Ök aztszeretnék hallani hogy nyugodtan mehet,rendörök nemállitjákmeg+hülyék és hivatalosan is kismotor lesz a 125ccm söt a bicigli kategoriába lesz sorolva
nem baj, most egy hétig nem leszek, addig lehet fikázni
nem értem egyébként mi a bajuk. Csak leírtam, mit kaphatnak, és nem vagyok hajlandó újra és újra leírni. Ha nem tetszik nem kell beszólni, majd valaki megválaszolja.....aki kemény meg úgy jár mint a vas. (lsd. Rejtő, már aki tudja ki az)
Csipem a hozzászolól többsége ha nemazt halja ami jóneki 1-bunkó lesz,kis okostojások anyuci/apuci kedvencei igazábol nem ök tehetnek rola,ezt a nevelést kapták(nemkaptak )
Én naponta vagyok vagy egy órát. Hétvégén többet, mert akkor töltögetek le. De hogy ennek mi köze ehhez....
Amúgy meg gyere Pestre. Nem gondolod, hogy én megyek le falura, aszt kersgetlek hova bújtál.....
Hát téged meg ki bántott? Én tuti nem. Ha meg sértőnek érzed az itt feltett kérdések alig túlzó paródiáját és magadra vetted akkor sajnálom. Mielőtt hülyeségeket beszélnél nézd meg,hogy hol lakom, és hogy kb mennyit érek rá fórumon írogatni. (Megsúgom kis barátom, kb heti 4-5 órát max.)
the bear + matska: nem mindenkinek van annyi ideje mint nektek, egésznap itt ültök és várjátok hogy kit lehet oltani... ami szntem is kicsit poénos, hogy nem nagyon mernétek ugatni szemtől szemben, most ne gyere a dumáddal hogy gyere Pestre... Bohócokkal nem foglalkozok
Változtass nick-et:"noiq"-t javaslom.Már ha érted,de szívesen rajzolok neked folyamatábrát.
Ja,és thebear-t ne kostolgasd,mert nem fog ízleni ha véletlenűl találkozól vele.(300 a vizitdíj)
Seretnék veni eggy Zézéerrezernégyetet mert a szomszéd aki világbalynók mortorvesenyzö aszonta,hogy az sokkal jobban megymint a zapu szimszonya. Aszeretném kérdezni,hogy a rendör el-e hiszi-e, hogy az kissmotr ha rái rom hoggy 50? Jogsim az nics csam marhahjtássi engedéjezéssem az van"
Mi szilvásat szoktunk játszani!
nem értem egyébként mi a bajuk. Csak leírtam, mit kaphatnak, és nem vagyok hajlandó újra és újra leírni. Ha nem tetszik nem kell beszólni, majd valaki megválaszolja.....aki kemény meg úgy jár mint a vas. (lsd. Rejtő, már aki tudja ki az)
Amúgy meg gyere Pestre. Nem gondolod, hogy én megyek le falura, aszt kersgetlek hova bújtál.....
Asszem ez az agresszív kismalac esete.
Ja,és thebear-t ne kostolgasd,mert nem fog ízleni ha véletlenűl találkozól vele.(300 a vizitdíj)
Cakát, én is dobok egy hátast.
na lépek én is szunya. Jóccakát
"Szilyastok!
Seretnék veni eggy Zézéerrezernégyetet mert a szomszéd aki világbalynók mortorvesenyzö aszonta,hogy az sokkal jobban megymint a zapu szimszonya. Aszeretném kérdezni,hogy a rendör el-e hiszi-e, hogy az kissmotr ha rái rom hoggy 50? Jogsim az nics csam marhahjtássi engedéjezéssem az van"