Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ha rakok ilyet anyám Diojára akkor annyival fog-e menni e?

Szia Gino!
Na akkor lehet hogy mégis lerakom a jogsit de a kw az tuti többlesz majdne 3x több
Nehogy már a km óra skálázása alapján legyen eldöntve, hogy mekkor a moci?
Akkor a digitális meddig van skálázva, 299-ig
Az 50-es sr órája is 120-ig van skálázva.
A cink mindig benne van. De lehet, hogy azt írod majd 1 év múlva, hogy simán jártál vele és soha semmi bajod nem lett a dologból, még igazoltatásnál sem kérdeztek semmit. De lehet hogy azt írod majd, hogy balesetet szenvedtél és a szakértőnek hiába magyaráztad, hogy 50-es a géped, esetleg egy rendőr cumkóztat meg.
Mindenhogyan cinkes, mert szabálytalanságot követsz el!

Rendőrön múlik, hogy meg akar szivatni vagy nem akar megszivatni!
Nincs olyan, hogy hülye hozzá, meg megdumálom, játszom a hülyét..... stb. Ez mind tévhit!
Tudsz te ha akarsz. Természetesen nem vezetheted legálisan.
Hivatalosan nem!
De melyik 125-ös nem több, mint 11kw? Max. a 125-ös MZ.
A ccm legyen nem több, mint 125. A kw-val nem foglalkoznak annyira....
Mert sztem ,ha egy szolidabb, nem 200-ig skálázott, kisebb méretű 125-össel lightosan közlekedsz, nem fogják lefoglalni alólad. Ez persze csak az én véleményem, szted még így is cinkes?
Nem az alapján.....
Alvázszám, motorszám lekérdezés és utána kiderül minden! Ha utána foglalja le, ha nem stimmel valami.
És mivan akkor ha a motrom több mint 11kw?Akkor hiába rakom le 125-re a jogsit nemvezethetem?
Kösz Conair, te látom vágod a dolgokat.
De ha még 1et megengedsz : vajon mi alapján dönti el a rendőr, hogy lefoglalja-e a motort?
"Hát ez olyan nagyobb" vagy "hmmm... a km-óra nem 90-ig, hanem 180-ig van skálázva" ?
Minden idő és pénz. El kell dönteni, hogy szeretnél-e motorozni, milyen motoron, és hogy legálisan-e. Ezek a válaszok határozzák meg, hogy mennyi pénzbe fog kerülni a hobbid.
Hát én is jobban hajlok affelé hogy letegyem a jogsit inkább csak akkor az még több idő és több pénz
Nem, de a rendőrségi megőrzőben míg pihen a motorod a lefoglalás után lesz idő kideríteni, hogy akkor mi hogyan is történt.
Kint az út mellett bediktálja a rendőr a motorszámot, és helyben megkapja az adatokat a motor térfogatáról?
Sziasztok azt szeretném kérdezni ha pl. 250esel elkapnak és nincs rendszám akkor többel megbüntetnek mind 125sel?
Hinni és tudni az két különböző dolog. Én nem vállalnám be semennyiért sem a 125/50-et. Inkább letenném a jogsit én nem szeretnék azért cidrizni, hogy mikor van rossz napja a rendőrnek. Ezt mindenki maga tudja.
Hát nemhiszem errefelé a rendőrök max mérni szoktak de aki normálisan megy soha nem állítják meg!Nemtudom majd kiderül csak akkor megint várni kéne még egy kicsit az A jogsira
Igen pénzbe kerül sajna mint minden.....tudom sokaknak(30-35e)sok(nekem is az)de jobb mintha mindig recegsz mikor bux be.... ennyi bünti biztos lesz.
Olcsónak olcsó, ezt nem vitatja senki. Nem kell műszaki, jogsi, stb. Csak ha olyan helyen laksz ahol harapnak a rendőrök erre akkor viszont keményen megszívod, balesetről nem is beszélve. Ennyi. Nálunk is sokan szaladgálnak leonardoval 50-es papperral én nem tenném.
Vámosok sem szedhetnek szét semmit ugye? A motorszám alapján lekérik az importőrtől a teljesítmény és gyártási adatokat így variálhatsz nyugodtan.
Kössz!Hát így már annyira nemlenne olcsó maradjak a 125/50-nél?
http://www.eredetisegvizsgalat...

Itt az eredetiség vizsga ára. Az átírás ccm*18ft azt hiszem és kell új forgalmi törzskönyv ez nem tudom mennyi kocsinál 12e. Ennyi.
Hello mindenki!
Képzeljük el a szituációt : Rendőr megállít 125-össel, nálad csak a biztosítás meg az adásvételi 50-esre. Vegyük a legrosszabbat : KF-hez küld + pénzbírság. Ha ez kiderült te szándékosan leszedsz vmit a motorról, hogy ne működjön. Többen azt írták, hogy nem szedhetik szét a mocit a bevizsgáláskor, össze se rakhatják akkor, ill. ez járható út a bűntetés elkerülésére szerintetek?