Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja. A rendőr meg lead egy figyelmeztető lövést és véletlenül hátba lövi, mert a környéken rablások folytak hasonló járművel. Gratula, megéri...
Áááááá......

Nem igaz, hogy nem értitek!
Mit nyel be 2x annyit? Levegőt?
Egy adott hengerűrtartalmű motor mindig ugyanannyi levegőt tud csak beszívni!
A turbós az más téma, mert az nem szívó motor! (nem nagyon van turbós 50-es motor )
Nem a keverék minőségét vizsgálják! (mennyi levegő és mennyi elégetlen benzin van a kipufogó gázban)
épp most hívott egyik ismi le akarták állatani egy quad-al
inkább le az útról, át az árkon és irány a mező
rendőrök meg csak néztek...........

mondjuk egy sport mocc erre nem alkalmas
csá.én egy régi témával kapcsolatban szeretnék érdeklődni.
Aixam moped autó amit smkp jogsival is lehet hajtani.
Pontosan minek van ez az "autó" nyilvánítva mert ugyebár 4-500 ccm-es de viszont 45-nél jobban nem megy.
főként thebear tól kérdezem mert hátcsak te tudod a legjobban!vagy nem?
csoki!faszom ki van!mindenki mond mindent de senki se tudja biztos!légyszi mongya meg valaki hogy mi lessz ősszel ez a téma?tegnap szolnokon a wilkeres csá mondta hogy ősszel be kell vinni a mocikat a kpm hez!igaz vagy nem?vagy mi van?olyan válaszoljon aki biztos a dolgába!köszi!
Hát nem tudom az én 80om jól volt belőve és városi hazsnálaltnál 7-8 liter... Amugy 5-6 között...
Sziasztok!
Szerintem ez a kipufogógázos mérés nem igazán reális módszer, mert ha rosszul van beállítva a karbid, akkor simán benyeli a 2X-ét a gyári adatnak. PL nekem már fogyasztott az s51-em(gyári 50-es henger) 5 litert az rg80-am meg 6-ot(tudom-tudom, a 80 az 80, de normál helyzetben az is 3,5 körül eszik).
Nem hiszik el mert mindig van de majd én megmutatom...
A KPM-es nem bontja szét a te kis garanciális motorodat, nyugi.
Nem kell félned az idegenkezűségtől, sőt perelned sem kell!
A KPM-es megbontás nélkül megmondja, mekkora ccm-es a motor.

Higgyétek már el, nem lehet kimagyarázni és átverni őket!

Mint ahogy tanult barátom (Matska) is mondta, hogy amelyik rendőr elenged (ha nem 50-essel vagy), az nem hülye csak nem akar megszivatni!
Szerinted a katalizátor eltünteti a kipufogógázt?
A motorból ugyna annyi kipufogógáz jön ki, mindegy mit raknak a kipucsőre.
Ha tudnád mi az és hogyn működik nem írnál ilyet....

A 4 üteműre is van számadat a mennyiségre.
Engem nem érint a téma mert 50es gépem van remélem majd 70es is lesz! Na szal nekem van 1 garanciális motorom és a KPM-es odajön és szétbonhatja a garis motoromat? Meg ha az APRILIA azt mondja h idegenkezűség miatt nem válall rá garanciát amit a b.zi KPM-es akozott akkor mi történik?Beperelem és fizetnek vagy mi van ilyenkor?
Sziasztok. Írtam már, rövid leszek. Felénk a következőképpen működik. Megállít a rendőr, rögzíti az adataid, felírja a robogód vázszámát. Küld egy hivatalos megkeresést a hazai forgalmazónak, aki a vázszám alapján általában 48 órán belül választ ada a robogó összes adatára. A rendőr leül, ha kell lepötyögi a feljelentést, csatolja a megkeresés egy pédányát és az arra érkezett választ, majd megküldi a lakcím szerinti Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályára. Ő ezzel befejezte, Neked pedig ezután kezdődik a harc. Itt volt egy RN125 típusú robogó bebukási hullám ezzel a módszerrel. Ha lehet legálisan és vigyázzon mindenki magára és másra.
Pontosan Matska! Igy jártam a legjobban
megnézik mennyi víz megy a hengerbe
És mivan akkor ha egy kipufogó katalizátoros..az allig pufog ki vmit..v 4 ütemű(ez a kipufogó gáz vizsgálatához kapcsolódik)Akkor hogy határozzák meg a motor nagyságát?
Van itt a fórumon olyan is aki miattam ment el jogsira és vett rendszámos mocit, én már kb egy hónapja legálisan gyűri a kilómétereket. IGAZ GERGŐ?
Hát ez rendes tőled! Amúgy aki ismer itt a fórumon az tudahatja,hogy segítek mindenkinek aki csak kérdez. De hát dédim is megmondta anno... Az okos hülyéskedik, a hülye okoskodik.
és járnak is a bíróságra is miatta, mert rendszeresen feljelentik őket......
Ne vedd ennyire magadra... Mindig vannak nézet eltérések, és Ő sem egy rossz ember (már amennyire ismerem)
Gino! Köszi,értelek!

De inkább elzúzok innen..hülye vok én ehhez.(macska)..inkább elkezdek én is "tanulni" h olyan okos legyek mint a Macska...meg kül. is..vannak olyan forumok ahol nem nézik le/hülyének az embert..
Hy!
Szia Gino!

Van 500-as is, cimborám árulja őket. A pontos megnevezésük: Négykerekű könnyűjármű. Vezethető M-es vezetői engedéllyel, de nem vihetsz vele utast, vagy B-vel és akkor vihetsz. Ja és minden igazoltatásnál feljelent a rendőr, a bíróságon meg felmentenek. Így megy ez Magyarhonban...

Na Runnerkém? Elégedett vagy? Amúgyis... Gilerából sokkal jobb a DNA!
Nem úgy van!
Ne keverd a szezont a fazonnal! (nem akartam mást írni)
Az a 400 ccm-es tökhéj, más dolog, mint az smkp! Annyiban hasonlítanak, hogy minjettő vezethető smkp vezetői engedéllyel!

A te motorod nem lehet "ennyi erővel" 125-ös smkp!
SMKP= SegédMotorosKerékPár

Tehát az a 400 ccm -es "autók" nem ide tartoznak, ugyanis a kerékpár, a 2 kereket jelent!
Meg aztán akinek nem inga, ne tegye gatyába...
Magadra vettél valamit ami biztos hogy neked szólt.
Ennyi a történet. Ha még tornázni szeretnél rajta, hát
tessék! Hülye ügyfeleken nevelkedtem tizenéve úgyhogy
jöhet!
Visszaolvastál? Vagy csak írtál a topikba?