Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valószínű,ha bevezetnék ezt a rendszámos dolgot,az 50+ os robogók 70 %-a eltűnne.
Nem! Radírral...
szerintem legtöbb ember még azt is bevállalná
bár nem kicsit gusztustalan dolog az a regadó
az idősebb mocikra már nem olyan nagy összeg
pl nekem van egy 80as mocc egy 50est rászánnék a rendszámára bármikor
de van olyan érzésem hogy előbb lesz belőle egy rakás rozsda mint rendszámos mocc
Téhával?
Kisfröccs bazzeg!
Nincs pénz,oszt házibort iszogatsz?
Majd ha már hidegvízre se telik....
A helyesírás karódat kiradíroztam a naplóból.

Üdv: Thanárr bátsy
Nem tudom minek kellene egy 50ccm-es motornak 100-al mennie. Erre vannak a 125,150,180,250,300,400,500,600,650,750,1000 és fölötti gépek.
Nyál?
Majdnem. Nem kannás hanem házi,de finom.
Amúgy igen, kisfröccs. Elment a pénzem alkatrészre.
Csak,hogy ne legyen off: a rendszám nélküli Mito-hoz is 120.000.- a Polini hengerszett! Meg a rendszámoshoz is! Hol itt az igazság? A gumi meg a láncszet is ugyanannyiba kerül...
"Tudod, sokan vannak akik keménynek, bátornak gondolják magukat"

Igen tudom és pontosan ez a baj! Akik nagyon keménynek, bátornak gondolják magukat, az úgyis szabálytalankodni fog, mert ő kemény.

Igen, a simsonos példát viccből említettem, de egy 50-es gép is simán tudna 100 fölött menni, ha a gyárban úgy optimalizálják és nem fojtják ( :) ) agyon.
ha nem lenne az az alkotmányellenes regadó.......
Akkó szabadagizda.

Biztos valami kannásbor hígítva.
Nem nyertél....
nem tudom emlékszik-e valaki amikor a lassú járművek háromszögrendszámát váltották fel a piros rendszámokra
az első körben aki kérte mindenki megkapta még ha nem is volt vagy 1000éve lejárt műszakival
alig néztek valamit rajtuk
utánna már kicsit macerásabb volt

ugyanez kellene a motorokra is
bevizsgálják ha segéd akkor olyan rendszám, ha több annál megnézik nem lopott-e megfelel a követelményeknek akkor megkapja a motor rendszámot

csak ez túl egyszerű lenne....
jegesvíz.
Ha már amúgyis offtopic, létminimum-koktél szürcsölök
Ki tudja mi az? Pirospont jár a helyes megfejtésért
Az utolsó mondatod senki nem cáfolta/cáfolja! Erről nem is volt más véleménnyel senki sem.

Tudod, sokan vannak akik keménynek, bátornak gondolják magukat.
De amikor a bíróságon közlik veled, hogy büntetőjogi felelősséged tudatában kijelented, hogy amit mondasz az megfelel az igazságnak.....
Itt azért berezelnek sokan és nem megy olyan könnyen az ártatlan nem tudtam szöveg, mint az út szélén a rendőrnek.

Mellesleg nehezen hihető -főleg mostanság és itt magyarországon- ,hogy egy vevő nem nézi ill nézeti meg azt ami meg kíván vásárolni vagyis pénzt ad érte! Hacsak nem, tudja pontosan mit vesz.

A simson-os mondatod tudod, hogy ........ nem erről beszélek!
Áááá,nem lépek be. Nincs értelme.
Amúgy üdv!
Szia Tarka! Üdv a klubban!
Ittmost nem erről van szó...
Már hogyne vágna! Hiszen smkpval nemszabad 40 (vagy 45?) fölé menni, hiába a 70-es tábla! Itt komoly szabálymódosításokra lenne szükség, persze inkább kell a stadionra meg a focira a pénz...
Az EU nagy részében 45, Magyarhonban 40, Japánban pl. 35 (ezért villog a speed lámpa a Japó rotyogókon nem azért mert tablettát tettek a tankba)
csak azért másolgattam be mert általában ez a helyzet
biztos vagyok van olcsóbb is csak nem könnyű megtalálni
csak azért figyelembe kell venni azt is amit lentebb írtam
sok esetben pénzügyi okok is vannak
Kééépzeld:Én hallottam olyan emberről,akit meg elgázoltak,és nem 125/50-essel volt,csak gyalog!

Micsoda hiábavaló egy vita ez.