Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de a rollerral nem is leszel nyomorék.....maeadj annál. Jobb mindkettőnknek.
Áhhh rollerral nem lehet szabályt sérteni, de ettől sokkal jobb
Fahéjjas
attól függ. Tejfölös vagy vaníliacukros a GSX-R?
Legközelebbi kérdés:Mi van akkor,ha piros Gsxr1000-el 11kw-os papírokkal,teliholdkor,kék Nike hátizsákkal,Bivalybasznád alsón,5.-ben 160al elmegyek egy kurva mellett,és anyukám túrógombócot főz vacsira?
arra, hogy úgy megverlek, hogy többet nem motorozol. Most jó?
Vezess rollert. Ennyi ésszel....elegem van belőletek.
Na akkor dobok én is hozzá valamit, mivan ha van rajta műszaki, biztosítás minden csak éppen rendszám nincs rajta + jogsi nincs? (mondjuk azt mondok fatertól eltulajdonítottam egy körre) Na szal akkor mire számíthatok?
kpm, műszaki hiánya, majd holnap megnézem mit mond a szabs. De asszem lefoglalják a mocit helyben.
és akkor mi van ha jogsi van, de rendszám nincs a moccon?
akkor csak bírság?
nekem egy ideig elég lesz majd szerintem egy 250-es moci
kb. 2-3 évig amig nem fogok melozni és keresetem nem lesz... addig marad a matricázás
A másik kedvenc topicom, az A korláttal nagymocit...
De mielőtt megkérdezed, sajnos a nagymocim is előbb lett mint a jogsi, mert a gs-em már meghaladja a 25 kw-ot, de csak korlátozottal vezettem. SZóval, én nekem volt már mindkettőben részem, de tudom hogy nagyon szarul csináltam. Csak egy ksiebb baleset elég lett volna, a biztosító nem fizeti az általam okozott kárt, és ha ez egy új bömössel történik, a gatyámat is leszedték volna rólam...
ok
köszi
40.000.- Ft bírság + B-s jogsi bevonása 6 hónapra. Enyhítést kértem, lett 20.000.- bírság, és a jogsi maradt...
Aki akar kockáztatni kockáztasson... Én még1x nem tenném...
Ja és előbb jogsi, aztán motor, nem fordítva.. Mert a bibi ebből van...
és mit kaptál?
Én nem tanultam más hibájából. De azért Murphy dolgozott. Megvettem a vasat (Yamaha majesty), haza se értem, már megvolt az ügyem
jogos.

de sok olyat ismerek aki azért vezet 125-ös mocit (16-17 évesek) mert hogy nem akarnak egy tulpörgetett 50-est hanem egy gyári normál 125-öst, azt nem pörgetik normálisan tudnak vele menni.

de látod te is tisztába voltál ezekkel még is igy használtál egy motort
Nekem egy haver autójába beleszaladt egy "hobbycélra" hátúlról.
Felpattant a motorra és nyúlcipő.A kocsiban 150e ft kár lett. Az ilyenek kis köcsögök miatt kéne szigorítani a rendszámnélküli gépek nyilvántartását.
Ja,és akinek Ktm Duke-ra tellik az ne rinyáljon már a jogsi ár miatt
Helló! Gond nélkül elveszik az autósjogsit, én majdnem saját bőrömön tapasztaltam. A rendőrségi határozatban az volt benne, hogy 6 hónapig eltiltanak a vezetéstől (125-öst vezettem B-s jogsival). AZ indoklás pedig az volt, hogy nekem tudnom kellett volna a B-s jogsiról, hogy nem vezethető vele motorkerékpár. De szerencsére megúsztam, intő példa volt az életemben. Nem érdemes kockáztatni, nem ér annyit az egész... Meg kell csinálni a jogsit és kész..

Azért mindenféle rosszindulat nélkül elmondom, hogy mindig mosolygok, mikor ezt a topikot látom Itt trükközik mindneki, de mi az élvezet abban ha valaki tudja hogy szabálysértést követ el, és ilyen állapotban motorozik. Ha meglát egy rendőrt azért parázik, ha nem lát meg akkor meg azért hogy ne is lásson Ez nem hiszem hogy élvezetes
A birság meg egy jelentős része egy motoros jogsi árának...
És azt milyen kategoriával vezeted mert az kicsit erössebb mint ami a korlátoltba belefér
beszélsz össze-vissza. Bebuktad. Ez van
most irtam hogy elkezdem a jogsit szeptemberben csak amig azt meg nem szerzem és ezt nem adom el addig igy használnám
vpdiesel:mindjárt megsajnálunk és adunk pénzt jogsira.....http://www.sportmotor.hu/motor...
nem, kategóriától tilt el. Bár már láttam komplett jogsibevonást is ilyen miatt.
Amúgy meg csináljátok a hülyeséget. Igazatok van, veletek nem történhet semmi.
de az autosjogsim már megvan másfél éve...
akkor azt elveszik?
100.000 és 1 év eltiltás. De ha a motortól eltiltanak addig a kocsit sem kezdheted el.

A miatt, hogy nincs a mocin érvényes műszaki plusszban megbasznak.