Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dr, sajnállak is meg nem is. A hülye rendőr, mi? Amúgy meg megérdemled, ha hiába tépjük itt a szánkat...
semmi papírt nem adtak! holnap megyek be kérek valamit, és állapotfelmérést csináltatok, még mielött szétlopkodnák mint az országot!
az bassza fel az agyam, hogy ez volt a motor ucsó köre, holnap vitték volna el! eladtam volna! és az utolsó útján basztak meg! pedig 1 évig simán eljártam vele gond nélkül!
na ez az, ha lesz vmi változtatás, akkor tuti nem enyhítés lesz, hanem szigorítás.
egyrészt mert gyenge a motor lobbi, másrészt meg sok a baleset
Jo oké én is csak ugy hallotam!
én jártam már ugy az 50-es af1-emmel be akartak vinni KPM-re:D:D:D
nade végülis megmutattam az adásvételit
meg magyaráztam neki 1 hétig mire elhitte..
de tényleg 50-es:S
Részvétem,de aki a tüzzel játszik az ne csodálkozzon ha megég(Dakota közmondás )
Remélem a sok"úgysekapnakelmertfaszagyerekvagyok" korlátolt egyén kicsit elkondolkozik.
sztm ez hülyeség hogy B vel vezethető legyen 125-ös....
inkább szigoritsák a jogsira vonatkozó törvényeket minthogy enyhitsék...
és még álítólag.. ha leteszed a kocsira a jogsit akkor se vezethetsz kismotort csak ha leteszed a kismotorra is.. nem fogják együtt adni..
és még az "A" kat. is szigoritani fogják.....
Hát jolvan de a szívem szakadt volna meg ha bárhol ott kellene hagynom. Mondjuk én pont ebből az okból csináltam rá jogsit meg rendszámot. De csak van valami mód hogy ne kelljen ott hagyni? Érted most ahoz az örsön tároló helység kell meg minden meg elismervényt kellene adni neki meg ilyenek.
drdani ez szivacs, részvétem

Srácok itt egy cikk a rendszámoztatásról meg egy pár dologról, ha még nem láttátok volna.

http://www.fn.hu/belfold/0708/...
Te az nemugy müxik hogy te nemhagyod ott
nah itt az intő példa,lehet tanulni belőle!
Én nem hagytam volna ott a motort az tuti! Legalább valami paírt adtak rólla, hogy tényleg nálluk van és lefoglalták vagy valami?
Láttod most receghet a picsád De nyugi biztos lesz "szakértő"aki megnyugtat mert ugye 1esekszerint minden rendőr hülye Ezért mondjuk itt 1páran NEMÉRIMEG!De ugye mindigvan 1-2lázadó aki a 125/50et ajálja ..............
nah! ma reggel edzésre menet elkaptak! egyből legvágták hogy 25-ös.
bevitek a 8dik kerületire motorostul, elbeszélgettek velem és a motort ott kellett hagynom. most mit csináljak? aztmondták majd küldik a papirt!
Heelo.
Amugy az ténleg igaz hogy 1-2 kév mulva lehet B kategóriás jogsival 125 ccm-is motort vezetni.Ezt én ugy hallotam és szeretném megtudni hogy igaz-e mert akko várok és nem teszem le az A1-t hanem várok a B-ig.
Jaja,nekem is elkérték a jogsit amikor a kötelezőt kötöttem!
Nem kell nyugi, de a biztosításnál kellhet aszthiszem. Mert számít a jogosítvány megszerzésének éve. És előbb bizti és csak utánna írják át .
Hát én tudom hülyeség kocsiból indultam ki ott min 50E, az már elég barátságtalan összeg, ja meg különben átiratásnál nem kell a jogsim ugye? Csak mert hogy még nincs, csak jövő évvégére várható köcs*g szabályok miatt, de mivel endurot vennék azért addigis tisztes távban tudnék maradni a "szerv"től.
tucky ha ilyen olcsónak találod , akkor nekem is fizethetsz egy átírást a nevemre
Össz-vissz 30000ft egy 125-ös átírása.
Forgalmi 6000ft,tőrzskönyv 6000ft.
Kössz, többre számítottam, de ha így van akkor faja
Bocsesz,de az illeték 500ccm alatt 18ft/ccm-500ccm felett 24ft/ccm
Eredetiségvizsga: 15500.-
Törzskönyv: 6000.-
Átírás: 20.-/cm3
Talán még új forgalmi 6000.- körül de ebben nem vagyok biztos.