Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te miaz a nem adásvételi?Gépkönyv/kezelési utmutató vagy mi?Mit adjanak neked mire gondolsz?Hivatalos papir nincs ami 125-de csak 50ccm.
Szerinted?

Emberek! Mostanság ez a divat? Kezdek sokkot kapni
Venni szeretnék egy 125 ös Dt vagy Tsx et csak még nincs rá jogsim én nincs nem is tervezem hogy leteszem

50 esként szeretném használni ,
van olyan motor ami 125 ös és 50 es papirja van ( nem adásvételi)?
Ha van lóvéd jogsira, akkor inkább tedd le először a jogsit. Ha nincs, akkor majd a büntetésnél kifizeted. (Vagy majd ha rendszámosítanak minden smkp-t, akkor úgyis megbukik) (Persze mindezek ellenére én vennék egy 125-ös DT-t, mondjuk 50-50%-os (terep-beton) használatra :)
anyám zafirája utazó sebessége 150-160 155 pacis és kb 7-8 litykót eszik és diesel
húúúúúúúdetudományos
nagyon karaj
okok megértettem thx cső
Ez biza igaz.

2 CH3-CH2-CH2-CH3 + 13 O2 = 8 CO2 + 10 H20 (gy.k. a butángáz égésénak egyenlete)

Na tényleg cakát!
ha nem akarod közúton használni vedd meg
vagy ha kell némi plusz izgalom a motorozáshoz
vagy ha az apukád a legfőbb főrendőr........
a sacc nem jött be
szinte semmit
pl a co emelt fordulaton 0.00
Akkor gyorsválasz! NE vegyél illegális motort, ne lopj stb... Ok?
Na Jojcakát! Rém álmokat!
ne kötözködjünk xDok?:P 1épként nem naon van időm olvasni ezért inkább gyorsan kérdezek
Hogyne, persze! Vegyél nyugodtan!
Olvasod is itt a cuccost vagy csak úgy beleböfögtél egyet?
Sacc/kb ugyanannyit tol,mint a benzines.
sziasztok az szeretném kérdezni h gondolkodok 1 125/50-es speedbe sztetek megéri megvenni ha igen akk rs-t azt felejtsem el?

U.I.:előre is thx (nikemark)
ez is fura.......
tolják a környezetvédelmet de nagyon... gázos autó meg szinte semmi káros anyagot nem tol ki magából
még az elején volt 20 ezer környezetvédelmi támogatás rá kb 10 éve
itt csak a pénz dirigál
Kiszolgálta az idejét. Most szeptemberig nyugdíjas,aztán roncstemető. Ennyi.
Inkább... Az egyik figyelmetlenség, a másik meg apatikus köcsögség.
Utóbbi...
OFF
A gázos autókat jólenne, ha támogatnák az autógyárak is (néhány gyárilag LPG gázos modell van is forgalomban), hiszen hiába eszik többet, mégis olcsóbban jön ki vele az ember. Viszont ez a mocskos kőolajbiznisz betesz neki...
/OFF
Min? Hogy gyors,vagy hogy megy a zúzdába?
Én konkrétan nemcsak a sebességkorl.-ra gondoltam, hanem az általad említett esetekre is pl. Merthogy azsem teljesen szabályos...
Nem csodálkozom.
előtte nekem is dízel volt.. de kellett volna egy motorgenerál
garázsban fél méter széles 2 méter hosszú füstcsík nyom volt a betonon.... királyosan indult