szerintem legtöbb ember még azt is bevállalná
bár nem kicsit gusztustalan dolog az a regadó
az idősebb mocikra már nem olyan nagy összeg
pl nekem van egy 80as mocc egy 50est rászánnék a rendszámára bármikor
de van olyan érzésem hogy előbb lesz belőle egy rakás rozsda mint rendszámos mocc
Majdnem. Nem kannás hanem házi,de finom.
Amúgy igen, kisfröccs. Elment a pénzem alkatrészre.
Csak,hogy ne legyen off: a rendszám nélküli Mito-hoz is 120.000.- a Polini hengerszett! Meg a rendszámoshoz is! Hol itt az igazság? A gumi meg a láncszet is ugyanannyiba kerül...
"Tudod, sokan vannak akik keménynek, bátornak gondolják magukat"
Igen tudom és pontosan ez a baj! Akik nagyon keménynek, bátornak gondolják magukat, az úgyis szabálytalankodni fog, mert ő kemény.
Igen, a simsonos példát viccből említettem, de egy 50-es gép is simán tudna 100 fölött menni, ha a gyárban úgy optimalizálják és nem fojtják ( :) ) agyon.
nem tudom emlékszik-e valaki amikor a lassú járművek háromszögrendszámát váltották fel a piros rendszámokra
az első körben aki kérte mindenki megkapta még ha nem is volt vagy 1000éve lejárt műszakival
alig néztek valamit rajtuk
utánna már kicsit macerásabb volt
ugyanez kellene a motorokra is
bevizsgálják ha segéd akkor olyan rendszám, ha több annál megnézik nem lopott-e megfelel a követelményeknek akkor megkapja a motor rendszámot
Az utolsó mondatod senki nem cáfolta/cáfolja! Erről nem is volt más véleménnyel senki sem.
Tudod, sokan vannak akik keménynek, bátornak gondolják magukat.
De amikor a bíróságon közlik veled, hogy büntetőjogi felelősséged tudatában kijelented, hogy amit mondasz az megfelel az igazságnak.....
Itt azért berezelnek sokan és nem megy olyan könnyen az ártatlan nem tudtam szöveg, mint az út szélén a rendőrnek.
Mellesleg nehezen hihető -főleg mostanság és itt magyarországon- ,hogy egy vevő nem nézi ill nézeti meg azt ami meg kíván vásárolni vagyis pénzt ad érte! Hacsak nem, tudja pontosan mit vesz.
A simson-os mondatod tudod, hogy ........ nem erről beszélek!
Már hogyne vágna! Hiszen smkpval nemszabad 40 (vagy 45?) fölé menni, hiába a 70-es tábla! Itt komoly szabálymódosításokra lenne szükség, persze inkább kell a stadionra meg a focira a pénz...
csak azért másolgattam be mert általában ez a helyzet
biztos vagyok van olcsóbb is csak nem könnyű megtalálni
csak azért figyelembe kell venni azt is amit lentebb írtam
sok esetben pénzügyi okok is vannak
bár nem kicsit gusztustalan dolog az a regadó
az idősebb mocikra már nem olyan nagy összeg
pl nekem van egy 80as mocc egy 50est rászánnék a rendszámára bármikor
de van olyan érzésem hogy előbb lesz belőle egy rakás rozsda mint rendszámos mocc
Majd ha már hidegvízre se telik....
Üdv: Thanárr bátsy
Amúgy igen, kisfröccs. Elment a pénzem alkatrészre.
Csak,hogy ne legyen off: a rendszám nélküli Mito-hoz is 120.000.- a Polini hengerszett! Meg a rendszámoshoz is! Hol itt az igazság? A gumi meg a láncszet is ugyanannyiba kerül...
Igen tudom és pontosan ez a baj! Akik nagyon keménynek, bátornak gondolják magukat, az úgyis szabálytalankodni fog, mert ő kemény.
Igen, a simsonos példát viccből említettem, de egy 50-es gép is simán tudna 100 fölött menni, ha a gyárban úgy optimalizálják és nem fojtják ( :) ) agyon.
Biztos valami kannásbor hígítva.
az első körben aki kérte mindenki megkapta még ha nem is volt vagy 1000éve lejárt műszakival
alig néztek valamit rajtuk
utánna már kicsit macerásabb volt
ugyanez kellene a motorokra is
bevizsgálják ha segéd akkor olyan rendszám, ha több annál megnézik nem lopott-e megfelel a követelményeknek akkor megkapja a motor rendszámot
csak ez túl egyszerű lenne....
Ki tudja mi az? Pirospont jár a helyes megfejtésért
Tudod, sokan vannak akik keménynek, bátornak gondolják magukat.
De amikor a bíróságon közlik veled, hogy büntetőjogi felelősséged tudatában kijelented, hogy amit mondasz az megfelel az igazságnak.....
Itt azért berezelnek sokan és nem megy olyan könnyen az ártatlan nem tudtam szöveg, mint az út szélén a rendőrnek.
Mellesleg nehezen hihető -főleg mostanság és itt magyarországon- ,hogy egy vevő nem nézi ill nézeti meg azt ami meg kíván vásárolni vagyis pénzt ad érte! Hacsak nem, tudja pontosan mit vesz.
A simson-os mondatod tudod, hogy ........ nem erről beszélek!
Amúgy üdv!
biztos vagyok van olcsóbb is csak nem könnyű megtalálni
csak azért figyelembe kell venni azt is amit lentebb írtam
sok esetben pénzügyi okok is vannak
Micsoda hiábavaló egy vita ez.