Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is úgy gondolom de nem bisztos hogy belemenne hogy 50-es legyen a pappíron
Ha beleírod, hogy 125 total bukta lesz. Sehogy sem bírod használni, mert nincs rendszám nincs forgalmi nincs semmi... és segédmotorként sem. Ha beírod, hogy x motor 50ccm legalább 125/50-esként tudod használni.
Nem értelek miért van erre szükség? Miért ne töltenétek ki rendesen, hogy az adásvételid legalább rendben legyen? Két tanu?
mert elvileg az adésvételiben benne kellene lennie, hogy hány ccm. Ha jól tudom.
és az adásvételinel mondjam hogy csak írja alá a többit majd én írom mert sietek
125/50-est nem kell átíratni. Van egy adásvételi és vége. Ez a nagy 50-es papír. Nincs forgalmija sem. Semmi...
mármint 125-ös csak ez lemaradt
Segédmotoros kerékpár az olyan két-, három- vagy négykerekű jármű, amelyet 50 cm3-t meg nem haladó lökettérfogatú belső égésű motor vagy legfeljebb 4 kW teljesítményű egyéb motor hajt, tervezési végsebessége a 45 km/óránál nem nagyobb és saját tömege legfeljebb 350 kg.

Az én talált megfogalmazásom rossz lenne? 50cm3 belső égésű vagy 4 kw egyéb motor. Neki belső égésű van 50cm3 vonatkozik rá.
Sziasztok hogy lelhet elintézni a motor pappírjait amikor megveszem a tulajal megdumálom és úgy írjuk az adásvételit vagy későb írom át bocsi de eggyenlőre fogalmam sincs úgy olvastam a motor hirdetését hogy 50-es ként használta
Előre is kösszi!
4,6 LE vagy 50 ccm.
ok köszi
A ccm a lényeg nem a le. Tehát ha 50-ccm-es nem kell félned.
Szerinted.....ha lehetne már a kereskedések igy árulnák a 125ccm motorjaikat.
Hali mindenki hány lóerőig számít segédmotornak egy segédmotor?
Mert van egy Puch Cobrám az már gyárilag 10 LE fölött van és most kapott tuningot is de 50 es maradt
Németo. ban ezeket máig műszakiztatni kell itt nem tudom mi van eddig 100 nál kicsit többet fut és még akkor széria volt most fel lett marva a szívótorka stb. 13 ezres fordulat órát kiakasztja. nem pampoghatnak érte amúgy teljesen úgy néz ki mint egy nagymotor csak a nyaktáblán van rajta a Steyr Daimler alatt hogy 50ccm Ja és ez vízhűtéses 1977 es szal ha felrakják itt a mérőautóra ha nem hiszik hogy 50 es akkor lehet belőle baj amúgy hangsúlyozom tényleg 50ccm 41 es a hüvelyátmérő amúgy itt veszprém megyében van mérőautó direkt ilyen 125/50 motorokra állnak az út szélén direkt az ilyen motorosokat nézik és megállítanak fel a fékpadra nyelezik és esetlegesen büntetnek. Szal mindenki vigyázzon Veszprém megyében! amúgy asszem egy fehér Ducato ban van egy Boxerben a cucc egyszer láttam állni a külvárosban olyan 40 el mentem mert akkor alig van hangja és az elvileg a szabályos pedig tudja tartani a 80-90 es utazót (benzin minősége függ) szal lehet valami belőle ha 50 es de 10 Le fölötti motorral mászkálok?Bocsi a regényért
Milyen lefojtás? Ezt felejtsd el. Nagymotornál ami a forgalmiba van írva, segédmotornál meg a gyári 50-es henger visszatétele a fojtás és a legalizálás folyamata. Nincs olyan hogy lefojtatod.
de ez nagyon izgat ez a lefojtás valaki tud erről valamit? vagy csak 70-es-el csinálják?
nem csak figyelmeztetek, de ha tovább használom akkor igen
Elkaptak papírok és renszám nélkül és nem büntettek meg istenesen?
szevasztok! most jövök a rendőrségtől nem lett az egészből semmi csak figyelmeztető,meg azt mondták hogy lelehet folytatni a közlekedésiseknél a motort tud erről valaki?
Hali!
Regadó nem fizetés valóban, biztosítás nem hiszem hogy sokkal nagyobb, a jogsi az egyetlen számotevő nagyöszeg,persze vizsgáztatási összeg mellett.De rohadtul nem hiszem hogy miattunk nem kapnak pénzt a korházak iskolák stb. Én sulimat is bezárják, De azért zárják be mert eladják a telke.Semmi köze nincsen a 125/50es motorokhoz, de én nem védeném ennyire állambácsit, mint egy szentet. Igaz nem helyes, bűntény, amit csinálunk aláírom,de vannak ennél sokkal súlyosabb dolgok is ennél ebben az országban.Én már csak egy hétig csinálom az egészet rendszám nélkül így mondom ezt az egészet, nekem se életcélom, hogy így mászkáljak örökön öröké.
nem jellemző, de aki akarja az sem tudja rendszámoztatni az ilyeneket (papír nélkül)
annyira túl bürokratikus
csak annyi kellene hogy a vázszámot meg kellene nézni nem lopott-e a cucc
yard adna papírt ,hogy ok a mocc és lehetne műszakiztatni
pár nyilvántartást kellene csak átnézni
mind1.. én is befejeztem..
jézusom...úgylátom neked lehet beszélni...
az a baj, hogy csak az orrodig látsz el.. és a nagy dolgokat nem látod..
te akkor is lopnál, ha Orbánnak hívják a miniszterelnököt.
Igen, ezzel is elveszel az iskoláktól, stb. Na befejeztem, úgysem érted meg miről beszélek.
Már mondtam, hogy van A1-es jogsim, csak azt nem értem, hogy miért ilyen drága az a szaros rendszám..
Én örömmel befizetném, ha ha nem ennyi lenne, hanem a fele PL.
Én ezeket nem azért mondom, hogy felvágjak vele...
És te most azt hiszed, hogy azért veszik el a pénzt a suliktól, meg a korházaktól, mert én nem "veszek" rendszámot?
A nagy büdös szart... Azért veszik el a pénzt, mert: pont a gyurcsány meg a haverjai+a többi politikus csórják el a pénzeket... Meg az a Zuschlag vagy ki... akik milliárdokat csalnak el, nem 100ezreket..