Lehet, a gázárát nem növeljük... aztán mégis... nem lesz vizitdíj aztán mégis... tandíj sem lesz... aztán mégis... lesz smkp-ra rendszám hátha nem lesz... de előbb utóbb biztos lesz...
Nem tép szét, csak korunk egyik legnagyobb rendőre betartatja a szabályokat. Nincs vele semmi baj ha nincs vaj a füled mögött. Egyszer cimborámékat vittem be szegedre csutka részegek voltak akkor ültem először abba a kocsiba és nem volt felkapcsolva csak a helyzetjelző Kriván nénóval utánunk mert ezek röhögtek és volt 4 piásüveg ami folyamatosan cserélődtek és a vak is látta hogy piások vannak a kocsiba. Megállít szonda megfúj, semmi, mondja kapcsoljam fel a tompítottat és pá. Nem kell tőle félni.
Hello!Most akkor jövőre tényleg kell rendszám smpk-ra?Mert én majd most szeretnék venni egy 80/50-es motort de hát akkor ezt nemtudom majd lerendszámozni!
Én is Frecciáztam valaha 50-nek de amikor 170-ről kezdtem el satuzni a háromlábú előtt akkor már nem volt mit mondani, nem segített az 50-es matrica Nem lett gond semmi, de elegem lett,hogy nem meget el a város körzetéből mert csak a környékben voltak jó barátok kék gúnyában. Nyugodtan akartam gurulni bárhova és maximum a gyorshajtásért fizetni ha úgy alakul.
Ismerek olyat aki a 125-ös Cagiva Tamanacoba kölcsönkért egy 50-es blokkot a KF-vizsgálatra! Nem is volt semmi gebasz. Csak aztán egy közeli mocistaliról hazafele a túlzottan lelkes körzeti meghízott kizseblámpázta a motorszámot ami nem stimmelt a kötelező biztosításéval és feljelentette. A pénzbírságtól eltekintettek mert ugyan elmúlt 18 a srác de nem volt keresete de eltiltották két évre a vezetéstől úgyhogy most a tanfolyamot befejezte, levizsgázott Ak-ból de nem kaphatja kézbe a jogsit még 22 hónapig. Ez a méreg! Pedig kurvaboldog volt amikor bepalizta a KF-et, szerelt egy hétvégén át.
Tudod itt az a baj, hogy a legtöbb kérdés a [3631]-os hozzászólásom által felvázolt értelmi színvonal szerint lett feltéve. Az "egészségedre" után meg sértődés van, de általában nem az sértődik meg akinek szólt,hanem öt másik akinek köze nincs hozzá. Én meg azt mondom: Akinek nem inga ne tegye gatyába... Aki meg magára veszi más hülyeségét az meg hadd pörögjön.
Matska ! kössz az értelmes hozzászólást a letoló cafatokra szedés helyett .Amugy kötöttem biztosítást és tisztában vagyok a veszélyeivel .Tuttad ha a rendőr beinvitál a KPM-hez és egy csoda folytán képes vagy öttvenessé alakítani a gépet akkor a rendőrbának perkálni kellene és a motor pedig 50-es ként lenne nyilvántartva de ez szinte lehetettlen vagy mégse?. Viszont már gyüjtöm a cash-t a korlátlan jogsira csak az életkor meg a motor fog lassan összejönni
Isteeenem, hagyjátok már a kisebbeket! Kipróbáljuk, kész! Azért, mert felnőttél, még nem kell beszólogatni, te "nagyfiú"! Nem attól vagy nagy, hogy dicsekedsz egy jó motorral! azt vezetni is kell! Én nem basztatlak, nem is vitát akarok, de senkit sem érdekel az, hogy te itt cseszegeted a kortásaimat! A fórum nekünk, és a hozzánk hasonlóknak készült! ez van!
Rossz volt a gyerekkorod? Az a bajod, hogy kicsiknek jobb a motoruk? Neked az miért fáj, hogy az első kanyarnál bedölnek egy 125-össel, és nem mennek tovább?!? Megtanulják! Én is ilyen vagyok! Szeretem a mociket, meg a kihívást! Érdekel és kipróbálom! Ha valami történik, az nekem rossz nem neked! Hameg veled van balesetem, mert véletlenül pont veled találkozok szembe/hátulról megnyomlak, hát istenem, énhibám, beverheteed a képem!
