mindig röhögök az ilyeneken. Csak eddig meg addig használom illegálisan...aztán sírtok, ha mebbasz a rendőr, vagy elütnek és nem fizet a biztosító. Mondjuk ha az én fiam ilyet próbálna kalapáccsal verném szét a motorját.
Nincs pénzem: dolgozz vazze. Miből szervízelsz? Miből tankolsz? Akkor meg csak van.....
hát tudod 1 év mocizás után már nem lehet rola leszokni , olyan mint a drog
csak azért kérdezem mert szeptemberben kezdem el a jogsit és addig használnám a 50-es papior s mocit, és ezért kérdeztem hogy mi van akkor ha elkapnak...
ebben most éreztem egy kis beszolást azért mert 18 vagyok ...
csak tudod nem mindenki teheti meg hogy lerakja a jogsit 100 000 plusz még ha akar venni egy rendszámos motort ami 150 000 ft-vel drágább mint egy 50-es papiros, tehát azért fékezzél az ilyen beszolásaiddal.
itt nem találsz 18 felettieket, akinek esze van 18 évesen már legálisan mocizik. Majd megtanulják, addig meg csak apuka hülye gyerekei, akik tudják, hogy nem büntethetőek. Nem baj, majd megtanulják...
Engem 1szer megfogtak 65ös gyorshajtással meg 1szer sisaknélkül és csak figyelmeztetés jött Multkor vittem haza b.nőmet (mielőtt elütöttek) és azt vettem észre h jön valaki utánnam és fénykörtől utánna jött a fékfény szeremcsére föld út volt és én olyan 60-70el mentem el a lyukak közt de a skodával nem tudtak kb 40-nél jobban jönni mert mindenhol felakadt a skoda és sikerült elmenekülnöm aztán most pihi van mert kitolattak elém és 50el telibevertem 1 peugeotot Bár ha valamelyik zsaru kicsavarná a szelepemet a kerékből tuti h lerugnám Megmondom neki h hélium van benne és 5ezer 1 töltés
nekem eddig csak egy rossz emlékem van a rendőrökről
mentünk discoba 3an simsonnal vagy 15 évesen
vissza meg beleszaladtunk a yardokba nem kötözködtek csak elvették a benzincsövet és a gyertyakábelt
tolhattuk tizenvalahány km-ert a simsont még jó hogy 3 an voltunk rá
mostanság egy 80assal járok de senki sem kötözködik
Mi a barátaimmal mindig leléptünk a körzeti meghizottak elöl,aztán 1x mikor integetett és kiabálta álljunkmeg nemakar megbüntetni,megálltunk.Bemutatkozott majd megkérdezte hogyhogy sohanemér utol minket(szolgálati simsonnal)Hát ugye kérem a tuning+a faragás...szó szót követett megcsináltuk neki(+1pár kollegájának)Na azota is barátok vagyunk (+ha razzia volt mindig szolt )de ez 1000éve volt......
most éretségiztem és abbol a pénzből rakom le a jogsit...