Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagoyn sok pénzel büntetnek ha 125ösnél nagyobbal a kpmen kiderül?
vennék én nagyobbat mert megvan a jogsim hozzá aká hayabusát is hajthatnék de ennyi pénz nincs a zsebemben
részletfizetésre nem kapok mert külföldi álampolgár vagyok és hiába a munka szerzödés meg a jó bér = nula a másik ez nekem nagyon is megfelel igényeimnek munkába járni napi 50 km igy sporolok
nem mindennap járrok be autoval ez sokkal költségesebb lenne bsőt az összes törvényeket betarttom miota 40000 ft pénzbirságot kaptam pontok nélkül trafipax miat ahol mások meguszták 5000 és 8000 ft között drágák a pontok
ott vettem a motort de ez a tipus elég ritka
általában sp 01 essel van tele és nem tudom ha egyeznek az alkatrészek
Ugyanazt követed el....
www.motor.hu www.hasznaltmotorok.hu www.hasznaltauto.hu www.motorpiac.hu de még majd bövül a lista biztos.........
Kösz és tudtok ajánlani hol keresek persze a netten?
Jobban jársz 1magyarpapiros hiányos vagy blokkhibással,átiratod és a tiedböl ráépited a hiányzó dolgokat....
zgyanannyira büntetnek meg minden?
Ugyanaz.
Biztos vagy ebben? Amugy kulfoldi forgalmija is megvolt. De azer lekerdezte h lopott-e.. Aztan ilyet szol na tenyleg vette a motort. Nem bazz forgalmival, torzskonyvel, adasvetelivel, vampapirral, meg kulfoldi biztositassal loptam el. Es akkor meg azt mondjak, hogy nincs alapja a rendorvicceknek.
Sziasztok lenne egy kérdésem ha 125nél nagyobbal fognak el akkor mi a szitu?
Lehetőségem lenne rá, ha esetleg egy töröttet megvásárolnék, aminek a papírjai rendben vannak. Úgy be lehetne íratni forgalomba? Tehát váz marad forgalmival, a többi alkatrészt pedig átépítem, vagy külföldről behozni egy vázat papírokkal? Van erre reg.díj? Kb mennyi?
Szerintem nem csináltál nagy bazdmegot.
Akit elkapnak 125/50nel az úgy néz ki a sablon szerint, hogy biztosítási csalás, okirathamisítás, engedély nélküli vezetés, no forgalmi, rendszám stb.

Neked ebből csak a forgalmi/rendszám hiányzott. Végülis annyi, mintha karcsibácsi kimegy a főútra a rendszám nélküli zetor traktorjával. Ha kezdő vezetői engedély, akkor veszélyes, hogy bevonják fél évre, de sztem csak némi pontlevonás, meg tán egy csekk. Sztem nem vészes a dolog.
Ha nincs eredeti papírja hagyd rá vagyis sehogy.
Sziasztok!
Üdvözlöm a 125/50-esek klubját! Volt szerencsém másfél hónappal ezelőtt lecserélnem vadi új robogómat egy öreg 125/50-es GILERA-ra, amelynek csak adásvételi szerződése van és biztosítása. Régóta motorozom (93 óta), A kategóriával, de emellett megvan az összes. Kérdésem: hogyan lehetne forgalomba
helyezni egy ilyen motort, vagy jogosan lehet-e használni így ahogy van? Motor típusa: Gilera MX50/125 R.
Nem érdekes mibe kerül a forgalomba helyezése, csak egyáltalán lehetséges-e, vagy sem?
Előre is köszi a segítségeteket!
Egy hozzászólás: Nem rossz dolog, ha egy motor forgalomba van, csak költséges. Még annyi, lopott autót fél év után megtalálták (sajátomat)!
A felnőtté válás a felelősségvállalással kezdődik. Mindennek meg kell fizetni az árát. Ez van srácok, oda kell figyelni.
Nincs különbség!

Nem számít a mellészöveg, a körülmény!
Ott, akkor nem felelt meg az előírásoknak és kész!

Ha 10 métert mész műszaki vizsga nélkül a közúton és abban a tíz méterben állít meg a rendőr ugyanazt követed el, mint aki hónapok óta vizsga nélkül jár!

Értsétek már meg....
Elismerem, hogy megszegtem a kreszt. Tudom, hogy nincs osztalyozva, hogy ugy nincs rendszam, hogy nem is lesz vagy ugy, hogy keszul ra. Viszont a kulombsget erzehette volna a rendor, ezert mondta, hogy kocsog volt.
Miért köcsög?
Miért kellett volna azt mondania?

Talán neked nem kellett volna okot adni neki, hogy így járjon el!
TE vagy a hibás, nem más!
Figyelj!

Mindegy, hogy mondasz-e valamit vagy nem.
Te közúti forgalomban NEM a KRESZ előírásainak megfelelően vettél részt a motoroddal!

Innentől kezdve büntethető vagy, semmilyen mellészöveg nem számít....
De erted, nem probalom atvagni mondom, hogy intezem. Erre meg jobban megb@sz mintha kotottem volna ra egy 50 es biztositast. Annyit mondhatott volna, hogy huzzak haza azt varjam meg mig elkeszul. Ekkora kocsogot.
Nem érte meg!
Na fasza igy jartam. Koszi a valaszokat.
Elméletileg 18 éves korodig, ők a felelőssek érted!

Majd jön thebear, ő jogász és pontosítja a dolgokat!
Vannak, a moci az en nevemen van az szamit vmit?