Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez jó. Nemtuttam. Tehát a bringások előnyben?
Úgybiz. kolléga
Nincs semmi... mivel nem is lehet átmenni a határon segédmotorral pl.: ez is egy oka...
smkp-val te nem hagyod el az országot. Nem lépheted át vele a határt. Már meg is van oldva.
Hát,ez érdekes
Tényleg, mi van akkor ha 50-es vagy 80/50-es esetleg 125/50-es géppel olyan országba megyek ki ahol az smkp-k rendszámmal futnak? No és mondjuk megállít egy helybéli rendőr...
Jut eszembe, a "90-es évek elején volt egy Golfom. Papíron 1,1-es benzines. Valójában meg 1,6 gázos. A motor mögé raktam be a gázszettet, nem volt könnyen észrevehető. CSak hát a szaga. Ha rákérdezett a zsaru, hát aszontam, hogy az előző tulaj gázzal használta, azóta bűzlik. De én nagyon szívesen felnyitom az elejét, hogy megnézze, most okés. Egyik se akarta
pedig vagány gyerek,

de mondtuk,ill kérdeztük ezt mi is,
3 rendőr volt és beszopatták,barátságosak voltak,stb.

ha valaki tanul ebből az esetből már nem volt hiába leirni,
Igen,csak a rendőr már úgy kezdte hogy tudta mi a dörgés.
Ha elkezd ilyenkor keménykedni a delikvens nagyon rácseszhet.
Vazze, nagy baromság volt így beismerni. Ha disznóságot csinál az ember, előtte gyakoroljon be néhány választ. Mondjuk, mint a cigó a viccben: Én libát?
meg is érdemli.......
beismerni...ismerje be azt is hogy így jár 5 éve folyamatosan
semmit sem szabad beismerni, még ha rád bizonyítják akkor sem
hallgatni arany
szomszéd srácot (19) megfogták , megijesztették,mondták neki mondj meg mindent nem lesz semmi baj,
elismerte,hogy nem 50ccm a motor,
biztosítás :nyet,
sisak: nyet,
két személy: da

végeredmény: 70.000 ft+ még valami tárgyalásra is kell majd mennie
a faterja tiltotta a mocitol,hogy adott neki "ruhát" nem tudom.

szóval óvatosan fiuk.
50ccm-ig bármit vezezthetsz,a Babettától at RS 50-ig.
Az más kérdés hogy a SMK 45km/h-nál nem mehet gyorsabban hivatalosan.
Hy!
Az lenne a kérdésem, hogy van B-s jogosítványom, és azzal milyen motort tudok vezetni?
Addig megvan h 50ccm, de pl ha én veszek egy 50ccm-es Aprilia Rs 50-es típusú motort, akkor a rendőr belém fog kötni? (Ez ugye nem segédmotor kerékpár....)
Előre is kössz!
Bye
Én jobban szeretek nyugodtan aludni. Ezt embere válogatja. Nehéz a becsületes út, de szerintem megéri.
Az úgy van,hogy "minden nagykapu mellett van egy kiskapu"!Ma minden megoldható csak a megfelelő embert-lehetőséget kell megtalálni hozzá.
Hát igen, de HA( ) mégis meg lehetne oldani -mert miért is ne-, akkor a rendőrök nem tudnának mit csinálni... Amúgy mindenre van kiskapu...
Túl sok itt ha..., de azért álmodozni lehet.
Amúgy nekem eszembe jutott valami:
Van nekem egy 125-ös motorom. Tegyük fel, hogy valahogy meg tudom oldani, hogy 50-esként legyen levizsgáztatva. Akkor utána mibe fog belekötni a rendőr? Ott a hivatalos papírom róla, hogy 50-es. Ha ezt meg lehetne oldani, szerintem akkor terjednének el csak igazán a 125/50-es motorok
2009-ig még annyi minden történhet.Lehet hogy marad minden a régiben.
Vizsgára amúgy semmit nem kell várni,ha van egy ismerős+15000ft
Ha belegondolsz leakarsz hivatalosan ismerős nélkül egy kocsit vizsgáztatni, több hétre rá kapsz időpontot. Szerinted lesz idejük még a kis 50esekkel baszódni? Rengeteg babetta emg simson lapul a házak mélyén még ha nem is használják őket évek óta... Szerintem az lesz hogy leadod az adásvételit, beregisztrálják és kiküldik az azonositó táblát, a lényeg hogy fizess. Legalábbbis igytudom elképzelni.
Amugy van ahol nem rendszám hanem minden évbe más színű tábla egy azonosítóval.
Szerintem mivel sok pénz van benne,műszaki vizsgálat is lesz.
azt viszont nem tudom, h a rendszámozás csak egy azonosító lesz-e, vagy ezeket is műszaki ellenőrzés alá vonják?
Én is.Van olyan rendőr is,aki ért a motorokhoz.
Várható volt.Én nagyon meggondolnám egy 50-es megvételét jövőre.