Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na tom hogy nem a topic témájához tartozik, de mondjuk ilyen 15 éves 125 ös rendszámos dt-nél hogy konkrét legyek, kb mennyibe fáj hogy a nevemen legyen a gép(eredetvizsga, átírás, ilyesmik) összesen kb.
Flatlander , vegyél olyan mocit akkor ami vizsgáztatható, ha lesz lóvéd levizsgáztatod ha akarod.
Addig használod rendszám nélkül, ha esetleg v.mi zűr lenne, előveszed a pappírokat és mész rendszámért.
Én is így használok egy gilera runner 180-at, bár ez lehet nem annyira gázos, mert robogó, nem látcik semmi csak a hangja egy kicsit cinkes. De te tudod. Az tény, hogy rendszám nélkül jóval olcsóbb.
Jaaaaaa...ez a baj rosszul gondoltad ,te tudod csodák nincsennek (de a motor.hu van mtx125rendszámos 180e)gondolom +fiatal is legyen gyüjtsél még 1kicsit aztán meglesz
Én olyan max 200.ra gondoltam mert kell még jogsira meg egyebek!De néztem és rendszámost nemtaláltam jóállapotó stb van de rendszámos nincs!
DT-MTX125öst 200-250 körül már kapsz persze nem 5éveset,persze ha nincs ennyidrá az gáz...
Pl amit venni szeretnék honda mtx 125 azt szinte mindenki 50-esként használja és nem találni belőle rendszámosat!Ha van is akkor annyiért amit nem ér a motor!Néztem yamaha dt-t is de abból se nagyon van rendszámos!
Milyen tipust nemtalálsz rendszámosan? Ez már most gyenge kifogás mert kintröl mindent (évjárat megkötés nélkül)hozhatsz bármit,de nézd itthon pl-mennyi cross van rendszámosan is ...
Lesz is gondjuk elég,ha bekeményít a yard és a "szervek".
És mivel ezen sokat kaszálhat az állam,előbb-utóbb nagy cumi lesz az 50/125-ös tulajoknak
Néztem egy csomó motort és egy rendszámosat nem találtam pedig vagy 100-at megnéztem mindenki 50-esként használja!Nehéz így rendszámosat venni!
szia

erről annyit hogy már 5-6 éve mondják hogy bevezetik, ha visszaolvasol valaki megkérdezte a fejeseket hogy mi lesz és ugyanazokat válaszolták mint eddig, röviden azt hogy jo lenne de idén se lesz belőle semmi

nekem is 50-es papirokkal van a mocim és még meg is lesz ugyhogy no para
de jobb félni mint megijedni
Üdv!
Említettétek hogy jövőre bevezetésre kerül az smkp-k rendszámosítása, ennek hol lehet bővebben utánanézni? Szal hogy hogy is lesz, meg mittom én, mert gondolkodtam egy izmosabb Dt-ben, de ha tényleg ez lesz akkor inkább csak a rendszámosokat sunom. Ja jogsim nincs de csak azért mert még nem vok 21 és biza korlátlannál alább nem adom(de jövőre már letehetem végre...).
Előnye csak egy van: csupa adrenalin amikor menekülni kell. De nagyon rossz amikor mossa a gépet a kapu előtt és ráismernek az arra csorgó yardok... Szóval mindegy hogy nevezzük, semmi értelme már.
Vagy mondjuk átlehetne nevezni a topikot a 125/50 előnyei és hátrányai - ra.
Tessék! Írtam a moderátornak, aki támogatja az ötletet szintén csatlakozzon! Köszönöm.
A topik helyett meg megjelenhetne egy kis információ a lehetséges következmányekről, bűntetőtételekről.
Na léptem, jó éjszakát mindenkinek!
Igen. Ennyi erővel nyithatnánk hogy kell motort lopni topikot is! Kérjük többen is a modnál a topik megszűntetését! Bár mitagadás jókat szoktunk vidulni rajta.
Robogo: Bocsi, de hülye kérdésre milyen választ írjak? Komolyan. Néha kiakasztóan ostoba dolgokat tudnak kérdezni. Ahol van értelme ott segítek, mindenki tanúsíthatja! Ja és bocsi, de én Gajavölgybe járok mostmár 7.éve, mert a Gaja patakot pontossal írják Bocsíííí!
(nehogy megírd,hogy a bocsit meg egy darab rövid i-vel... )
Szerintem is már a topic címe is vicc. Olyan dologról beszégetünk amely elkövetése szabálysértés alapban. Próbálunk embereket lebeszélni olyan dolgokról amelyről én legalább is 10 éve gondolkodás nélkül belementem volna, de apám lebeszélt és most próbáljuk jó útba terelni a fiatalságot, hogy ne tegyen olyan dolgot amit később esetleg örökre egy életre meg fogbánni.Ha történik egy baleset és történik valakivel valami és esetleg pont a motoros a bűnös mindig elöjön , hogy mit csinálhattam volna másképp és van ilyen hiba mint a 125/50 akkor felróható a felelősség, és ez nem hagyja nyugton az embert persze ez csak egy eset, lehet számos.... persze akinek nincs lelkiismerete, félelme annak semmi gond.

