Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1. Nem prédikálok, nem is vagyok vallásos
2. Igen, nekem is volt egy 125-ös Tuareg, egy 165-ös Freccia és egy 179ccm Freccia
50-esként, tehát jól tudod. Éééééés?!? Most van a GSX rendszámmal, egy MZ TS rendszámmal
és egy 50-es Dio 50-esnek. Amint meglett a jogsi egyből felhagytam ezekkel.
Mi is a probléma?
Hmmm de a 80-asnak nemnagyobb a dugója mint az 50-esnek?Mert akkor nemlehet hengert cserélni!
Úgytudom, hogy valahogy megmérik a beszívott levegő mennyiségét és abból állapítják meg a ccm-t... Alvázszám ide vagy oda.
De ha megnézik az alvázszámot mindjárt kiderül hogy nem 50-es hiába van rajta 50-es henger!
Prédikálsz itt úgy, hogy régen teis ugyanazt csináltad!
"Ha meghalsz, sokba kerülsz az államnak, mert belédölt egy csomót, amikor tanított, stb. Ha megsérülsz, akkor sokba kerülsz, mert gyógykezelni kell."

TÉNYLEG?! Ezt mind 1000000x-osan megfizeted az államnak, amikor lemész a boltba és veszel kenyeret, cigit, meg felvágottat, pláne ha mondjuk motorral mész oda és még tankolsz is!
Ez így van, ezértis kellene inkább a minimum 50-est módosítani 125-re, mert azzal legalább fellehet venni a forgalom tempóját!
Ja és erről a rendszámos dologról mittudok?Mert már vagy 5éve mondják hogy bevezetik smpk-ra aztán még mindig semmi!
Lehet de azért ez mégse 75ccmel nagyobb hanem csak 30-al!Haver is 50-esként használja és idáig akárhányszor megállították nemvolt semmi gond!Meg ránézésre nemlehet meglátni hogy 80-as!Csak akkor van bibi ha olyanja van a rendőrnek és megnézi az alvázszámot de errefelé ahol lakom nemnagyon vannak rendőrök!
Veszel rá egy RG50-es hengert, kpm-hez be, rendszám rá, hazamész, 80-as henger vissza.
Bírom az ilyen fenyegetőző rendőröket, akik félisteneknek képzelik magukat...
Igen ez 1költséges hobbi,a 30ccm ért is ugyanazlesz a szivás/bünti...
Most ahogy így összeszámoltam motor+átírás eredetiségvizsga+jogsi+ilyek több mint 300.000 lenne és ennyim még nincs és nemakarok várni még 1.5évet!Ha vennék 80-ast 50-es jogsira akkor milenne?Végülis csak 30ccm a külömbség meg ha rendesen megyek vele sztem a rendőr se szól érte!A 80/50-ről mi a véleményetek?
Ha esetleg rám(is)célzol tudom az elözményeket is... örülj neki hogy megusztad ...
Tetszik akik itt beszologatnak minden elozmeny nelkul
nemazért de az adatlapján ott van hogy 17 éves
De gondolom azért ebböl tanultál , ha 18leszel majd fizethetsz akkor majd nemtapsolsz
ja. Mert 18 alatt vagy. De ha így folytatod.....
Sziasztok! ,,95" kdx-125 re keresek muanyag idomokat. Tud valaki segiteni,hogy hol lehet beszerezni?
te komoylan azt hiszed olcsóbb lesz a biztosítás úgy?
Szerencséd volt csak vigyázz, mert a következő már nem lesz ilyen enyhe.
Botrany ami itt van.. Most esett le, hogy te mocidhoz korlatlan jogsi kellene. :D Ahhoz kepest.
azért fizeted a rendőrt az adódbol hogy megbüntessen
Koszi azoknak akik ilyen 100Kkal riogattak.. Figyelmeztetessel megusztam.
Nelegyünk pitiánerek inkább ezt,ezzel lehet pénztkeresni...dugómentesités http://www.heavytruck.canadatr...