐI engedéllyel! Mivel smkp-n tilos személyt szállítani...
Ha pedig levizsgáztatod, rendszámosra, akkor átkerül a motorkerékpár kategóriába, ahol már lehet személyt szállítani (ha alkalmas rá és vizsgáztatva is van 2 személyre). Ha viszont motorkerékpár, akkor nem smkp!
Papírok nélkül szinte reménytelen levizsgáztatnod......
Bár elméletben lehet, mindenféle vizsgálat(eredet), utánajárás, regadó...rendszám, forgami....
Amennyibe ez kerül, olcsóbb, ha veszel egy rendszámosat. Időt spórolsz vele....
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy mi kell ahhoz, hogy levizsgáztassam a motorom, ha fingom sincs hányadik tulaja vagyok nincsenek róla papírjaim, csak 1 gépkönyv és 1 adásvételi.
Egyébként az még mindig él, ha 1 smkp-t levizsgáztatsz szállíthatsz rajta személy? Ja és ha esetleg él, akkor azt vezetheted segédmotoros jogsival?
Bár, jut eszembe, múltkor a motorbótos cimbinél volt egy GSR. Rá is ültem, faxa kis moccnak tűnt. A kinézete teljesen egyedi, és nem olyan ronda, mint a yamahás konkurens. Egyébként világ életemben bírtam a pucér moccokat
Mér, már Te is kioktattál valamikor? Kénytelen leszek néhány gyúrós képet is feltenni magamról amúgy elriasztásképpen. Nem mintha számítana annak, akinek üres az adatlapja
Mondasz valamit. Télleg sok a 14 éves okos. Már amelyik le meri írni a korát. Nem sokkal idősebbek, mint a nagyobbik fiam. És néha kioktatnak. Faxa dolog ez az internet
Csak a gilerán járt az eszem
Hamarosan akarok venni 1 etz 125-et de nincs 1 szál jogsim se és csak kb karácsony körül vagy után tudnám le rakni a az m-et és aztunán nyáron meg az a1
Am 16 vok és már volt vagy 100 motorom de sajna csak 50-es.
Ha megállítana a rendőrbácsi akkor kb mennyire vágna meg mert 1 haveromat elfogták a gilera-jával (125-ös) nuku semmi papír csak adásvételi hogy 50ccm-es de a bácsi egyből ki szúrta hogy 125,gumikból levegő ki és toljad haza(10000ft-ra vágták meg)XD
Jó igaz a rendőr főkapitányt fogta ki
De ennél az etz-nél minden van csak névre kéne írtatni.
Forgalmi ezek még érvényesek.
igaz olyan 20-30-al tekertem, mert majd lefagytam
Ha pedig levizsgáztatod, rendszámosra, akkor átkerül a motorkerékpár kategóriába, ahol már lehet személyt szállítani (ha alkalmas rá és vizsgáztatva is van 2 személyre). Ha viszont motorkerékpár, akkor nem smkp!
Papírok nélkül szinte reménytelen levizsgáztatnod......
Bár elméletben lehet, mindenféle vizsgálat(eredet), utánajárás, regadó...rendszám, forgami....
Amennyibe ez kerül, olcsóbb, ha veszel egy rendszámosat. Időt spórolsz vele....
Az volna a kérdésem, hogy mi kell ahhoz, hogy levizsgáztassam a motorom, ha fingom sincs hányadik tulaja vagyok nincsenek róla papírjaim, csak 1 gépkönyv és 1 adásvételi.
Egyébként az még mindig él, ha 1 smkp-t levizsgáztatsz szállíthatsz rajta személy? Ja és ha esetleg él, akkor azt vezetheted segédmotoros jogsival?
nikk, persze
Nem baj, a 14 évesek is tanulnak itt valamit. Bár már megkaptam párszor, hogy mit pofázok bele, ha ő 50 helyett 150-es mocival megy.