Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne is hidd el!
igaz hogy jövőre korhatárhoz lesz kötve, de lehet 125ösöket vezetni 50-es papírral? mert ezt hallottam és eléggé nem hiszem el:D
matyos. NEM VEZETHET!
Fogjátok már fel. NEM.NEM. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM.
Persze! A mögötted ácsorgó meg pisztolyt nyom a hátadba,hogy ne merészejl semmit venni hanem húzzál ha befizetted a csekkedet...
Mint a postákon.
Befizetsz egy csekket, majd megkérdezi a nő, hogy sorsjegyet, naptárt, lotto,toto ...stb.
A közalkalmazotti fix bérért nem csodálom,hogy a Pauli elv szerint dolgoznak... (A legkisebb kényszer elve)
Képzeld el,ha jutalékosban kapnának fizut hogy hangzott volna a dolog?
"-Kedves uram! Esetleg nem szeretne már ma motorozni? Csak 2500Ft! Képzelje, lehet,hogy csak két hét múlva kapja meg az új vezetői elngedélyét..."
Na ilyen szívélyességre senki ne számítson a hivatalokban.
Rákérdeztem, hogy létezik-e ideiglenes jogsi, és azt mondták hogy nincs. Ez azért van, mert aki ott dolgozik, az kevesebbet szeretne dolgozni. (Tisztelet a kivételnek.)
Az igazolással nem! Csak ha kiváltod 2500-ért az ideiglenes jogsit az ügyintézés idejére!
hi!
ha van már B-s jogsid, akkor azzal az igazolással, amit adtak az okmányirodában, vezethetsz motort!
csak akkor nem érvényes az, ha még nem volt jogsid
a celziusz. A másik tán több egy kicsit
Árnyékban 40... De most Celsius vagy km/h?!?
Az tuti. Egész héten csak egy darab traffipaxot láttam. Azt eddig is tuttam, hogy szakadó esőben senki sem mér, de úgy láccik, hőségben se sokmindenki. Max árnyékban
...bár ilyen melegben (és amióta egyre több klímás Octavia búbostaxi van) nem sok kedvük van kiszállni és szórakozni... A rendőr is emberből van.
Szerintem több lesz az...
Bocsibocsi, én csak pótolom a lemaradásomat!
Megborult a vidózom (Fuckrosoft Weendoze Eks Pee)
és csak most értem rá gatyába rázni. Először Linuxot
dobtam, de a nyomtatómhoz nem létezik driver,tehát kuka.

Bocsoff.
Egy henger, egy szívóütem alatt pont annyit szív be,mint a lökettérfogata, neeem? Akkor mennyit fog kipufogni? Na? Anyag nem vész el, meg nem születik a semmiből, csak átalakul.
Hát kockáztatni kell...vagy várni
Gino!
Pontosan: Négykerekű könnyűjármű! De mivel még nem született meg rá a rendelet, SENKI sem tudja,hogy egyáltalán legális-e vele közlekedni. Szerencsére szélmalomharc a rendőrök részéről mert a bíróságok eddig mindíg a miniautósoknak adtak igazat. Az smkp fogalma: ..." a beépített hajtómotor lökettérfogata nem haladja meg az 50 köbcentimétert vagy tekjesítménye a 4,4kW-ot, saját tömege pedig nem haladhatja meg a 350kg-ot"...
És ha kofogm a mócsingot, akkor mit kaphatok érte? Ha egy 2 rongyos csekk, hogy "nem volt nálam" a jogsi, akkor nem érdekel, de ha bevonják x évre akkor az már fáj.
És ha minden stimmel csak a számok nem..tipus,ccm,szin (kinti motor még mielött rosszra gondolna valaki)
És mi van akkor, ha rendszámos a motor, stimmel a márka, a szín, az alváz és a motorszám, csak a típus nem igazán? Némi mókolás, két motor egy forgalmival és rendszámmal? Eccerre úgyis csak eggyel motorozol
de erről ki tud pontos infót ? ?
mert a rendőrségi informátorom semmit sem tud erről
én mostanában a keeway focusokat látom, a 125-t, hogy rendszám nélkül mennek. Pedig ordít a blokkról, hogy nem 50-es.
nemtom ti hogy vagytok vele, de én asszem örülnék ha lenne azokon is rendszám, meg ugye lene forgalmi, így ha rendőrbácsi igazoltat egyszerűbb lesz bemutatni a forgalmit mint egy rakás papírt
mondjuk én csak a biztosítási papír fénymásolatát, csekket meg jogsit+személyithordom magammal

és nem fogják megmondani mindegyik motorról h hány köbcentis amikor előtte meg vagy elmegy mellette stb...
nekem meg sztem különösen jó lesz TZR-rel, me akárhányasnak is kinézik a nem nagyon hozzáértő emberkék