Nemrég karamboloztam a kocsimmal. Belém jött egy másik kocsi.
Éppen egy 125/50 is lehettett volna.
A lényeg, hogy csak egy suzukiról van szó, tehát nem egy drága autó.
Tulajdonképpen csak az első sárvédőt kellett cserélni, meg ami vele jár, fényezés stb.
Így 250 ezer lett a károm.
Szerintem ennyit nehéz kispórolni egy 125/50 ből!
Nem hiszem, hogy bárki is ki akarna ennyit fizetni saját zsebből, mert ugye a biztosító erre nem fog fizetni!
ÉN se láttam még ilyet, mulkot fenyegetett a rendőr hogy kpm, van egy kpm-es rokonunk, aztmondta hogy ő nem is tudna mit hozzászolni ha odamenne egy rendőr egy motorossal, nem munkaköre. AMúgy a kpm rég megszünt (közlekedési és postaugyi minisztérium) Most europai közlekedése hatoság van. De bent senki se hallott mérésröl, erröl csak köznyelven van szó. vagy aki lenézi őket, vagy aki irigy rá. Ittvan melettem 2 feljelentés szabálysértésért amugy és lám nincs semmi gondom hogy 125ös
Politikában nincsenek véletlenek.
A rendszerváltásról meg annyit, ha egy ország nem rendelkezik a saját törv. fizetőeszköze felett, akkor attól függ, aki rendelkezik felette. Miután Mo-n a központi bank, az MNB rendelkezik ezzel, az egyetlen felettes szerve pedig egy külföldi cég (lásd MNB törvény), nem meglepő, hogy gazdaságunk úgy hullámzik, ahogy ők szeretnék. (Én is örülnék, ha olyan cégem lenne, amelyiknek a termékét fillérekbe kerül előállítani, de ezreket kénytelenek _dolgozni_ érte, törvény kötelez mindenkit a használatára (elfogadására), ha többed dobok a piacra (hitelfolyósítás), akkor az összes kintlevő példány értéke leesik (infláció), tehát akinek van ilyene elbukta a ledolgozott ideje egy részét, ha pedig úgy gondolná a nép, hogy ezt most valamire szeretné be/visszaváltani (mert pl. nagyon elértéktelenedik), akkor egymás között teheti, mert én ugyan át nem veszem és valós értékre nem is kell becserélnem! )
No, de nem offolok itt, sok 125-ösnek kellhet még 50-es papír :)
erről a témáról annyit, ha van idő gondolkodni és szép sorban visszaidézni mindent mi volt (pl rendszerváltás óta) rájövünk semmi sem történt véletlen....
csak mi utóbb jövünk rá pár dologra,összefüggésre, aki meg az orrunknál fogva vezet- milyen szépen írom - az előre kitervelték,megszervezték a dolgokat, mi meg állunk a sorba és bégetünk........
és csak bégetünk míg ki nem nyúlunk
Dolgozom az ügyön.. Persze nem a topik címével kapcsolatban, hanem unblock. Olyan szabályt miért kéne betartani ami nem véd csak sújt? Pl. önvédelem a saját otthonodban... Nem eshetsz *túlzásba*. A legújabb most az, hogy Mo-nak *szüksége* van bevándorlók betelepítésére. Oszt majd jobban élünk mint 10 éve?! ;)
Nem szakítottam még arra a könyvre időt, de egyszer megteszem. (nagyon sok más is van, nem győzöm idővel, szerintem még élettel se..)
Olvasgattam vissza, ez "Ha meghalsz, sokba kerülsz az államnak, mert belédölt egy csomót, amikor tanított, stb. Ha megsérülsz, akkor sokba kerülsz, mert gyógykezelni kell." érdekes..
Ha megszületsz, az állam azonnal anyaköveztet, hogy bejegyezzenek élő hitelbiztosítékként / haszonállatként. Szüleiddel felneveltet, de csak *haszonélvezeti joguk van* hozzád, azaz ha az állam tulajdonát (téged állampógárt) , ill. rajta keresztül az állam érdekeit megsértik, azonnal elszakít tőlük. Kötelez ismeretlen anyagok véredbe fecskendezésének elviselésére, arra, hogy fél életed a padokban töltsd el, hogy visszaszorítsa kreatívabb agyféltekéd működését a sok magolnivaló dologgal melynek igen kis része lesz csak később hasznos (eközben szüleid gondoskodása révén dől az ÁFA és a többi..), majd sablon alapján eldöntik hol a helyed az életben később, ha a papírjaiddal akarsz érvényesülni. Ha valaki utánaszámol, rájön hamar, hogy nagyon sokba kerül neki az a néhány állampolgári jog amit koncnak odavet az állam.
