Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán meglehet csinálni és megse mondod hogy az most nemanyi!Csak felkell ragasztani lefesteni és kész!
a hengernél...
Igaz hogy általában domboru öntött a szám...szoval ez a beütös dolog kicsit gáz....
Hát én nekem egyik ismerősőm a hengerre ütötte bele a 49ccmet és az jó lett bár ő gyárból hozta azt a cuccot amivel csinálta!
Megnézem hogyan nézne ki a te számbeütésed...biztos nemütne el nagyon a gyáritol
Dugattyúval együtt gondoltam. Rákell próbálni, hameg a henger nemmegy rá, venni kell egy 50-es blokkot, a motorszámát meg átütni arra, ami a 80-as blokké azt kész...
Egy a lényeg: Akinek smkp-os jogosítványa van az nem mehet 50cc-nél nagyobb mocival, fogadjátok el és legálisan motorozzatok. Jobb úgy menni hogy nem kell reszkessen a picsátok hogy mikor kap el egy rendör. Motorozni JÓ !
Igen! Van! Itt van!
YZ125-KX125-és még forgalmi+jogsi sem kell hozzá...de még aszfaltut sem
értem köszi!
és 125ben milyet ajánlotok?ami jol megy és "jo a hangja"
Igen biztos mert van valami ccm+életkor vagy valami...Érdekes felvetések születnek itt Vajon van valami bajnokság és abban indulnak ezzekel az 5letekkel
Az alvázszáma úgyis elárul mindent.....
Ha jól tudom, nincs is 125-ös Bandit.
Írjál már rendesen!

De ki NE menj az utcára az "új forgalmival" !
Beszekenneled, PhotoShop-al átírod.......
De ki menj az utcára az "új forgalmival"
Nem azt nem lehet.
igen forgalmi szerint
vagy azt nem lehet ugy.
Hát én úgy értelmeztem... Max a gazdáját lehet átiratni két év A1 gyakorlat után korlátlanra és akkor bármit vezethet, nem?
Mit is szeretnél 250ccm -125ccm legyen forgalmi szerint.......vagy mi......
Nem lehet.
sziaztok én azt szeretném megtudni hogy 250es bandit átlehet e iratni 125re valamilyen modon?
ha igen hogy?részletezétek
köszi!
Itt 1 cikk regadó http://totalbike.hu/magazin/kozelet/behozatal07/
Regadó 20900Ft
Többi papír kb 34000Ft
+műszaki,kötelező
Halál pontosat én se tudok.
Matska asszem még te írtad anno hogy egy 95ös evo mito-nak a lepapirozása kijönne 50-60e-ből mert mivel nem új motor ezért nemkell ugyanannyi reg.adót fizetni rá mint egy új motorra.
ha nem te írtad akkor bocs,de ha mégis akkor részletezd már pls.
előre is kössz
Az előzőhöz: Ki mondta,hogy én szent vagyok? Csak egy pár éve már egyre nyűgösebb lett velük menni.
Nem prédikáció hanem józan ítélőképesség kérdése.
A kipufogott gáz mennyiségéből... De megsúgom neked még egyetlen műszer sincs üzemben,
de Jan. 1. től bármikor megállíhatnak a KF-esek, mint ahogy szegény kamionosokat is szopatják
a tengelyterhelés mérővel.