Robogóztam ma olyan 70km-ert. Max speed 53! De lapon meg csuszára kanyarodtam mindenhol úgyhogy az egyeneseket leszámítva élvezetes volt. Közben meg szalonnát sütöttünk. Ja és lekanyarogtam a városban egy RS125/50-et ami nagyon utol akart érni de ez csak egyenesben ment a kiscsírának. Apró öröm is öröm... Nemsokára kész a nagy is aztán adok a kilómétereknek. Szar volt ez a nyár motorozásmentesen.
Most olvastam vissza és látom hogy azt írják az általad megadott oldalon hogy "Minden olyan jármű kaphat majd magyar rendszámot, amelyik rendelkezik az Európai Gazdasági Térség (Svájc nem az EGT része)"
ez azt jelenti hogy a svájcból behozott motort nemlehet sehogyse levizsgáztatni?
Bazz fika fórum! , áhh most mondhatnám hogy beszéljétek meg mittomén tellán, de nem álszenteskedek, azért vidáman elolvasgatom eme magasrüptű megnyilatkozásokat .
mé tölteném ki az adatlapom? majd ha ez is törvény lesz...kicsivel már elmúltam 16.. + ha jól tudom,egész értelmesen tettem fel a kérdést..ami lényegében annyiból állt,h a kocsikázófánkzabáló benyomja-e a villogót,ha menet közben nem teccik neki vmi egy motoron..de ha nemtudsz értelmesen válaszolni,akkor inkább QSS legyen szentem..ez nem a te fórumod..tudtommal arra van,hogy aki pl nem ül itt a gép előtt 2006óta,s nem nyomja állandóan a billentyűzetet,az érdeklődjön,kicsit többet megtudjon ezekről a dolgokról..ne betűk mögé bújj te faszkalap...na jó,részemről ennyi..lehet drukkomni h elkapjanak semmilyen jogsi nélkül 125össel..B sincs..oszt fuck police,fuck kormány,fuck törvényhozók,de főként fuck macilaci + hozzá hasonló "értelmiségiek"..
a válasz a kérdésre le van amúgy írva, csak hát olvasni nem elég csak a betűket, tudni kéne mit jelent ami előtted van. Igen, basztatni fog minden élő rendőr, aki valaha is látott már 50-es motort, igen, a sima járőr is, ha épp nincs jobb dolga, igen megbasznak, igen, ne menj vele. Barom.
amúgy meg hagyjuk már ezt a hülyegyereket. Kitöltetlen adatlap, gyerekekre valló stílus. Van vagy 16 éves. Az ilyeneknek atyai pofonokat szoktam osztani, nem vitatkozni.
Noarmy: a tieidet átveheted Budapesten. Időpontban helyben rugalmas vagyok, ha sokat baszogatsz vidékre is lemegyek.
Tudod te mindenki másfelé lakik/motorozik...azhogy arra amerre te motorozol mennyire gáz innen nemlehet megjosolni.1 tutti...1-re több a 125/50et nembekajállo rendőr és+ha valami baleset részese leszel bebux nagyon.Lehet majd a cassához fáradni...Szar a fórum mert hülyébnél hülyébbek a kérdések+értelmetlen viták mennek (kis f..kalapok nagyarcal megmutatják értelmi szintjuket mert ök különbek mindenkinél )
Kemény a dumája csak nehogy feltörje a száját...
ez azt jelenti hogy a svájcból behozott motort nemlehet sehogyse levizsgáztatni?
A szemedbe már nem mondaná....
Noarmy: a tieidet átveheted Budapesten. Időpontban helyben rugalmas vagyok, ha sokat baszogatsz vidékre is lemegyek.