Ilyen egyszerű a 1000/50 akkor én is benevezek
Totalkárra törtem az Sr-t de nem baj itt van apa CBR1100-e és levágom a matricáról a 2 nullás és ha megállít a yard akkor azt mondom h 11ccm Apa úgy is ritkán használja de megmagyarázom a rendőrnek h ez az új fejlesztesű KOMÁR 3as széri az óra 320-ig skálázva de azt osztani kell 10el
Sztem az 1000/50-es is járható, minden csak kreativitás kérdése nekem szerencsém volt és egy tapétavágóval kivágtam a 7-est és kész is a Z 50 Mondjuk a múltkor kételkedett a biztosúr, de megmutattam neki a biztosítást, adásvételit, meghát rá is van írva! dikkházza már meg kééérem ez egy nagytestű 50-es
Sziasztok!
Láttam ezt a 125/50 topicot és azért ide írtam, mert 1000/50-et nem találtam. Én nemrég jutottam egy ezres hondához.
Ha valakinek van egy jó ötlete, hogy hogyan lehetne ötvenesként használni az legyen szíves irja meg ide, vagy az idióta@freemail.hu ra.
Szerintetek, ha a rendőr megállít, akkor megbüntet-e, vagy lehet, hogy nem veszi észre?
Légyszi gyorsan válaszoljatok mert sürgős lenne.
Csak egy 125-ös jóval többe van maga a motor jogsi meg amiket füzetni kell rá ennyit meg nem akarok költeni rá csak a környéken járkálni vele de azért mégse legyen valami 50-es!Bár errefelé nemsok rendőr akad ha akad az is csak a gyorshajtókkal foglakozik!
A büntikből biztos telne rá.
Előbb-utóbb nem lesz ilyen egyszerű ez az 50-es mizéria.Kell a zsé a kormánynak,adóztatni kell mindent,ami nem gyalogos.(vagy talán egyszer azt is)
MO-on mikor lesz 50esre rendszám......... akkor itt már egyikünknek sem lesz 125/50 vagy 80/50 vagy ilyen 50esnél nagyobb motorja... erről ennyit.......
125ös motorra akartok 50es hengert rakni? istenem.... beleesik a forgattyúsházba a henger:)) am. nekem még eccer nem szóltak... és nem is tudnak minden hivatalos! ja ha akarom meg itt a kinti papir és 125be megy a rendszám, de megnézhetitek a képet h mekkora rajt a henger+hengerfej nem 125ös 2t méretű! ráadásul egy kicsit hangos a remus és a rendörök lusták :) 110el mentem el a trafis előtt csak integettet de nem jött utánam....
Én is azon gondolkodok hogy kéne 50-es henger dugóval stb (ha muszély lesz a rendszám)és ha megvan otthon vissza az eredetit és kész!Csak nembiztos hogy az 50-esé passzol bár...
Hello! Ha beszerzek egy 50-ees hengert, és az mindent átmásolok róla a 125-re ( ha ez lehetséges ), és a vizsgánál az 50-essel megyek, az utcán meg a 125/60-el, megoldható az elkerülés?
Előre is Köszi!
Totalkárra törtem az Sr-t de nem baj itt van apa CBR1100-e és levágom a matricáról a 2 nullás és ha megállít a yard akkor azt mondom h 11ccm Apa úgy is ritkán használja de megmagyarázom a rendőrnek h ez az új fejlesztesű KOMÁR 3as széri az óra 320-ig skálázva de azt osztani kell 10el