Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Van egy 150ccm- es robogóm. Kaptam egy levelet, hogy nincs befizetve a regisztrációs adóm. Ezt akkor is be kell fizetnem, ha nem akarom forgalomba helyezni a motort? Segítségeteket előre is köszönöm!
széppen megvizsgálják őket és forgalombahelyezhetik gondolom én, akkor kell műszaki meg minden, a 80as gép az meg 80as úgyanúgy ahogy a 125ös meg 125ös, ennyire egyszerű...
Ok akkor smkp-val nem mehetek ki , és amikor majd egyszer a távoli jövőben rendszámozzák az smkp-kat akkor mi lesz a 80-as gépekkel? 80-ast senki nem használ rendszámmal, szal megszűnik a 80-as kategória magyar honban? Vagy esetleg lehetne azokat is valami módon közúti forgalomba való használatra alkalmasá tenni? Ugye az 125/50 az egyértelmű hogy nem kap rendszámot.
Na én se csak motoron alkalmaztam mindezt. De akkor stimmel a gyártmány és a típus is. De mivan, ha egy másik típusra csavarozod rá? Elég, ha mondjuk a forgalmiban meg a blokkon is az van, hogy Honda? De a forgalmi xr 400, a mocc meg egy cbr....
A Simsonok annak idején, ha nem volt beleütve az SM 50 akkor rendszámosnak minősültek.
Tudnátok nekem segíteni? Van egy 150ccm- es robogóm. Kaptam egy levelet, hogy nincs befizetve a regisztrációs adóm. Ezt akkor is be kell fizetnem, ha nem akarom forgalomba helyezni a motort? Segítségeteket előre is köszönöm!
ki kapott mostanában büntetést emaitt hogy 125/50?
és ha kapott akkor mit?