Ebből azt szeretném kihozni, hogy törvényesen, hogy az ember ne érezzen csak minél kevesebb felelőséget ha történik valami. Néha kellenek a kemény szavak!
Szia Matska!
Teljes mértékben osztom a véleményed,igazat is adok!Tisztában vagyok mivel jár és mit von maga után,aki ilyesmit csinál.Elitélem én is a dolgot.Nem "köpködni" jöttem ide,csak a hangnem akasztott ki.Én is voltam kezdő,Te is.Szépen,kulturáltan le is lehet beszélni az illetőt arról,amit tervez és lehet,hogy igy még célra is vezet.
Bocs,ha bántó voltam!
üdv!jövöre Galyavölgy!
Egy 125-ösre? Nem olyan sok az... kb. 7000/év a kötelező (ha elmúltál 30 éves,bár gyanítom nem akkor kb a fele) Meg a kilówattadó ami egy 10 éves 25-ösre nem több 3ezernél egy évben. Eltörpül a töbi ktsg mellett és nem parákolsz,hogy elkapnak a 125/50-nel mert arra inged-gatyád rámehet! Ráadásul jövőre vége az összesnek mert rendszámozzák az összes smkp-t, mostmár tényleg. Ha nem szeretnéd fél év múlva kidobni a mocit akkor csak legálisat vegyél!
Szia! Mondd, miért olyan nagy dolog visszaolvasni vagy a keresővel keresni? Még mindíg azt mondom,hogy vedd a fárdtságot és olvass vissza mit írkáltunk ezelőtt (még a régi nevemen is) aztán utána szólj bármit is rám. Te is csak köpködni jöttél ide, inkább segíts leszoktatni a népet a papírok nélküli közúti vezetésről. Mert felelőtlenek és nem fogják fel,hogy mit csinálnak. Ne mondja nekem senki,hogyha tankolni tudja a gépet,meg gumizni stb. akkor ne tudna kipengetni max 7000/év kötelezőt? Vagy én tudom rosszul és nem ilyeneken tornázik az ifjúság? (megsúgom: De!)

Üdv, legkésőbb jövő júli elején! (tudod, Gajavölgy)
Csak azért lenne rossz a rendszámos annyi sok hülyeséget kell rá füzetni!
lejárt műszakival meg nem venném........
mostanában sok helyen szopatják az embert
pl nekem hibának hozták hogy nem elég sárga az izzó az indexben.........
még jó hogy volt 2 pót égőm
Nem eredetvizsga-kötelező-átirás ha nincs müszaki rajta akkor átirás elött müszakira kell vinned,kw-adó van rá.Eredetvizsga pl : www.thg.hu
sorrend nem jó de lényegében ennyi
jó sok pénz lesz......