itt helyben dögöljek meg ha nem 17től , sok helyi oktatot ismerek itthon, mindig jól informált vagyok , és jövöre is levan zsirozva hogy mehetek akorlra
Múlthéten írtam belőle tz-t. A kor 18 éves kortol, uj jogszabály szerint 250ig max és súly loero arány is van. Aki még tavaly vagy azelőtt szerzett ak jogsit annak a ccm 600ig ynulik idéntöl 250ig.
Hy!Tud valaki valami konkrétat hogy bevezetik-e 50-re a "rendszámot"?Mert én 80-ast akarnék venni 50-es papirokkal(rendszámosat még nem is láttam) és most azon vacilálok hogy milesz ha lekelll rendszámozni?
de csak valami olyan okból, amit nem a jogsi hiánya okozott.
Más helyett ne légy fogadatlan prókátor, majd én lerendezem velük, ha bajuk van.
Kicsit fáradt voltam amikor írtam, nincs harag.
Üdv!
Lehet h nem ez a legmegfelelőbb topik-elnézést..de talán itt tudnak is vmi konkrét választ adni :)
Egy 500as Nexus,vezethető "A korl" jogosítvánnyal? "A korl": 25kw,0,16kw/kg,18 év
Eme 3 kikötéseből 2 teljesül...noh de?!..A Nexus 30kw-os...de böszme nehéz(200kg)..azaz ha a teljesítmény/tömeg arányt vesszük alapul,akkor belefér.-Nexus esetében 0,15kw jut 1 kg-ra.
Mind2 kikötésnek érvényesülnie kell? Vagy vmi középút?
köszi :)
Üdv
Nemtom meddig lehet folytatni ezt a 125/50 témát..lassan bezárják az összes kiskaput!
Ilynekel mint az ultrahangos ccm mérö,meg kipuffra tevös cucc,meg ilyenek....
Az ultra hangos müszert is ha ráteszi a hengerre és az megmutatja hogy hanyas mutathatsz a rendörnek
akármilyen 50 es matricát meg mindent...hülyére büntetnek...
Nem azzal a céllal történik ez a biztosítók általi plakettozás, hogy gyorshajtásnál be lehessen azonosítani az smkp-t. (De amúgy a rajta lévő szám alapján be is lehet)
Igazából arra szolgál, hogy messziről látható legyen, hogy rendelkezik-e érvényes biztosítással és ne tudjanak azonosítatlanul eltűnni az smkp-sok, ha csinálnak valami kárt, balhét.
Segédmotoros kerékpár. (kismotor nem létezik )
Tudtommal nem rendszám lesz. Egy, a biztosítók által kiadott színes plakett, amin egy azonosító szám szerepel.
25kw-ig, ennyi a szabály
Más helyett ne légy fogadatlan prókátor, majd én lerendezem velük, ha bajuk van.
Kicsit fáradt voltam amikor írtam, nincs harag.
Lehet h nem ez a legmegfelelőbb topik-elnézést..de talán itt tudnak is vmi konkrét választ adni :)
Egy 500as Nexus,vezethető "A korl" jogosítvánnyal? "A korl": 25kw,0,16kw/kg,18 év
Eme 3 kikötéseből 2 teljesül...noh de?!..A Nexus 30kw-os...de böszme nehéz(200kg)..azaz ha a teljesítmény/tömeg arányt vesszük alapul,akkor belefér.-Nexus esetében 0,15kw jut 1 kg-ra.
Mind2 kikötésnek érvényesülnie kell? Vagy vmi középút?
köszi :)
Üdv
Ilynekel mint az ultrahangos ccm mérö,meg kipuffra tevös cucc,meg ilyenek....
Az ultra hangos müszert is ha ráteszi a hengerre és az megmutatja hogy hanyas mutathatsz a rendörnek
akármilyen 50 es matricát meg mindent...hülyére büntetnek...
Nem azzal a céllal történik ez a biztosítók általi plakettozás, hogy gyorshajtásnál be lehessen azonosítani az smkp-t. (De amúgy a rajta lévő szám alapján be is lehet)
Igazából arra szolgál, hogy messziről látható legyen, hogy rendelkezik-e érvényes biztosítással és ne tudjanak azonosítatlanul eltűnni az smkp-sok, ha csinálnak valami kárt, balhét.
Kismotor sincs.....
A motorkerékpár szót hallottad már?
Segédmotoros kerékpár és motorkerékpár van!
Tudtommal nem rendszám lesz. Egy, a biztosítók által kiadott színes plakett, amin egy azonosító szám szerepel.