ma összefutottam volt osztály társam testvérével, rendőrségen szabálysértési előadó vagy mi
puhatoltam a segédmotorokról
5 éve dolgozik ebben a munkakörben de még senkit sem büntettek meg ilyen téren 80/50 125/50
figyelmeztetés volt pár hangoskodó gyorsan motorozó kisembereknek...
kpm ellenőrzés sem volt még náluk....
és ami a lényeg nekik kell bizonyítani hogy tudtad hogy nem 50ccm ( ezt bizonygattam régebben is)
ha van egy 50es adásvételid 50es adattáblád és nem virít a hengereden a 79 vagy 124ccm
akkor egy bíróság sem bizonyít rád semmit főleg olyan motorokom amin az 50es szinte olyan mint a 125ös
már ha nem vallod be a dolgot......
a segédmocc rendszámról sem tud semmit, erre csak annyit mondott pár éve volt tervben de semmi közelebbi nincs még
Hát én segondoltam azért annyira komolyan ezt a 80-as dolgot!Veszek valami 80-ast és kész ha elkapnak ígyjártam!Most csak sz.ros 30ccm!Csak nem csinálnak belőle akkor ügyet meg ha normálisan megyek sztem nem is szólnak érte!
Forgalmi engedély nem kell? A Rendőrségen sem kell bejelenteni? Bocs, hogy ilyeneket kérdezek, de nekem csak nagymocim volt korábban. Most meg megváltoztak a körülmények.
Üdv.és köszi az előző infoért:moca.
Sziasztok
Szeretnék venni egy SIMSON S50- es robogót .Légyszi írjátok meg, hogy milyen papirok kellenek hozzá(jogsim van) Esetleg kapok egy hulladék 50 ccmes robogót a nagybratyótól Ausztriából, ahoz milyen papírok kelllenek hogy itthon furikázhassak vele?
Köszi ha segítetek:Moca.
Jó lenne legalább nem kellene szétszedni, hogy megnézd a kopottságot hanem be tudsz dugni egy gyufaszálat a hűtőborda és dugó közé vagy nem? Ha nem akkor nagyon ász a kompressziód...
Nem lehet felfúrni egy 50-eset 80-ra. Gondolkodj már. Láttál már 50-es dugót és 80-asat? Jóval kövérebb a 80-as. Nincs ilyen hogy felfúrod, nem is lenne hengerfalad. A nem tudtad meg jó vicc...
a beterjesztett javaslt kitolja a korhatárokat. A1-el kezdhetsz csak, mint régen. Az A korlátlan 2 év után. De nem tudom még a korhatárokat, ha lesz infó szólok.
Én a jelenlegi állás szerintazt tom hogy ha 16 évesen megszerzed az A1et akkor 18 éves korodban letehet korlátlanra kb 20-25ezerért. De ez engem is érdekelne hogy mi lesz jövőre mivel én is most rakom le(két hét múlva lesz forgalmi vizsgám) A1et és úgy terveztem hogy 18 évesen már mehetek korlátlanra. Akkor nem?
Most akkor mit akarnak törölgetni? A1-ről A korlátlanra váltást? Kicsit részletezd mert eléggé érintett vagyok a témában... Különben kb mennyivel kerülhet többe az hogyha előbb "A" korlátozottat csinálok és után korlátlant, mintha kapásból korlátlannal nyitnék? Lehet hülyeség de maholnap 20 leszek és elég türelmetlen típus, szal jövő nyárra jogsit akarok, de akkor még nem töltöm be a 21-et Bár már hallottam olyat is hogy a korlátlan 23-évtől tesz
Aham!Mert én úgy tudtam ha 50-esként veszed akkor "nemtudhattad"hogy nem annyi...
És ha 80-assal megyek?Aztmondom ha megnézik hogy föllett fúrva az nemjó?Ez az uccsó többet nemírok ilyen okosságokat!
Flatlander. Ezt már kérdezted. Elveszik a mocid, a családodat meghúrcolják, te meg a sitten végzed életfogytig. A hatóság félrevezetését büntetik. Nem tudtad
puhatoltam a segédmotorokról
5 éve dolgozik ebben a munkakörben de még senkit sem büntettek meg ilyen téren 80/50 125/50
figyelmeztetés volt pár hangoskodó gyorsan motorozó kisembereknek...
kpm ellenőrzés sem volt még náluk....
és ami a lényeg nekik kell bizonyítani hogy tudtad hogy nem 50ccm ( ezt bizonygattam régebben is)
ha van egy 50es adásvételid 50es adattáblád és nem virít a hengereden a 79 vagy 124ccm
akkor egy bíróság sem bizonyít rád semmit főleg olyan motorokom amin az 50es szinte olyan mint a 125ös
már ha nem vallod be a dolgot......
a segédmocc rendszámról sem tud semmit, erre csak annyit mondott pár éve volt tervben de semmi közelebbi nincs még