Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek a dolgok hogy kicserélem átcserélem/átütöm...stb többelesz mintha befizetné a büntit ,de lehet csinálni csak értelme semmi
én ojjjan okostojás voltam, aki 25-össel is futárkodott, és azért annyira nem vészes a szitu.. meg kétszer elkaptak nagymotorral.. sima egy év eltíyltás volt meg 50 rongy, de max 100 lehet. így is úgy volt, h egy át nem írt, lejárt műszakis-matricájú(átfestés miatt, amúgy volt műszaki), biztosítás nélküli motorral voltam.. (éppen foylamatban voltak a dolgok.. ) a para ha esetleg le is foglalják a motort, és egyből beviszik (vitetik-kísérik..) nna az kínos. de iylen esetben azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy szívszorító levél az eljáró személynek arról hogy mint szerelői/szakértői végzettséggel nem rendelkező átéagpolgár szánod bánod, és kéred h minimálisra csökkentsék a büntetést mert tanulsz/családot tartasz el, akkor eléggé meg lehet úszni, és letenni a jogsit egyből utána.. amúgy meg az nem is motoros aki úgy kezdte, hogy megszerezte a jogsit, és utána ült csak fel motorra, és soha nem is oylanra amire nicns jogsija.. uggyana már.. mutassanak már iylet.. hogy hangzik ez? -őő, hát elmegyek letenni a jogsit, mert úőgy megtetszett a motorozás. jah, vezetni még nem vezettem mert nicns jogsi.. de majd, nahát az csudajó lesz!
Hát igen,azzal egyik debil se fog dicsekedni mennyibe fájt apucinak a baromsága
A két blokknak valószínű más lesz a száma...
és ha belevágsz egy másik 50es vizes blokkot? bontóban veszel egyet ami nem megy, becsavarod, oszt megmondod, h azóta tönkrement.. visziont ürtartalmat mérni tudnak, és kész.. oinnantól papírod is van hogy 50es.. nem?
Ne félj, arról nem fognak itt írni, beszámolni.....
Hagyd rájuk,okos ember a más kárán tanúl-a hülye a sajátján.
Majd rájön előbb-utóbb mindegyik okostojás milyen sokba fáj a lebukás.
te sem látsz tovább az orrodnál...sebaj
Az a baj hogy a számokat felirják és az alapján is letudja keresni...de nekem tökmind1..amugy ha "ellopták "utánna tökjó ottfogod nézegetni átkellene nevezni a topikot 125/50 -5let börzére
1=így...
azért ez sem ilyen 1xű de mind1.el volt magyarázva h nem 1 műxik!de csináljon mindenki amit akar
Srácok mit bénáztok ezze a 25-ös 50 es dologgal? Be kell hívniuk megvizsgálni a mocit, (mert ugye a sarki rendőr nem szedheti szét az út szélén)és ha neked éppen elötte ellopják? na aki ebből sem érti..az inkább ne is menjen ilyen géppel
Dehogynem. Állandóan. Sőt, mentem városban már 150nel is, de akkor mindenki húzódott lefele előlem.
Egyébként városban soha. A képeken a kerekezésről beszéltem, a sebességet nem tudom egy állóképről megállapitani.
Utolsó sorodra a válasz:
Szerinted?
A képeim egy lezárt úton készültek 1 motorostalin Az uccán nem szoktam ökörködni..... Van 1 lezárt pálya ahova kijárunk és ott szoktunk gyakorolgatni A gyorshajtásról meg annyit h te még tuti h nem mentél gyorsan
[...]
Részlet a Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvényből:

19. § Elkövetők a tettes és a társtettes (tettesek), valamint a felbujtó és a bűnsegéd (részesek).
20. § (1) Tettes az, aki a bűncselekmény törvényi tényállását megvalósítja.
(2) Társtettesek azok, akik a szándékos bűncselekmény törvényi tényállását, egymás tevékenységéről tudva, közösen valósítják meg.
21. § (1) Felbujtó az, aki mást bűncselekmény elkövetésére szándékosan rábír.
(2) Bűnsegéd az, aki bűncselekmény elkövetéséhez szándékosan segítséget nyújt.
(3) A részesekre is a tettesekre megállapított büntetési tételt kell alkalmazni.
[...]
277/A. § (1) Aki
a) egyedi azonosító jelet eltávolít, vagy egyéb módon meghamisít,
b) olyan dolgot szerez meg, vagy használ fel, amelynek egyedi azonosító jele hamis, hamisított, illetőleg amelynek egyedi azonosító jelét eltávolították,
bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
[...]
A képeidet elnézegetve, nem csodálom ha mindig fel vagy jelentve. Az utca nem játszótér.
de szerintem menny be egy motorosboltba ott általában van babetta feliratú matrica(ha nincs simson) azt is ragassz rá akkor jobban elhiszik... meg van olyan is h S51B ragd fel azt is..

Jaj bazz azt inkább ne h 51 mert már azt hiszik h 51ccm és akkor lebuksz!
Örülök, hogy segíthettünk!
Köszönöm az ötleteket!
A hétvégén neki is fogok az átalakításoknak.
50-es matrica szettet már szereztem, a betekerős pedál még kidolgozás alatt van.
A jövő héten meg elmegyek a biztosítóba.
Nagyon jó ez a topic, sok hasznos dolgot lehet itt olvasni.
Nem is értem miért akarják egyesek megszüntetni.
Tuti h lenne 1000-ből 1 olyan balfax aki elhinné Ha meg megkérdi h miért van ilyen hangja akor mg azt mondom h kifúj a toroknál a kipu 1 ismimnek volt 1 RS-e és TOP tuningols volt.... Megálította a rendőr és azt vállalta h az a motor vagy 400as mert elől is meg hátul is tárcsafékes Utánna ezt fél óra után letisztászták h akkor a kocsin 4 tárcsa van akkor az F1-es autó Utánna jött az h kopott a gumi mondja haver h SLICK gumi..... Odamegy a társához és megkérdi ez a slicke gumi szabájos aztán egy 5ezres csekkel kieggyeztek Van 1-2 komoly yard itt M.O-n
Am Békés(itt lakok én) és Szeghalom itt a legroszabb az igazságszolgáltatás Van itt nállunk 1 rendőr és motoros is de az összes motorost szivatja ha 10 után elmész a főtéren 1 picit hangosabban akkor 1ből utánnad sziréna meg kék villogó és fél óráig szívózik veled A robogósokat meg utálja mert itt olyan 20-25robesz van abból 5db gyári a többi mind 70es És olyat vállanak h megállítanak minden robogóst mert h nincs rendszám és felirják az adataidat hogyha szarakocc velül akkor tudják h ki vagy Engem még nem birtak megfogni pedig egy DiTech-em van Lelőttek 65el a city-be és feljelentett Másnap sisaknélkül a parkolóba 2M arrébálltam sisaknélkül és pont sétáltak és jöttek mögöttem a járdán feltettem a moccot sztenderre és megint feljelentett h mit motorozgatok itt sisaknélkül És mind a 2 esetembe a "motoros" Rendőr volt
Brutális egy dög az a cbr
most ezen itt csak röhögünk de lehet lenne olyan balfasz rendőr aki el is hiszi
Ja! Mértékegység: Négyzetgyökhektár/óra