de igazad van, hagyjuk, nem fogod fel, hogy kötelezettségeid is vannak, nem csak jogaid. Ezért nem tudnál külföldön megélni, mert a gatyád elvinnék büntetésbe ilyen faszságokért.
ha visszaolvasol mindet cseszegetem, aki itt megjelenik.
Nagyban gondolkodj. Nem fizetsz regadót, teljesítményadót, alacsonyabb a biztosítási díjjad, nem csinálsz jogsit. Ez mind kieső bevétel állam bácsinak, aki a tehozzád hasonlók miatt elveszi a pénzt az iskolától, a kórháztól, és tőlünk többiektől.
A bajom azzal van, hogy idejössz, és vered a nyálad, hogy ugyan pénzed lenne rá, de cseszel megfizetni a regadót. És erre még büszke is vagy.
Nem kell neked fizetned az én dolgaimért...
Ha mondjuk én nem rakok a mocimra rendszámot, akkor neked nem kell kifizetned helyettem PL....
Amúgy meg nem értem, hogy miért engem cse*zegetsz...szted én vagyok az egyettlen, aki nem rak rendszámot a mocijára... sztem van még kb. 1000 ilyen ember..
akkor próbálj meg beállni a sorba. Vagy az igazság fáj? Egyébként erről is szól az egész. Ha mi fizetünk a motorok után, te miben vagy különb? Miért kéne a te adókerülő fajtád után a többi motorosnak fizetni?
a kedvenc kérdésem: golyóálló a fejed? Ha nem akkor befoghatod. Engem már nem ijesztenek meg ilyennel......X5? Csak arra telik?
Mire írtam? Hogy az ilyen suttyó adókerülő kis mazsoláknak nagy a pofája ppont.
Az út amin jársz adóból épül. Az iskola. A kórház, ahol összeraknak. Minden. Ha nem fizeted, ne használd. Szlovák rendszámos kocsid van? Te miért nem húzol el oda?
Ez nem politika. Csak unom, hogy más faszságát is nekem kell megfizetnem. Gondolom súlyadót, SZJA-t, stb. sem fizetsz ennek a kormánynak ugye?
az biztos hogy nagy lehúzás a rendszámoztatás
olcsóbb motornál majdnem megduplázza az árát
de mindenhol szivatnak minket....
benzinárért miért nem lázadozik senki?
fele annak is adó
Szarintem majd én eldöntöm, hogy akarok-e menni valahova, vagy nem..
Amúgy nem akartam közfelháborodást kelteni, meg ilyesmi.
Csak meg mondtam a vvéleményem, úgyhogy ha vkit megbántottam, akkor bocs...
De én így gondolom..
Nem csak a legtöbb ember minden nélkül szurkál be hülye megjegyzéseket. Amúgy meg utálom az egész politikát és nem szeretnék egy motoros fórumon is arról hallani, más dolog hogy tanulok és dolgozom és nincs időm a kiskapukat keresnem ellentétben egyesekkel.. Itt élsz magyarországon, akkor fogd magadat és tartsd be a szabályokat, ha nem tetszik akkor mehetsz ahova akarsz. Píííísz
Akkor picit el vagy tájolva öreg...
Még jó, hogy nem tudod, hogy ki vagyok...
Nem minthogyha olyan gazdag lennék vagy ilyesmi...
De az az X5-ös, pár verőemberrel nem semmi..
Most nagyon okosnak hiszitek magatokat....
Jó nekem mind1... Aki hülye, és behódol néhány barom politikusnak.... legyen.
Mindenesetre ezeken a hülyéken élnek meg mint egyesek,azokon akik nem látják a kiskapukat ( de itt most nem csak a motorozásról van szó, PL. szlovák rendszámos kocsi). De kellenek az ilyenek, mert akkor mi nem tudnánk ezt csinálni, úgyhogy előre is köszi.
ja, és nállatok akkor lesz vkiből vki, ha barom módon beírja minden adatát?
Szomorú...
