1. Nem prédikálok, nem is vagyok vallásos
2. Igen, nekem is volt egy 125-ös Tuareg, egy 165-ös Freccia és egy 179ccm Freccia
50-esként, tehát jól tudod. Éééééés?!? Most van a GSX rendszámmal, egy MZ TS rendszámmal
és egy 50-es Dio 50-esnek. Amint meglett a jogsi egyből felhagytam ezekkel.
Mi is a probléma?
"Ha meghalsz, sokba kerülsz az államnak, mert belédölt egy csomót, amikor tanított, stb. Ha megsérülsz, akkor sokba kerülsz, mert gyógykezelni kell."
TÉNYLEG?! Ezt mind 1000000x-osan megfizeted az államnak, amikor lemész a boltba és veszel kenyeret, cigit, meg felvágottat, pláne ha mondjuk motorral mész oda és még tankolsz is!
Lehet de azért ez mégse 75ccmel nagyobb hanem csak 30-al!Haver is 50-esként használja és idáig akárhányszor megállították nemvolt semmi gond!Meg ránézésre nemlehet meglátni hogy 80-as!Csak akkor van bibi ha olyanja van a rendőrnek és megnézi az alvázszámot de errefelé ahol lakom nemnagyon vannak rendőrök!
Most ahogy így összeszámoltam motor+átírás eredetiségvizsga+jogsi+ilyek több mint 300.000 lenne és ennyim még nincs és nemakarok várni még 1.5évet!Ha vennék 80-ast 50-es jogsira akkor milenne?Végülis csak 30ccm a külömbség meg ha rendesen megyek vele sztem a rendőr se szól érte!A 80/50-ről mi a véleményetek?
2. Igen, nekem is volt egy 125-ös Tuareg, egy 165-ös Freccia és egy 179ccm Freccia
50-esként, tehát jól tudod. Éééééés?!? Most van a GSX rendszámmal, egy MZ TS rendszámmal
és egy 50-es Dio 50-esnek. Amint meglett a jogsi egyből felhagytam ezekkel.
Mi is a probléma?