Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy mikor lesz bevezetve ez a hülyeség, hogy kismotorra rendszám?
vezetői engedély.....
Nekem keewayarn-em van 125 ös egy párszor elkapott már a rendőr de sose szólt még miatta pedig hallatszik hogy nem 50 es ja és M-es jogsim van
Azért rohadt kiváncsi vagyok mi lesz januártól,mert a helyzet fokozódik(Virág elvtárs is megmondta).
és az az izé az izével, ott ahol amikor? Az semmi?
b jogsival lehessen akkor kamiont, repülőt, és hajót is vezetni
"csak motor jogsival lehessen bármilyen motort vezetni
ez a legegyszerűbb" Ja nekem meg az a elegegyszerűbb hogy csak B-s jogsival lehessen bármely cm3-es motort vezetni, nekem az lenne a legegyszerűbb mert nekem csak az van.
Nálad még 1 ovis középsős csoport is komolyabb csapat...
Figyeljenek csak,nincs rejtegetnivalóm.
tőled is óvnám a népet,de téged már figyelnek amúgy is, szóltak, hogy majd nálam komolyabb csapat intéz, kykeeval együtt
sztem ha reálisan gondolkozunk egy 80ast azért le lehet folytani... mert ugyis azt nézik ne legyen boszme hangos a motrod meg ne huzzad neki 100al azt akkor nem kotekednek...sztem.
ha mérnek sztem is teljesitményt mérnek , amugy a segédmotor meghatározásában a kipufrendszer hangereje is meg van határozva dB-ben. szal ennyi....meg ugysem megy senki sem 40el ha akarnak akárkibe belekotnek....
végül is...... a rendőr ne buzdítson a szabályok be nem tartására..........

aki meg nem tartja be és elkapják az megszívta....

bár szerintem is a 125ösöket kár baszogatni
meg kell szüntetni a segédmocc kategóriát, és csak motor jogsival lehessen bármilyen motort vezetni
ez a legegyszerűbb
Érdekes hely az a kiskőrös.... és érdekesek a rendőrei is.

1-2 éve kicsit gyorshajtottam a városban, öv nélkül (kocsit vettünk ott és hát kihúzattam a fokozatokat, hogy jól megy-e, nem fullad stb. ) 1000 Ft (!) -ra büntettek és mindenáron adtak róla papírt is! Mondtam, hogy nem kell és már mentem is volna tivább, de nem engedtek el addig, míg el nem rakom a papírt az 1000 Ft-ról!
Ne törődj vele. Szakmai ártalom ez nála,azt hiszi megmentheti a világot az ilyen "bűnözőktől",mint Te is vagy!
tavasz óta van meg, kb 5 km mentem városban
szerintem 100 felett van a nem robogó jellegű motor
dt meg van a környékben minimum 10
bár ilyen fos lilát még nem láttam, de fekete lesz ez is jövőre
szerintem nincs az a yard aki ennyit megjegyez
esetleg valami fanatikus......
meg 80 ccm nem veszélyes, az A meg megvan
mert kiskőrös akkora, hogy nem tudják ki vagy.
meg sem ismernek
szal az van hogy kerüljem el a fakabátokat mert megszopom (pláne a mérőautókat) amúgy mit tudnak csinálni ha ilyen gyárilag?
Ini a te ötleted a legjobb és legkönnyebben megvalósítható.
és házhoz mennek.......
nem lettem ideges...félreértettél.
csak írtam valami baromságot az "erő" fokozására.
de ha már itt tartunk: tegyetek a szívócsonk környékére egy terelőlapot,amit mondjuk 1 kis szervomotorral lehet mozgatni,és lezárná,vagy lecsökkentené a szívócső keresztmetszetét.

hogy 1-el több jó ötlet legyen.
engem ha megállítana akkor átugratok az árkon (ha van) és porzok el az úttól minél messzebb...
mondjuk erre nem sok esély van mert 100km-ből olyan 100méter a szilárd útburkolat

haver is így hagyta ott a yardokat... igaz quad-al
pont kifogta őket egyik pályáról ment a másikra kb 2 km volt.....
Nyugi nyugi,én is így vagyok ezzel. Mi csak beszélgetünk itt, hogy mik lennének a lehetőségek.
Hát,ha engem megállít,akkor előveszem a forgalmimat,a nagy A-s jogsimat,odaadom neki,Ő megköszöni,visszamegy az autójához,szöszöl fél percet,majd hozzám lépve azt mondja: Köszönöm Uram,további jó utat,balesetmentes közlekedést.
Ez amatőr szerintem. És ha megállít a jard, és nincs benne a dugó. Mit fogsz mondani. őőőő várjon beleteszem a dugót. Mert gondolom nem mennél mindig dugóval.
Akkor 6-os!