Elég nagy rizikó, inkább vegyél egy rendszámosat, még ha az elején nem is rendszámosként használod, vagy csak később csinálod meg a jogsit, akkoris legalább a motorod tiszta lesz. Talán annyira nem büntetnek meg..
Ha nem akarsz fizetni az államnak, akkor mától ne vásárolj semmit! De most komolyan vedd a szavad!
Bármit veszel, minden van valamijen adó, ami az államnak megy.....okos!
azért fura dolog ez......
autóval pl senki sem akar agyalni miért nem tud rendszám nélkül menni....
motorral meg sok mindenki
valami lehet a motorosokkal
nekem van az autón műszaki rendesen, motoron meg semmi.....
bár nekem csak 80as van nem 125ös
köszke...én is olvasgattama totalbikon....van ahol tök macerénsnak írja le vana hol meg pofon egyszerűnek....nemvalami bizalomgerjesztő,de sajna beleszerettem egy osztrákpapíros KTM-be
Nagyban gondolkodj. Nem fizetsz regadót, teljesítményadót, alacsonyabb a biztosítási díjjad, nem csinálsz jogsit. Ez mind kieső bevétel állam bácsinak, aki a tehozzád hasonlók miatt elveszi a pénzt az iskolától, a kórháztól, és tőlünk többiektől.
A bajom azzal van, hogy idejössz, és vered a nyálad, hogy ugyan pénzed lenne rá, de cseszel megfizetni a regadót. És erre még büszke is vagy.
Ha mondjuk én nem rakok a mocimra rendszámot, akkor neked nem kell kifizetned helyettem PL....
Amúgy meg nem értem, hogy miért engem cse*zegetsz...szted én vagyok az egyettlen, aki nem rak rendszámot a mocijára... sztem van még kb. 1000 ilyen ember..
Nem bírsz leszállni erről a témáról?
Sztem egy motoros portálon nem erről kéne beszélni...
És amíg élek motorozni fogok..
Mire írtam? Hogy az ilyen suttyó adókerülő kis mazsoláknak nagy a pofája ppont.
Az út amin jársz adóból épül. Az iskola. A kórház, ahol összeraknak. Minden. Ha nem fizeted, ne használd. Szlovák rendszámos kocsid van? Te miért nem húzol el oda?
Ez nem politika. Csak unom, hogy más faszságát is nekem kell megfizetnem. Gondolom súlyadót, SZJA-t, stb. sem fizetsz ennek a kormánynak ugye?
olcsóbb motornál majdnem megduplázza az árát
de mindenhol szivatnak minket....
benzinárért miért nem lázadozik senki?
fele annak is adó
Amúgy nem akartam közfelháborodást kelteni, meg ilyesmi.
Csak meg mondtam a vvéleményem, úgyhogy ha vkit megbántottam, akkor bocs...
De én így gondolom..
Még jó, hogy nem tudod, hogy ki vagyok...
Nem minthogyha olyan gazdag lennék vagy ilyesmi...
De az az X5-ös, pár verőemberrel nem semmi..
Kösz, hogy szóltál...
Jó nekem mind1... Aki hülye, és behódol néhány barom politikusnak.... legyen.
Mindenesetre ezeken a hülyéken élnek meg mint egyesek,azokon akik nem látják a kiskapukat ( de itt most nem csak a motorozásról van szó, PL. szlovák rendszámos kocsi). De kellenek az ilyenek, mert akkor mi nem tudnánk ezt csinálni, úgyhogy előre is köszi.
ja, és nállatok akkor lesz vkiből vki, ha barom módon beírja minden adatát?
Szomorú...
Ha nem akarsz fizetni az államnak, akkor mától ne vásárolj semmit! De most komolyan vedd a szavad!
Bármit veszel, minden van valamijen adó, ami az államnak megy.....okos!
autóval pl senki sem akar agyalni miért nem tud rendszám nélkül menni....
motorral meg sok mindenki
valami lehet a motorosokkal
nekem van az autón műszaki rendesen, motoron meg semmi.....
bár nekem csak 80as van nem 125ös