Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem igen. Nyilatkozni kell majd. Ugyanaz mint a nevesítetlen betétek annak idején mikor kivonták bemutatóra szóló betéteket. Egy ideig ha jött valaki ilyen betétet beváltani adatait felvenni majd rendőrségi visszaigazolás után kifizethető volt.
Már idénre akarták elvileg csak nem állt össze a pénz és az apparát. Csak nem tudom,hogy hogy fogják igazolni a szalmakazalban talált Komár meg a japánból konténerben behordott és azóta tizenötször gazdát cserélt robogók származásák. Vagy első körben mindenkinek elfogadják az akárkivel írt adás-vételijét?
na, rendszám kérdés. Ma beszéltem egy minisztériumi emberkével, 2008. január 1.
És nem akarok erről több vitát, nekem ez az infóm van.
Szvsz akkor jön a meglepetés feljelentés, ha az ember megpróbál meglépni. Egy helyi lakos lehet, hogy meglép, de előbb v utóbb belefut úgyis. Próbálkozni lehet.
Ha a rendőr fel akar jelenteni, akkor meg is fogja tenni. 18 év alatt nem lehet helyszíni bírságot kiszabni, kivéve ha önálló keresete/vagyona van. Ugyanez feljelentéssel. Eltiltás járhat. Az előadó nézi a 2 éven belül elkövetett szabálysértéseket, ez alapján mérlegel. Elsőre amnesztiát szoktak adni.
Jaaa, és ott az internet!

conair ismertette pár perc alatt.....
Igen, a rendőrségi adatbázisban csak akkor szerepel.
De a márkakereskedői adatbázisban simán benne van. Ezt az importőr megküldi a rendőrségnek, lehet alapból.
Úgytudom, hogy ezt csak akkor tudja megmondani, ha a motor volt mo.-n forgalombahelyezve! Olvastam itt a fórumon olyan sztorit, h a rendőr megkérdezte a számokat a központból és csak azt tudták megmondani neki, hogy nemvolt itthon forgalomban/nem lopott.
http://www.gileraspares.co.uk/...

Na még a runnereket népszerű motorok. Ugye ugye hogy még szakértőnek sem kell lenni, és még szét sem kell szedni a motort ahhoz hogy tudjuk mi újság ezeket a listákat meg szerény 15 perc alatt találtam....
http://www.piaggiospares.co.uk...

még egy kis aprólék és abbahagyom.
http://www.ktmcyclehutt.com/ch...

Egy ktm-set már találtam meg egy régi yamahásat.
ccm-et tartalmaz az alvázszám, teljesítményt nem!
Ugyanis az sokmindentől függ!
De ha lenne jogsi 125ccm-re akkor kiderülne az is az alvázszámból ha megnézi a rendőr hogy ez nem 11kw nem?Akkor meg azért büntetne meg
This applies to cars and light trucks only.

Bocs ezt nem olvastam el. Kár, hogy nem lehet módolni a hozzászólást. Keresek egy motorosat is mindjárt hátha találok.
http://www.verifyvin.com/vin_d...

Itt egy link amiben levan írva néhány dolog hogy mit is tartalmaz ez a szám. Többek között ezt is:

Codes for brand, body style, engine size and type

engine size és type. ez vajon mit jelenthet nem tudom...
Az alvázszám nem azt árulja el, hogy eddig hogyan használták!
Hanem azt, hogy a gyár milyen motort gyártott ezzel az alvászámmal!
De ha pl ugyanabban a márkában van 50ccm-es is!Pl Honda mtx50 akkor honnan tudja meg hogyaz most 125-ös?Meg ha előttem mindenki 50-esként használta az alvázszámból nemtud meg semmit max annyit hogy 50-es!
Ha ő nem ért hozzá, de mégis furcsálja és persze utána akar járni....
Akkor ott van neki a telefonos segítség, a motor ill. alvázszámból pedig megmondják neki!
"Nincs olyan, hogy hülye hozzá, meg megdumálom, játszom a hülyét"

Dehogynincs! Elnem tudnád képzeli milyen segghülye rendőrök is tudnak lenni! Vmelyik másik topikban írt valaki (asszem yamaha dt), hogy megállította a kék a 125/50-es dt-jével és elkezdi neki: 50-es? válasz: igen az rendőr: dehiszen ez 750-es, mert azvan ráírva. Persze a bugyuta rendőr a váltóba való olajmennyiséget nézte el .

Hameg ért hozzá, akkor meg vagy elenged vagy nem, de nagyon kevés olyan van, aki ért hozzá.
Hűűűűű! Tényleg?!? Öcsém dekoros majd ráiratom vele, hogy ez 22köbcentis és fél lóerős és akkor tuti nem kapnak el! (Meg aztán érjen utol háromszázzal a skála parkolóban, hehe)
Nem hát, majd kidumálod, hogy elektromos roller......
Biztos meg lehet dumálni a rendőrt, állítólag hülyék és nem értenek semmihez!
Tegyá rá 50-es madricát és kész!
De ugye nem baj, hogy nincs rajt rencám?
De csak a skála parkolóban!
Tehát ha skálában vettük akkor mehetek vele háromszázzal ABCDEF jogsi nélkül is?
Simán!
És tuti, hogy akkor nagyon-nagy motor, mert sokáig van skálázva!
Szega!