"csak motor jogsival lehessen bármilyen motort vezetni
ez a legegyszerűbb" Ja nekem meg az a elegegyszerűbb hogy csak B-s jogsival lehessen bármely cm3-es motort vezetni, nekem az lenne a legegyszerűbb mert nekem csak az van.
sztem ha reálisan gondolkozunk egy 80ast azért le lehet folytani... mert ugyis azt nézik ne legyen boszme hangos a motrod meg ne huzzad neki 100al azt akkor nem kotekednek...sztem.
ha mérnek sztem is teljesitményt mérnek , amugy a segédmotor meghatározásában a kipufrendszer hangereje is meg van határozva dB-ben. szal ennyi....meg ugysem megy senki sem 40el ha akarnak akárkibe belekotnek....
végül is...... a rendőr ne buzdítson a szabályok be nem tartására..........
aki meg nem tartja be és elkapják az megszívta....
bár szerintem is a 125ösöket kár baszogatni
meg kell szüntetni a segédmocc kategóriát, és csak motor jogsival lehessen bármilyen motort vezetni
ez a legegyszerűbb
Érdekes hely az a kiskőrös.... és érdekesek a rendőrei is.
1-2 éve kicsit gyorshajtottam a városban, öv nélkül (kocsit vettünk ott és hát kihúzattam a fokozatokat, hogy jól megy-e, nem fullad stb. ) 1000 Ft (!) -ra büntettek és mindenáron adtak róla papírt is! Mondtam, hogy nem kell és már mentem is volna tivább, de nem engedtek el addig, míg el nem rakom a papírt az 1000 Ft-ról!
tavasz óta van meg, kb 5 km mentem városban
szerintem 100 felett van a nem robogó jellegű motor
dt meg van a környékben minimum 10
bár ilyen fos lilát még nem láttam, de fekete lesz ez is jövőre
szerintem nincs az a yard aki ennyit megjegyez
esetleg valami fanatikus......
meg 80 ccm nem veszélyes, az A meg megvan
nem lettem ideges...félreértettél.
csak írtam valami baromságot az "erő" fokozására.
de ha már itt tartunk: tegyetek a szívócsonk környékére egy terelőlapot,amit mondjuk 1 kis szervomotorral lehet mozgatni,és lezárná,vagy lecsökkentené a szívócső keresztmetszetét.
engem ha megállítana akkor átugratok az árkon (ha van) és porzok el az úttól minél messzebb...
mondjuk erre nem sok esély van mert 100km-ből olyan 100méter a szilárd útburkolat
haver is így hagyta ott a yardokat... igaz quad-al
pont kifogta őket egyik pályáról ment a másikra kb 2 km volt.....
Hát,ha engem megállít,akkor előveszem a forgalmimat,a nagy A-s jogsimat,odaadom neki,Ő megköszöni,visszamegy az autójához,szöszöl fél percet,majd hozzám lépve azt mondja: Köszönöm Uram,további jó utat,balesetmentes közlekedést.
Ez amatőr szerintem. És ha megállít a jard, és nincs benne a dugó. Mit fogsz mondani. őőőő várjon beleteszem a dugót. Mert gondolom nem mennél mindig dugóval.
ez a legegyszerűbb" Ja nekem meg az a elegegyszerűbb hogy csak B-s jogsival lehessen bármely cm3-es motort vezetni, nekem az lenne a legegyszerűbb mert nekem csak az van.
Figyeljenek csak,nincs rejtegetnivalóm.
ha mérnek sztem is teljesitményt mérnek , amugy a segédmotor meghatározásában a kipufrendszer hangereje is meg van határozva dB-ben. szal ennyi....meg ugysem megy senki sem 40el ha akarnak akárkibe belekotnek....
aki meg nem tartja be és elkapják az megszívta....
bár szerintem is a 125ösöket kár baszogatni
meg kell szüntetni a segédmocc kategóriát, és csak motor jogsival lehessen bármilyen motort vezetni
ez a legegyszerűbb
1-2 éve kicsit gyorshajtottam a városban, öv nélkül (kocsit vettünk ott és hát kihúzattam a fokozatokat, hogy jól megy-e, nem fullad stb. ) 1000 Ft (!) -ra büntettek és mindenáron adtak róla papírt is! Mondtam, hogy nem kell és már mentem is volna tivább, de nem engedtek el addig, míg el nem rakom a papírt az 1000 Ft-ról!
szerintem 100 felett van a nem robogó jellegű motor
dt meg van a környékben minimum 10
bár ilyen fos lilát még nem láttam, de fekete lesz ez is jövőre
szerintem nincs az a yard aki ennyit megjegyez
esetleg valami fanatikus......
meg 80 ccm nem veszélyes, az A meg megvan
csak írtam valami baromságot az "erő" fokozására.
de ha már itt tartunk: tegyetek a szívócsonk környékére egy terelőlapot,amit mondjuk 1 kis szervomotorral lehet mozgatni,és lezárná,vagy lecsökkentené a szívócső keresztmetszetét.
hogy 1-el több jó ötlet legyen.
mondjuk erre nem sok esély van mert 100km-ből olyan 100méter a szilárd útburkolat
haver is így hagyta ott a yardokat... igaz quad-al
pont kifogta őket egyik pályáról ment a másikra kb 2 km volt.....