Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jé, még mindíg megvan ez a topic?
Ha megbux a 125/50-el, hidd el az sokkal többe kerül majd, mint 100e!
szasztok, megtudja valaki mondani hogy mik ezek a hirek hogy rendszam 50-esre januartol? vagy most mi van? csak mert most akarok venni egy gepet 125-ost 50-es papirokkal (jogsim megvan 125-re csak hat egy kilo a reg ado...., inkabb kihagynam), de akkor lehet meggondolom meg....
thx
nekem 80/50es dt-m van kiváncsi vagyok mi lesz "januártól".
nem tudom nem-e lehetne lefolytani addig amig vizsgán van köbcentit ugysem mérek csak telyesítményt...
Biztos el akarja adni neked......
mekkelve... kkkkkkkkkk
Mentem, cakát!
Úgy a motor születikre inkább. Az a baj,hogy az előző tulaj nem vett rá egyet hanem kivéste a gyantát (sok kárt okozva) és megmekelve. Idáig műküdött. Mos várom németből a csomagot. Hétvégére kölcsönkaptam 6oskát úgyhogy 100nap kihagyaás után újra motoroztam! Vannak még önzetlen emberek.
Mire gondoltál, a hülye vigyoros képre?

A dokumentum film címe: Motor születik (sajnos halva)

Látod, nekem a 81-es XS400-asomon megszakítós volt még a gyújtás!
Működött is mindig!
Már intékedem is! :) Nézd meg az adatlapomat!
Szasz!
Kéne egy a GSR-re, tudsz egyet adni?
Szia Gino! Látom még mindig kelendő az 50-es maDrica!
Az autót nem hasonlítsuk a motorokhoz!
B-s jogosítvány csak egyféle van, tehát nincs korlátozás a személyautó kategórián belül!
Egy balesetnél senkit nem érdekelne, hogy egy személyautóban valóban 1.6-os vagy 2.0-es motor van, mert mindegy, B kategóriával vezethető!

Egy motornál ez azért nem ilyen egyszerű, ugye nem kell magyaráznom....
Ha egy eredetvizsgás megállapitja egy 125-ös motorról pl. egy Deák "kedvéért", hogy 50-es és a következő utcában balesetet idéz el, ne adj Isten meghal vele a vezetője......
Akkor azért megkédezik ám az eredtvizsgás embert, hogy akkor most hogyan is van ez? (ugyanis nem rég volt vizsgálaton és vajon miért nem vették észre, hogy ez más kategóriába tartozó motor)
Évekkel játszik egy ilyen vizsgás ember, amit nem otthon kell eltőltenie! Ez nagy kockázat, tehát akinek lesz esze, az nem fog belemenni ilyen dolgokba párszor 10e forintért....
nemrég haver átvitt műszakin egy gépet(emelt szintű "eredetvizsgás" műszaki) ami forgalmi szerint 1.6os motorral rendelkezik, de egy 2.0 motor volt benne
és átment simán..........
25 ezres cserélt gazdát közben

ilyen emberek nézik majd a segédmotorokat is, tehát ha ez véletlen be is lesz vezetve, akkor simán átmegy mind.......
Tudod kevés embervan manapság aki majd elintézzükbe belemegy(ha szépen beszél normális velem lehet 1ezkedni...)amugy a biztosíto ezekben az esetekben mikor a károkozónál "gázvan"jolszámol(nagyon)ám....kis kocc hátulján 1 ...4-5éves(kb-3millios autó)pl- passaton 4-500e Ft és semmi látványos kár.
Fúdekemény vagy barátom. VAn jogsid könnyen osztod az észt, bár látom előzőekben már többen leírták neked. Nemértem mért fáj ennyire neke hogy napjaidat ebben a topicban töltöd, ahogy nézem 125nél joval felsőbb kategoriába vagy.
na, ha ezzel a dumával jönnél akkor személyesen bilincselnélek a lámpaoszlophoz amíg járőr nem jön. Egy elem fényezése, cseréje 200 körül van a kocsimon, pedig csak egy 4 éves Passatom van.
Nincs ma már olyan hülye, aki elenged, hogy majd lerendezitek.
Mondjuk ha beleszáll egy 20-30millás verdába(VAN ELÉG AZ UTAKON),az könnyen milliós kárt okozhat.
Azért ritka egy olyan baleset hogy akkora személysérülés történyjen, tény hogy előfordulhat. DE ha nincs akkora baj, akkor a másikakl meg is lehet beszélni hogy nemkéne rendőr, megoldjuk. MEg azért egy 90 kilos motor nemcsinál millios összegeket
a rendőrség lefoglalja a járművet, és telephelyre kerül. A személyi sérüléses balesetnél szakértő vizsgálja a járművet.
Nem egyből. Első az élet és vagyonmentés. Hetek-hónapok alatt sikerül majd ezt is kivizsgálni.
Egy dolgot nem értek, ha egy 125/50 emberke 50-es biztosítással balesetet szenved/okoz, akkor mindenki le nem szarja hogy fél keze leszakadt vagy mi, hanem egyből a motorját sunázzák, hogy ez még ha rendezett papíros is tuti 125/50, és ugyanmár küldjük be a roncsokat kpm-be?
Létezik csak nem használatos. VAgy ha igen angyon ritka. Azt hogy még mit csinálok vele, azt nemtudom, most jelenleg elkéne adni, de ha ezen az elven nézzük hogy 80 125 és az 50-es=4Kw-al akkor az sm-ek 99% nagymotor lenne. Tuti lesznek kiskapuk, de ezt majd akkor meglátjuk. LEgroszabb esetbe A1 rendszám azt kész.
+gi
+ Elek