Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helo!Egyik haver mondta hogy elvileg ha vennék egy 125/50-es motort és megállítanának és megvizsgálják stb akkor max elkobozhatják mert elvileg nekell motorszakértőnek lenned és így nemtudhatot hogy nem 50-est vettél!Most akkor ez igaz?
nekem sem volt A1 és mentem A korlátlanra. Jövőre ezt akarják eltörölni.
igen,nem,... .na szal ha vki 30 mehet A-ra a JELENLEGI törvények szerint,nem kell 2 év A1.de ki tudja mit hoz a jövő (év)
most ez hogy van? aki pl 30 éves az mehet egyből az A-ra? vagy előtte A1 2 évig?
nem kell 21-ig várni, ha eltelt két év az A1 után mehetsz nagy A-ra, bár jövőre ez is változik. Az sm jogsi nem számít bele az utasnál.
Dt . Tutti, hogy nem számít bele. 2 évig nem vihetsz embert.
Engedéj az pontos ly?...:Dna szal a fojtás az pontos!másrészt nem nehéz lefojtani,hallottam már nagyobbrol is,csak felesleges,és ritka.
nem akarok rosszat mondani,de szerintem nem számít bele.mintha ezt hallottam/olvastam volna valahol
Egy új japán 750est elég nehéz lenne 25kw-ra folytani:D Srácok! Mosanság kapom emg az A1-es jogsim. Előtte már volt 2 éves sm jogsim, az beleszámít vagy 2 éveig nemvihetek még embert? SEgítsetek pls!
azt írta h megvan az a1,tehát szinte mindenképp csak a nagy A jöhet szóba egyrészt,másrészt nem hallottál még olyanrol h fojtás?lehet a 750es japán csoda fojtással is...
különbözeti vizsgát kell "csak" tenned,ami áll 2 ora rutin 2 ora forgalombol+vizsgábol asszem.10 és 20 ezer között van az ára ha jol tudom
Ha megvagy 21 akkor szerintem tedd le A-s jogsit. A-korl. felejts el, igaz ebbe belefér az 500-as vagy a 750 is, de az nem egy japán csoda, hanem pl. az URAL, de szerintem te nem ilyet akarsz.

A korl -25Kw-ig
Azt még valahogy kibírnám és csak olyan helyen mennék vele ahol lehet ahol tuti nincs rendőr!
picurka6. Talán v.mivel kevesebbe kerül én úgy tudom, de hogy mennyivel azt ne kérdezd.
Szerintem ez a dolog egy kicsit sántít. Egy másik dolog meg az, hogy egy 125-sel te nem fogsz 45-el menni, a bóbita után. Tudom magamról.
Hali! Lenne egy problémám: Ha megvan az a1 jogsim és betöltöm a 21et (ugye akkor lehet letenni a nagy A-ra) akkor a full összeget újra ki kell fizetni,mint az A1-nél? ? Kresz,stb. Másik kérdésem lenne: 1000es motorra egyáltalán nem vágyom, megállnék úgy max 500-700cc-nél. Ez a cc határ csak a nagy A -ba fér bele,ugye? Köszi előre! Ági
Helo!Egyik haver mondta hogy elvileg ha vennék egy 125/50-es motort és megállítanának és megvizsgálják stb akkor max elkobozhatják mert elvileg nekell motorszerelőnek lenned és így nemtudhatot hogy nem 50-est vettél!Most akkor ez igaz?
kdár jani bát is hurcolászták vele:D klímás, 2300ccm benzines, fasza kis gép! olyan mintha új lenne eredeti 220ezer km:D
honnan szerezted?
jól néz ki nagyon
hoppá! ma megjött a levél a kapitányságtól! figyelem szó szerint idézek!

""Engedély nélküli vezetés, közúti közlekedési szabályok nagyobb fokú megsértése, érvénytelen hatósági engedéllyel vagy jelzéssel való közlekedés szabálysértések elkövetése miatt

FIGYELMEZTETÉSBEN RÉSZESÍTEM!

.... a motorkerékpár kulcsán átvehet ia kerületi hatóságnál......""

LOÁÁL! merthogy fiatalkorú vagyok (épphogy) és mert ne mvolt szabálysértésem 2 éven belül...
köszönöm! nem gondoltam hogy ezt most így megúszom!

komolyra fordítva a szót, hétfőn elmegyek érte és meghirdetem a neten. majd láthatjátok a használtautón...

külömben is van már helyette egy biztonságosabb jármű szép nem?
http://sportmotor.hu/motoros_v... Tök nekik, azért én ennyire nemtöröm a dt-m de ugyan ilyen van nekem is:D Ezek közül a romett kivételével mindhárom 125/50es:D
VAgy ha rendes hazaküld. ENgem még nemvolt jogsim kétszer hazatolatták azt a szart:D:D Msotmár van, nyugodtabb is vagyok...
engem kaptak el még régebben simoval nem volt se jogsi se biztosítás kaptam 6 hó eltiltást közuti vezetéstől hogyan vezetnék amugy is közuton mikor nincs jogsim? és még le se raghattam volna a korom miatt?
és milyen gyorsan kopnak .
Gyalogolni még drágább!
Mien drágák már a cipőőőők?