A cink mindig benne van. De lehet, hogy azt írod majd 1 év múlva, hogy simán jártál vele és soha semmi bajod nem lett a dologból, még igazoltatásnál sem kérdeztek semmit. De lehet hogy azt írod majd, hogy balesetet szenvedtél és a szakértőnek hiába magyaráztad, hogy 50-es a géped, esetleg egy rendőr cumkóztat meg.
Mindenhogyan cinkes, mert szabálytalanságot követsz el!
Rendőrön múlik, hogy meg akar szivatni vagy nem akar megszivatni!
Nincs olyan, hogy hülye hozzá, meg megdumálom, játszom a hülyét..... stb. Ez mind tévhit!
Mert sztem ,ha egy szolidabb, nem 200-ig skálázott, kisebb méretű 125-össel lightosan közlekedsz, nem fogják lefoglalni alólad. Ez persze csak az én véleményem, szted még így is cinkes?
Kösz Conair, te látom vágod a dolgokat.
De ha még 1et megengedsz : vajon mi alapján dönti el a rendőr, hogy lefoglalja-e a motort?
"Hát ez olyan nagyobb" vagy "hmmm... a km-óra nem 90-ig, hanem 180-ig van skálázva" ?
Minden idő és pénz. El kell dönteni, hogy szeretnél-e motorozni, milyen motoron, és hogy legálisan-e. Ezek a válaszok határozzák meg, hogy mennyi pénzbe fog kerülni a hobbid.
Hinni és tudni az két különböző dolog. Én nem vállalnám be semennyiért sem a 125/50-et. Inkább letenném a jogsit én nem szeretnék azért cidrizni, hogy mikor van rossz napja a rendőrnek. Ezt mindenki maga tudja.
Hát nemhiszem errefelé a rendőrök max mérni szoktak de aki normálisan megy soha nem állítják meg!Nemtudom majd kiderül csak akkor megint várni kéne még egy kicsit az A jogsira
Olcsónak olcsó, ezt nem vitatja senki. Nem kell műszaki, jogsi, stb. Csak ha olyan helyen laksz ahol harapnak a rendőrök erre akkor viszont keményen megszívod, balesetről nem is beszélve. Ennyi. Nálunk is sokan szaladgálnak leonardoval 50-es papperral én nem tenném.
Hello mindenki!
Képzeljük el a szituációt : Rendőr megállít 125-össel, nálad csak a biztosítás meg az adásvételi 50-esre. Vegyük a legrosszabbat : KF-hez küld + pénzbírság. Ha ez kiderült te szándékosan leszedsz vmit a motorról, hogy ne működjön. Többen azt írták, hogy nem szedhetik szét a mocit a bevizsgáláskor, össze se rakhatják akkor, ill. ez járható út a bűntetés elkerülésére szerintetek?
Szia Gino!