A tervezet szerint 2008. január 1-től érvényes (újonan kötött vagy jogfolytonos) smkp.-ra érvényes kötelező felelősségbiztosításokhoz egy kisnéretű rendszámtábla fog tartozni melyet az smkp. hátsó részén a mkp. rendszámhoz hasonlóan kell elhelyezni. Ez igazolja,hogy van érvényes biztosításod és ez alapján azonosítható vagy. Ez a biztos. A tervezet másik része, hogy jan.1-től dec 31.-ig szeretnék regisztrálni az összes fennálló biztosításhoz tartozó smkp. műszaki felülvizsgálását. Ez a második része ami valószínűleg nem fog teljesülni mert nem adottak a műszaki feltételek és az új idióta műszaki vizsga szabályok miatt a közlekedési felügyeletek úgy el vannak úszva, mint még soha.
Ne vegyél 125/50-et mert előbb-utóbb rákefélsz vele. Ha nem kapnak el soha és nem kötöttél rá smkp.-s biztit (tehát semmilyen nyilvántartásban nem szerepel a vasad vázszáma) akkor is necc. Egyszer jöjjön ki eléd egy faparaszt a keresztutcából és ahhelyett, hogy a biztosítója kifizené a károdat meg a kórházi ellátásod költségeit: oda a motorod, és te fizthetsz minden kárt, eltiltanak a vezetéstől és ezidő alatt jogsit sem szerezhetsz... Döntsd el, hogy megér e éves szinten 8000 Ft-tal kevesebbet a rizikó! Számold ki! (125-ös bizti + kW-adó)-smkp bizti.
Neked leírtam mert értelmet véltem felfedezni és ez egy kérdés volt beágyazott fika nélkül.
Ezt most utoljára írtam le de hogy szó ne érje a ház elejét kivágom, elteszem egy szövegfájlba
és ha valaki újra értelmesen kérdez annak bemásolom.
ZÁRJUK RÖVIDRE:mindenki akkora motort vezessen amekorrát a jogsija megenged!
Ha A korl.-od van ne akarj 180le-s motort vezetni,ha SMK-t vezethetsz ne akarj 30le-s 125-öst hajtani.
Ha pedig nincs jogsid semmire akkor vezess áramot
Én nem meséltem meg nem játszom az eszem csak idegesit hogy a sok milkás motorral járó egyén sz@rozik a fiatalabbakkal, mintha nekünk nem járna a motorozás öröme. Ki kérdezte hogy gixer 1000-d van, örülj neki hogy van az mégnagyobb öröm ha magad által tettél szert rá. Nekem még "csak" ilyenre tellett, én is letehettem volna már 400cc -re a jogsit ,de minek ,úgysem tudnék még venni 400-ast mert még nem dolgozom. Mutogasd te a 13 éves pináknak !,mert én nem vagyok pedofil ,hogy te mi vagy nem tudjuk ,mert még a nevedet sem irtad be az adatlapodba, de inkább ne is ird be .
csak a mai 600km után már nem vagyok a toppon
Ne vegyél 125/50-et mert előbb-utóbb rákefélsz vele. Ha nem kapnak el soha és nem kötöttél rá smkp.-s biztit (tehát semmilyen nyilvántartásban nem szerepel a vasad vázszáma) akkor is necc. Egyszer jöjjön ki eléd egy faparaszt a keresztutcából és ahhelyett, hogy a biztosítója kifizené a károdat meg a kórházi ellátásod költségeit: oda a motorod, és te fizthetsz minden kárt, eltiltanak a vezetéstől és ezidő alatt jogsit sem szerezhetsz... Döntsd el, hogy megér e éves szinten 8000 Ft-tal kevesebbet a rizikó! Számold ki! (125-ös bizti + kW-adó)-smkp bizti.
Neked leírtam mert értelmet véltem felfedezni és ez egy kérdés volt beágyazott fika nélkül.
Ezt most utoljára írtam le de hogy szó ne érje a ház elejét kivágom, elteszem egy szövegfájlba
és ha valaki újra értelmesen kérdez annak bemásolom.
Ha A korl.-od van ne akarj 180le-s motort vezetni,ha SMK-t vezethetsz ne akarj 30le-s 125-öst hajtani.
Ha pedig nincs jogsid semmire akkor vezess áramot