Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ha nem viszem kpm-re és használom akkor mennyire büntetnek meg? a havernak is tdr-e van és őt már 3-szor feljelenteték és nem lett az egészből semmi, de viszont őt nem küldték kpm-re hanem egyből feljelenteték.
ugyanmár........
megnézik 50es kapsz, egy figyit majd valami indokkal és kész

egy segédmotoros fenegyerekre nem pazarolnak sok energiát
Aluvázas.
Főleg, ha még alatta látszik a régi motorszám KGST-s számbeütő 4ever
azt azért nem egy ilyen értékű motor esetében fogják bevetni, szerintem....
A röntgensugár nayon hasznos és sajna bizonyos esetekben használják is Ha megnézik akkor látszik a másik motorszám is és akkor van gebasz, nem kicsi
mindenképp kell 50es blokk bele
ha a yardok felírták a blokkszámot akkor azt kell beütni az 50esbe
kicsiszolni a régit majd beütni
mindegy hogy látszik-e a buhera
amúgy amivel a kór hegesztés varratait tisztítják (valami fura sav) nagyon jól öregíti az alumíniumot
JAh értem, ez az a fából vasparipa!
Fa
"nem aluvázas", műanyag?
Ezt én így tudom.

De nem tudjuk, hogy srác 125-öse alu vagy vas vázas-e.....
Figy, ha szájhúzigálás a tét, akkor engem nem érdekelne, ha vázat kell heggeszteni, vagy bármi, beleraknám az 50es blokkot. Ha van egy működő blokkod mindennel, 1-2óra alatt át tudod rakni. Próba cseresznye.
TDR50/80 kiskerekü és nem aluvázas+abszolut nemhasonlit a 125-re(kinézetre inkább a 250re csak piciben )
Ok.
De az 50-es TDR egyész más felépítésű, mint a 125, főleg az aluvázas. Ezt is rosszul tudom?
Van 50/80/125/250
TDR-ből nincs 50-es, ha jól tudom.
A DT blokkban meg nem vagyok teljesen biztos, hogy 100%-ra jó bele. Elméletileg igen.
vagyis nem, mert az adásvételin csak az alvázszám van írva és csak azt írták fel. akkor ha veszek bele egy 50-es blokkot akkor minden oké?
hát akkor ba......tam.
Ha felirták a motorszámodat b...hatod.
ini az 50-es dt blokkja passzol bele? nekem tdr 125 van
szerezz bele gyors egy 50es blokkot
Balhé..... amiből te jössz ki szarul!
Szevasztok! A rendőr azt mondta hogy küldik a papírokat hogy vinni kell kpm-re most mit csináljak? és ha nem viszem el és használom akkor mi lessz?
ha bemérik rakok rá pedált és baettaként levizsgázttatom:) mert azt a 6 lóerőt kb csak azok nem lépik átt
NEM fognak bemérni semmit, gondoljátok már el, simsonra rendszámot meg forgalmit? külföldön mondom, ugy megy h a biztositotol kapják a motorok, kb a matrica helyett, azt teszik fel és akkor pölö a rendör már nem is állit meg amiatt h van-e biztositásod, emg látja hogy mekkora gép, mert ezek évente más szinnel jönnek ki