Helo!Egyik haver mondta hogy elvileg ha vennék egy 125/50-es motort és megállítanának és megvizsgálják stb akkor max elkobozhatják mert elvileg nekell motorszakértőnek lenned és így nemtudhatot hogy nem 50-est vettél!Most akkor ez igaz?
Egy új japán 750est elég nehéz lenne 25kw-ra folytani:D Srácok! Mosanság kapom emg az A1-es jogsim. Előtte már volt 2 éves sm jogsim, az beleszámít vagy 2 éveig nemvihetek még embert? SEgítsetek pls!
azt írta h megvan az a1,tehát szinte mindenképp csak a nagy A jöhet szóba egyrészt,másrészt nem hallottál még olyanrol h fojtás?lehet a 750es japán csoda fojtással is...
Ha megvagy 21 akkor szerintem tedd le A-s jogsit. A-korl. felejts el, igaz ebbe belefér az 500-as vagy a 750 is, de az nem egy japán csoda, hanem pl. az URAL, de szerintem te nem ilyet akarsz.
Hali! Lenne egy problémám: Ha megvan az a1 jogsim és betöltöm a 21et (ugye akkor lehet letenni a nagy A-ra) akkor a full összeget újra ki kell fizetni,mint az A1-nél? ? Kresz,stb. Másik kérdésem lenne: 1000es motorra egyáltalán nem vágyom, megállnék úgy max 500-700cc-nél. Ez a cc határ csak a nagy A -ba fér bele,ugye? Köszi előre! Ági
Helo!Egyik haver mondta hogy elvileg ha vennék egy 125/50-es motort és megállítanának és megvizsgálják stb akkor max elkobozhatják mert elvileg nekell motorszerelőnek lenned és így nemtudhatot hogy nem 50-est vettél!Most akkor ez igaz?
hoppá! ma megjött a levél a kapitányságtól! figyelem szó szerint idézek!
""Engedély nélküli vezetés, közúti közlekedési szabályok nagyobb fokú megsértése, érvénytelen hatósági engedéllyel vagy jelzéssel való közlekedés szabálysértések elkövetése miatt
FIGYELMEZTETÉSBEN RÉSZESÍTEM!
.... a motorkerékpár kulcsán átvehet ia kerületi hatóságnál......""
LOÁÁL! merthogy fiatalkorú vagyok (épphogy) és mert ne mvolt szabálysértésem 2 éven belül...
köszönöm! nem gondoltam hogy ezt most így megúszom!
komolyra fordítva a szót, hétfőn elmegyek érte és meghirdetem a neten. majd láthatjátok a használtautón...
külömben is van már helyette egy biztonságosabb jármű szép nem?
http://sportmotor.hu/motoros_v... Tök nekik, azért én ennyire nemtöröm a dt-m de ugyan ilyen van nekem is:D Ezek közül a romett kivételével mindhárom 125/50es:D
engem kaptak el még régebben simoval nem volt se jogsi se biztosítás kaptam 6 hó eltiltást közuti vezetéstől hogyan vezetnék amugy is közuton mikor nincs jogsim? és még le se raghattam volna a korom miatt?
A korl -25Kw-ig
jól néz ki nagyon
""Engedély nélküli vezetés, közúti közlekedési szabályok nagyobb fokú megsértése, érvénytelen hatósági engedéllyel vagy jelzéssel való közlekedés szabálysértések elkövetése miatt
FIGYELMEZTETÉSBEN RÉSZESÍTEM!
.... a motorkerékpár kulcsán átvehet ia kerületi hatóságnál......""
LOÁÁL! merthogy fiatalkorú vagyok (épphogy) és mert ne mvolt szabálysértésem 2 éven belül...
köszönöm! nem gondoltam hogy ezt most így megúszom!
komolyra fordítva a szót, hétfőn elmegyek érte és meghirdetem a neten. majd láthatjátok a használtautón...
külömben is van már helyette egy biztonságosabb jármű szép nem?
Mien drágák már a cipőőőők?