kösz az infot. Ezt olvastátok? (a5.hu)
"Kondorosi Ferenc tájékoztatása szerint a közlekedésbiztonsági bírság felső határa 300 ezer forint lesz, amelyet közigazgatási bírságként szabnak ki. Mint elhangzott, a sebességmérésbe bevonják a matricaleolvasó rendszert, így azt is lehet mérni, egy-egy autós mennyi idő alatt teszi meg az adott útszakaszt. Kitért arra, hogy 2009. január 1-jétől a segédmotoros kerékpárok is rendszámot kapnak az ellenőrizhetőség és felelősségre vonhatóság érdekében."
Egyre undorítóbb ami ebben a mocskos, bürokratikus rendőrállamban folyik.
Mindenből csak pénzhúzás. Milyen fasza lesz majd, Babetták rendszámmal
Hali! Milyen hír van a rendszámosításról? Én úgy tudom, hogy 2009 ben lessz! Ez igaz? Mert akkor még kötök egy évre biztosítást és ha lessz rendszám akkor lemondom! Egy 80/50 es motorról van szó! A válaszokat köszönöm!
de ne merj rá fogadni, én nyernék , hát jövöre kezdem 17évesen a korlátozotta, ÉS a vizsgabiztosi is mondta nekem hogy 17évesen mehetek, most jut eszembe ugy hogy nem kérdek meg senkit mégegyszer, 100% hogy igy van
"Kondorosi Ferenc tájékoztatása szerint a közlekedésbiztonsági bírság felső határa 300 ezer forint lesz, amelyet közigazgatási bírságként szabnak ki. Mint elhangzott, a sebességmérésbe bevonják a matricaleolvasó rendszert, így azt is lehet mérni, egy-egy autós mennyi idő alatt teszi meg az adott útszakaszt. Kitért arra, hogy 2009. január 1-jétől a segédmotoros kerékpárok is rendszámot kapnak az ellenőrizhetőség és felelősségre vonhatóság érdekében."
Egyre undorítóbb ami ebben a mocskos, bürokratikus rendőrállamban folyik.
Mindenből csak pénzhúzás. Milyen fasza lesz majd, Babetták rendszámmal
http://www.allianz.hu/sw31
_all...
Ezen az oldalon leellenőrizheted a khb-jét és az allianzét. Jónéhány éve volt ennyi. Most 3700 és 4000 között mozog.
tudja vki mennyibe kerül a kötelező egy (valódi)50es nagytestű, Endúrora?
Rutin+vezetés
m