Legközelebbi kérdés:Mi van akkor,ha piros Gsxr1000-el 11kw-os papírokkal,teliholdkor,kék Nike hátizsákkal,Bivalybasznád alsón,5.-ben 160al elmegyek egy kurva mellett,és anyukám túrógombócot főz vacsira?
Na akkor dobok én is hozzá valamit, mivan ha van rajta műszaki, biztosítás minden csak éppen rendszám nincs rajta + jogsi nincs? (mondjuk azt mondok fatertól eltulajdonítottam egy körre) Na szal akkor mire számíthatok?
A másik kedvenc topicom, az A korláttal nagymocit...
De mielőtt megkérdezed, sajnos a nagymocim is előbb lett mint a jogsi, mert a gs-em már meghaladja a 25 kw-ot, de csak korlátozottal vezettem. SZóval, én nekem volt már mindkettőben részem, de tudom hogy nagyon szarul csináltam. Csak egy ksiebb baleset elég lett volna, a biztosító nem fizeti az általam okozott kárt, és ha ez egy új bömössel történik, a gatyámat is leszedték volna rólam...
40.000.- Ft bírság + B-s jogsi bevonása 6 hónapra. Enyhítést kértem, lett 20.000.- bírság, és a jogsi maradt...
Aki akar kockáztatni kockáztasson... Én még1x nem tenném...
Ja és előbb jogsi, aztán motor, nem fordítva.. Mert a bibi ebből van...
de sok olyat ismerek aki azért vezet 125-ös mocit (16-17 évesek) mert hogy nem akarnak egy tulpörgetett 50-est hanem egy gyári normál 125-öst, azt nem pörgetik normálisan tudnak vele menni.
de látod te is tisztába voltál ezekkel még is igy használtál egy motort
Nekem egy haver autójába beleszaladt egy "hobbycélra" hátúlról.
Felpattant a motorra és nyúlcipő.A kocsiban 150e ft kár lett. Az ilyenek kis köcsögök miatt kéne szigorítani a rendszámnélküli gépek nyilvántartását.
Ja,és akinek Ktm Duke-ra tellik az ne rinyáljon már a jogsi ár miatt
Helló! Gond nélkül elveszik az autósjogsit, én majdnem saját bőrömön tapasztaltam. A rendőrségi határozatban az volt benne, hogy 6 hónapig eltiltanak a vezetéstől (125-öst vezettem B-s jogsival). AZ indoklás pedig az volt, hogy nekem tudnom kellett volna a B-s jogsiról, hogy nem vezethető vele motorkerékpár. De szerencsére megúsztam, intő példa volt az életemben. Nem érdemes kockáztatni, nem ér annyit az egész... Meg kell csinálni a jogsit és kész..
Azért mindenféle rosszindulat nélkül elmondom, hogy mindig mosolygok, mikor ezt a topikot látom Itt trükközik mindneki, de mi az élvezet abban ha valaki tudja hogy szabálysértést követ el, és ilyen állapotban motorozik. Ha meglát egy rendőrt azért parázik, ha nem lát meg akkor meg azért hogy ne is lásson Ez nem hiszem hogy élvezetes
A birság meg egy jelentős része egy motoros jogsi árának...
nem, kategóriától tilt el. Bár már láttam komplett jogsibevonást is ilyen miatt.
Amúgy meg csináljátok a hülyeséget. Igazatok van, veletek nem történhet semmi.
Vezess rollert. Ennyi ésszel....elegem van belőletek.
akkor csak bírság?
kb. 2-3 évig amig nem fogok melozni és keresetem nem lesz... addig marad a matricázás
De mielőtt megkérdezed, sajnos a nagymocim is előbb lett mint a jogsi, mert a gs-em már meghaladja a 25 kw-ot, de csak korlátozottal vezettem. SZóval, én nekem volt már mindkettőben részem, de tudom hogy nagyon szarul csináltam. Csak egy ksiebb baleset elég lett volna, a biztosító nem fizeti az általam okozott kárt, és ha ez egy új bömössel történik, a gatyámat is leszedték volna rólam...
köszi
Aki akar kockáztatni kockáztasson... Én még1x nem tenném...
Ja és előbb jogsi, aztán motor, nem fordítva.. Mert a bibi ebből van...
de sok olyat ismerek aki azért vezet 125-ös mocit (16-17 évesek) mert hogy nem akarnak egy tulpörgetett 50-est hanem egy gyári normál 125-öst, azt nem pörgetik normálisan tudnak vele menni.
de látod te is tisztába voltál ezekkel még is igy használtál egy motort
Felpattant a motorra és nyúlcipő.A kocsiban 150e ft kár lett. Az ilyenek kis köcsögök miatt kéne szigorítani a rendszámnélküli gépek nyilvántartását.
Ja,és akinek Ktm Duke-ra tellik az ne rinyáljon már a jogsi ár miatt
Azért mindenféle rosszindulat nélkül elmondom, hogy mindig mosolygok, mikor ezt a topikot látom Itt trükközik mindneki, de mi az élvezet abban ha valaki tudja hogy szabálysértést követ el, és ilyen állapotban motorozik. Ha meglát egy rendőrt azért parázik, ha nem lát meg akkor meg azért hogy ne is lásson Ez nem hiszem hogy élvezetes
A birság meg egy jelentős része egy motoros jogsi árának...
Amúgy meg csináljátok a hülyeséget. Igazatok van, veletek nem történhet semmi.
akkor azt elveszik?
A miatt, hogy nincs a mocin érvényes műszaki plusszban megbasznak.