Egy magad okozta balaesetnél ahol esetleg személyi sérülés is van nem biztos, hogy ejnye bejnyével megúsznád, bár a 80-as motor nem feltűnő és lehet nem is firtatná senki, 80-as motor amúgy sincs már sok, de csatlakozok az előttem szólóhoz.
Éppen egy 125/50 is lehettett volna.
A lényeg, hogy csak egy suzukiról van szó, tehát nem egy drága autó.
Tulajdonképpen csak az első sárvédőt kellett cserélni, meg ami vele jár, fényezés stb.
Így 250 ezer lett a károm.
Szerintem ennyit nehéz kispórolni egy 125/50 ből!
Nem hiszem, hogy bárki is ki akarna ennyit fizetni saját zsebből, mert ugye a biztosító erre nem fog fizetni!
Csak gondolkodj el rajta, hogy milyen következményekkel jár! (már ha tudod)
Amúgy meg azt csinálsz amit akarsz, csak másoknak ne okozz ezzel problémát!
Bár még pár évig úgyis a szüleid a felelősek miattad.....
És ha nekem B kategoriás jogsim van, akkor hogyan és mikor tehetem le a korlátlant?!:)
A rendszerváltásról meg annyit, ha egy ország nem rendelkezik a saját törv. fizetőeszköze felett, akkor attól függ, aki rendelkezik felette. Miután Mo-n a központi bank, az MNB rendelkezik ezzel, az egyetlen felettes szerve pedig egy külföldi cég (lásd MNB törvény), nem meglepő, hogy gazdaságunk úgy hullámzik, ahogy ők szeretnék. (Én is örülnék, ha olyan cégem lenne, amelyiknek a termékét fillérekbe kerül előállítani, de ezreket kénytelenek _dolgozni_ érte, törvény kötelez mindenkit a használatára (elfogadására), ha többed dobok a piacra (hitelfolyósítás), akkor az összes kintlevő példány értéke leesik (infláció), tehát akinek van ilyene elbukta a ledolgozott ideje egy részét, ha pedig úgy gondolná a nép, hogy ezt most valamire szeretné be/visszaváltani (mert pl. nagyon elértéktelenedik), akkor egymás között teheti, mert én ugyan át nem veszem és valós értékre nem is kell becserélnem! )
No, de nem offolok itt, sok 125-ösnek kellhet még 50-es papír :)
csak mi utóbb jövünk rá pár dologra,összefüggésre, aki meg az orrunknál fogva vezet- milyen szépen írom - az előre kitervelték,megszervezték a dolgokat, mi meg állunk a sorba és bégetünk........
és csak bégetünk míg ki nem nyúlunk
Nem szakítottam még arra a könyvre időt, de egyszer megteszem. (nagyon sok más is van, nem győzöm idővel, szerintem még élettel se..)
Ha megszületsz, az állam azonnal anyaköveztet, hogy bejegyezzenek élő hitelbiztosítékként / haszonállatként. Szüleiddel felneveltet, de csak *haszonélvezeti joguk van* hozzád, azaz ha az állam tulajdonát (téged állampógárt) , ill. rajta keresztül az állam érdekeit megsértik, azonnal elszakít tőlük. Kötelez ismeretlen anyagok véredbe fecskendezésének elviselésére, arra, hogy fél életed a padokban töltsd el, hogy visszaszorítsa kreatívabb agyféltekéd működését a sok magolnivaló dologgal melynek igen kis része lesz csak később hasznos (eközben szüleid gondoskodása révén dől az ÁFA és a többi..), majd sablon alapján eldöntik hol a helyed az életben később, ha a papírjaiddal akarsz érvényesülni. Ha valaki utánaszámol, rájön hamar, hogy nagyon sokba kerül neki az a néhány állampolgári jog amit koncnak odavet az állam.