Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezexerint vén szarok vagyunk?
nekem 15 a franc emlékszik már.
Nem a CM 50 beütés kellett bele, hogy segédmocc legyen? Bár mostmá tökmindegy, húsz éve volt szimóm...
ja. Legyen rajta hátsó ülés és lábtartó.
A Simsonok annak idején, ha nem volt beleütve az SM 50 akkor rendszámosnak minősültek.
De gondolom, nem akármelyik, bizti vannak feltételek
a segédmotor is levizsgáztatható rendszámosra, ha utast akarsz vinni.
Miért? Van 50-es rencámos motorkerékpár is. Pl Simson
valaki foegalomba akarta előtted helyezni, vagy vámoltatta. Ha a vámoltatás megtörtént be kell fizetned.
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Van egy 150ccm- es robogóm. Kaptam egy levelet, hogy nincs befizetve a regisztrációs adóm. Ezt akkor is be kell fizetnem, ha nem akarom forgalomba helyezni a motort? Segítségeteket előre is köszönöm!
hali

ki kapott mostanában büntetést emaitt hogy 125/50?
és ha kapott akkor mit?
Sztem még mindig 40 km/h-val mehetnek a SMKP-ok....
széppen megvizsgálják őket és forgalombahelyezhetik gondolom én, akkor kell műszaki meg minden, a 80as gép az meg 80as úgyanúgy ahogy a 125ös meg 125ös, ennyire egyszerű...
Ok akkor smkp-val nem mehetek ki , és amikor majd egyszer a távoli jövőben rendszámozzák az smkp-kat akkor mi lesz a 80-as gépekkel? 80-ast senki nem használ rendszámmal, szal megszűnik a 80-as kategória magyar honban? Vagy esetleg lehetne azokat is valami módon közúti forgalomba való használatra alkalmasá tenni? Ugye az 125/50 az egyértelmű hogy nem kap rendszámot.
Dehogy haraxom
Ne haragudj, ha durva volt Csk úgy kijött belőlem Na jó, nem offolok
Pont erről
Qsss...
Persze. És ez az a fórum, ami erről szól...
Így van! Persze conair kollegának van igaza, jobb a becsületesség, és a szabályok betartása, az a biztos.
Azt én is gondolom. De elég higgadtan tudok érvelni, gázos szituban is... Gondoltam, talán úgy
na azé az meleg.
neekm cagiva elefant volt, azzal futákodtam is, és faterékkal átjártunk szlovákba (sosemvolt ország, lopott fővárossal) . simán.
Na én se csak motoron alkalmaztam mindezt. De akkor stimmel a gyártmány és a típus is. De mivan, ha egy másik típusra csavarozod rá? Elég, ha mondjuk a forgalmiban meg a blokkon is az van, hogy Honda? De a forgalmi xr 400, a mocc meg egy cbr....
1200zsigulival jártunk így... rendszámcsere és volt is műszaki rajta
És mi van akkor, ha egy motor rendszáma egy másik, hasonlón van? Gyártmány, szín, számok egyeznek? Köbcenti és típus nem feltétlenül