A közalkalmazotti fix bérért nem csodálom,hogy a Pauli elv szerint dolgoznak... (A legkisebb kényszer elve)
Képzeld el,ha jutalékosban kapnának fizut hogy hangzott volna a dolog?
"-Kedves uram! Esetleg nem szeretne már ma motorozni? Csak 2500Ft! Képzelje, lehet,hogy csak két hét múlva kapja meg az új vezetői elngedélyét..."
Na ilyen szívélyességre senki ne számítson a hivatalokban.
Rákérdeztem, hogy létezik-e ideiglenes jogsi, és azt mondták hogy nincs. Ez azért van, mert aki ott dolgozik, az kevesebbet szeretne dolgozni. (Tisztelet a kivételnek.)
hi!
ha van már B-s jogsid, akkor azzal az igazolással, amit adtak az okmányirodában, vezethetsz motort!
csak akkor nem érvényes az, ha még nem volt jogsid
Az tuti. Egész héten csak egy darab traffipaxot láttam. Azt eddig is tuttam, hogy szakadó esőben senki sem mér, de úgy láccik, hőségben se sokmindenki. Max árnyékban
Bocsibocsi, én csak pótolom a lemaradásomat!
Megborult a vidózom (Fuckrosoft Weendoze Eks Pee)
és csak most értem rá gatyába rázni. Először Linuxot
dobtam, de a nyomtatómhoz nem létezik driver,tehát kuka.
Egy henger, egy szívóütem alatt pont annyit szív be,mint a lökettérfogata, neeem? Akkor mennyit fog kipufogni? Na? Anyag nem vész el, meg nem születik a semmiből, csak átalakul.
Pontosan: Négykerekű könnyűjármű! De mivel még nem született meg rá a rendelet, SENKI sem tudja,hogy egyáltalán legális-e vele közlekedni. Szerencsére szélmalomharc a rendőrök részéről mert a bíróságok eddig mindíg a miniautósoknak adtak igazat. Az smkp fogalma: ..." a beépített hajtómotor lökettérfogata nem haladja meg az 50 köbcentimétert vagy tekjesítménye a 4,4kW-ot, saját tömege pedig nem haladhatja meg a 350kg-ot"...
És ha kofogm a mócsingot, akkor mit kaphatok érte? Ha egy 2 rongyos csekk, hogy "nem volt nálam" a jogsi, akkor nem érdekel, de ha bevonják x évre akkor az már fáj.
És mi van akkor, ha rendszámos a motor, stimmel a márka, a szín, az alváz és a motorszám, csak a típus nem igazán? Némi mókolás, két motor egy forgalmival és rendszámmal? Eccerre úgyis csak eggyel motorozol
nemtom ti hogy vagytok vele, de én asszem örülnék ha lenne azokon is rendszám, meg ugye lene forgalmi, így ha rendőrbácsi igazoltat egyszerűbb lesz bemutatni a forgalmit mint egy rakás papírt
mondjuk én csak a biztosítási papír fénymásolatát, csekket meg jogsit+személyithordom magammal
és nem fogják megmondani mindegyik motorról h hány köbcentis amikor előtte meg vagy elmegy mellette stb...
nekem meg sztem különösen jó lesz TZR-rel, me akárhányasnak is kinézik a nem nagyon hozzáértő emberkék
Fogjátok már fel. NEM.NEM. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM.
Befizetsz egy csekket, majd megkérdezi a nő, hogy sorsjegyet, naptárt, lotto,toto ...stb.
Képzeld el,ha jutalékosban kapnának fizut hogy hangzott volna a dolog?
"-Kedves uram! Esetleg nem szeretne már ma motorozni? Csak 2500Ft! Képzelje, lehet,hogy csak két hét múlva kapja meg az új vezetői elngedélyét..."
Na ilyen szívélyességre senki ne számítson a hivatalokban.
ha van már B-s jogsid, akkor azzal az igazolással, amit adtak az okmányirodában, vezethetsz motort!
csak akkor nem érvényes az, ha még nem volt jogsid
Megborult a vidózom (Fuckrosoft Weendoze Eks Pee)
és csak most értem rá gatyába rázni. Először Linuxot
dobtam, de a nyomtatómhoz nem létezik driver,tehát kuka.
Bocsoff.
mert a rendőrségi informátorom semmit sem tud erről
mondjuk én csak a biztosítási papír fénymásolatát, csekket meg jogsit+személyithordom magammal
és nem fogják megmondani mindegyik motorról h hány köbcentis amikor előtte meg vagy elmegy mellette stb...
nekem meg sztem különösen jó lesz TZR-rel, me akárhányasnak is kinézik a nem nagyon hozzáértő emberkék