Én nagyon sajnálom a súlyadóra és kötelező biztosításra kidobott pénzt!
De a büntetésre kidobott pénzt is sajnálnám.
Azt meg nem lehet előre tudni, hogy egy szezon alatt hányszor kapnak el.
Ha egy rendőr többször is elkap, után biztosan pikelni fog rám és már messziről is meg fog ismerni.
Rengetegen nem értik van x-pénzük és abbol szeretnék megoldani a motorozást.Persze minél jobb/fiatalabb...stb motor legyen.Az hogy jogsi meg átirás/biztosítás/KW-adó azt sajnálják rá ....ezvan ..
na de komolyan, mennyit spórolsz ha nincs műszaki, és nem annyi a köteleződ? Éves szinten?
Tudom, olcsóbb a motor, ha nincs papírja, de egyrészt bukod az egészet ha kiderül hogy lopott, másrészt nagyon arrafelé megy a szabályozás, hogy a szabálysérétés eszközét elkobozzák. Nem a gyorshajtást, de ez már elég súlyos. Kell a hercehurca?
A másik dolog: be lett terjesztve az új pontrendszer, ahol 3 súlyosabb szabs=jogsi bevonása. Ilyen marhaság miatt elveszteni a B jogsid, és még fizetni is.....
Nekem van jogsim mindegyikre.
Én anyagi okoból akartam 125/50-et.
Tényleg sokat gondolkodtam rajta, de végülis a sok hátránya miatt letettem róla.
Vannak ismerőseim, akik viszont régóta így járnak és sosem volt belőle bajuk.
Így sokkal nyugodtabb vagyok, nekem megér ennyit.
olcsóbb lenne, és nemmkéne mindig parázni. De már megkaptam a múltkor, hogy minek pofázok, szóval, az itteniek bölcsessége: suzard le a jogsit, menj minél nagyobbal minél fiatalabban, úgyse büntetnek meg mert veled nem történhet rossz. Sem baleset, ahol kiderül minden, se más
Hajrá gyerekek, amíg ilyen hülyék vagytok addig mindig lesz munkahelyem
jogsi nélkül elkapnak 50es motorral, akkor ha tiszta a multad még eccer nem állítottak meg, akkor nincs helyszini birság, hanem kapsz 6 hónap eltiltást közuti vezetéstől
Szia!
Már nagyon vártam, hogy visszagyere!
A 3713 számú hozzászólásommal kapcsolatban lenne szükségem tanácsokra!
A többiek már sokat segítettek, de én csak benned bízom.
Erről van szó! akinek meg nincs vér a pucájában az meg motorozzon otthon a PSX-én Akik ilyen becsületesek,biztos soha nem mentek még 130-nál többel mert azt sem szabad ám még annyit a témához hogy 50eseknél nem kell eredetvizsgálat de ezzel lezárom, mert ezen a fórumon mindíg ez a huzavona megy...én megpróbáltaam segíteni akinek szüksége van rá okul belőle,akinek nincs az örülhet, aztán 50-90-130
amúgy meg engedély nélküli vezetés maximum 100ezer forintig terjedő pénzbírsággal súlytható. lehet kérni 5ezer FT/hó részletet is legkevesebbet, vagy 1000 ft/nap-ér le lehet ülni a baracskai büntetés-végrehajtási intézetben. amennyiben nem jelensz meg mikorra berendelnek, kimennek érted km-díj ellenében, és előállítanak.
De a büntetésre kidobott pénzt is sajnálnám.
Azt meg nem lehet előre tudni, hogy egy szezon alatt hányszor kapnak el.
Ha egy rendőr többször is elkap, után biztosan pikelni fog rám és már messziről is meg fog ismerni.
Tudom, olcsóbb a motor, ha nincs papírja, de egyrészt bukod az egészet ha kiderül hogy lopott, másrészt nagyon arrafelé megy a szabályozás, hogy a szabálysérétés eszközét elkobozzák. Nem a gyorshajtást, de ez már elég súlyos. Kell a hercehurca?
A másik dolog: be lett terjesztve az új pontrendszer, ahol 3 súlyosabb szabs=jogsi bevonása. Ilyen marhaság miatt elveszteni a B jogsid, és még fizetni is.....
Én anyagi okoból akartam 125/50-et.
Tényleg sokat gondolkodtam rajta, de végülis a sok hátránya miatt letettem róla.
Vannak ismerőseim, akik viszont régóta így járnak és sosem volt belőle bajuk.
Így sokkal nyugodtabb vagyok, nekem megér ennyit.
Hajrá gyerekek, amíg ilyen hülyék vagytok addig mindig lesz munkahelyem
lehet jobb lenne lerakni a jogsit?
vagy az eltiltás ideje alatt kapcsolnak le?
Nem tudom miért, de úgy érzem, hogy a többiek csak ugrattak!
Már nagyon vártam, hogy visszagyere!
A 3713 számú hozzászólásommal kapcsolatban lenne szükségem tanácsokra!
A többiek már sokat segítettek, de én csak benned bízom.