Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a mi Dionkon is villog, hadd villogjon! De a gyári gyújtással tényleg 53 a vége, az órája viszont majd 60-at mutat! A pontos mérésért köszönek kékvillogós barátaimnak.
és 35nél villog 1piros lámpa a nagyobb motoroknál +80nál,az autóik 180nál tiltanak..
52-53 körül tiltanak!
Nem hát azért azt nem!De most ha jön egy kamion olyan 80-al te meg mész 40-el az azért húú elég nagy szele van!
de nem japánban vagyunk.
Ezt amúgy nem veszik komolyan. De ha leelőzöl egy motorosrendőrt az azért
A Japán belpiacos robogók úgy letíltanak 40 Körűl mint ha falnak mennél.
Hát de ez olyan hülyesg!Önerejéből hogyne tudna egy 50ccm-es 45-nél gyorsabban menni!Még egy Riga is megy 55-öt!
Mivel nem is 45 hanem 40. Önerejéből 45Km/h-mál gyorsabban nem képes haladni. És lakott erületen belül kerékpárúton nem használható, lakott területen kívül talán 20km/h-val a kerákpárúton is mehetsz.
ez a 45 km/h max babetta 1000éves yog dio meg ilyesmi nem tudj túlszárnyalni....
Hát de a 45-öt senki nem tartja be az tuti!
Nah már látom megvan a helyes válasz! Tényleg 45!
Nem! 50-es motorral mindig maximum 45km/h-val mehetsz! Vagy 40-el? Húú rég volt már az a KRESZ vizsga! Lényeg hogy 90-el biztosan nem!

Amúgy meg ha már a motorok méreténél tartunk! AZ én Derbimet meg mindenki 125-ösnek nézi kívülről...miközbe 50-es! Volt már hogy a motorszerelő ismerősöm is megkérezdte hogy ugye ez 125-ös? Persze arról az oldaláról látta , amelyiken nem látszik a kipuff!
pontosabban: smkp-max 45km/h sebesség. A felett hiába smkp nagymotor. Más kérdés, hogy ezt senki nem veszi komolyan, csak ha beleszaladsz a trafiba.
NEM.
Smpk-val úton lakott terültene kívül lehet rendesen 90-en menni ha megy anyit?
nahlátod :D
de nem hiszem el hogy ránéznek a kipufdobra és nem látják hogy nem 600 as :D
de ha meg nem ekkora a motor akkor meg pitbike , ez a két lehetőséged van ...

néztem AF1-ből 50 ccm-est az ugyanakkora kinézetre mint az enyém csak a váz szélesége nem 20 hanem 13-14 centi...
Sztem nekem is 80/50 lesz!Itt a faluba meg a környéken ugyse járkál sok rendőr meg ha normálisan megyek max igazoltat és kész!havert is csak azért büntették meg mert kiégett a lámpája!
fene tudja nekem a 80as dt van de mindenki kérdezi mekkora -- 600as?
mikor mondom hogy csak 80as akkor csak néznek...
ezek sem értenek hozzá
pedig akkora a henger szinte mint egy sörösdoboz
aztán ha beindítom hallani is hogy ez mégsem 600ccm
hali

nem bukta az , csak annál a rendőrnél aki ért hozzá...
odamész egy utcai középkoru hapsihoz és megkérdezed hogy a te motorod 50 vagy 125 ccm.
én megcsináltam és érdekes modon 6bol 6 azt mondta hogy 50-es , a rendőr ugyanezen a szinten van.
de ha olyan rendőrt fogsz ki aki ért hozzá akkor meg kapsz egy figyelmeztetést 2 hét mulva, azután meg 50 000 ft ha ujbol elkap.

ennyi az egész...
nemám az hogy 10 év börtön meg elviszik a motort meg 1 000 000 ft bírság

nem embertőltél hanem csak motort vezettél normálisan papirok nélkül
vagy a legjobb, venni valami kis szart városba, és egy papír nélküli 25-öst, és kijárni pályázni. a kisebben hétköznap annyit sprólol az ember úgyis h összejön a lóvé hétvégékre.
amúgy mostani fejjel inkább vennék egy igazolhatóan 50e sgépetz, oszt mx kanpa egy 70es hengert, és kisfaszkorom óta rájöttem arra is, hogy míg egy 50-es motor simán van 150-200 ami nem nagyon hulladék, addig egy régebbi nagymotort ami 50-60 ló simán dobálnak 2-3kiló között, szal most már tudoim amit akkor nem, h felesleges izgulni ugyis lehet nagymotorom.. :(
mer sok itt a köcsög!
mi a picsának adnak el 50-es motorokhoz tuning alkatrészeket bolti szinten?időseket miért nem büntet meg a rendőr bukó meg minden nélkül én meg a wcn is abba kell hogy üljek.miért van mindenhol 80/50 és 125/50 es motorhirdetés ha ugyis bukta.
aaaaaaaaa akkor a figyi után kell a gépet eladni......
haverom járt igy...
elösször figyelmeztetés aztán 50 000 ft, többit nem tom