A Kpm az mindegy, mert Debrecenben minden motort oda kell vinni.
ÉS nincs törzskönyv se, mert az állítólag a két évvel ezelőtti tulajnál van. Az kell hozzá . Én nem tudok rá csináltatni? (lehet hülye kérdés)
A biztositást a nevedre kell kötni(nem sm-biztositást)Eredetvizsgához adásvételi,Tkönyv,forgalmi+a motor a kitöl vetted az nemkell hozzá.Mielöött mész átiratni vizsgáztasd le,mert ha nincs müszakid nemirják át!
Mégegy kérdés ?
Az a gondom, hogy a műszaki lejárt 2éve , és a következő tulaj akitől vettem az kötött rá biztit,mint segédmotor. Attól még le lehet vizsgáztatni ugye? A forgalmi és a rendszám megvan.
Az eredetiségvizsgához mi kell? Az eredeti tulajdonos kell hozzá?
Úgylátom ti már tapasztaltok vagytok a vizsgáztatásban is.
Vettem egy Gilera runner-t, természetesen 180-ast. Kaptam hozzá magyar forgalmit, ami persze már 2 éve lejárt, és rendszámot. Most 50-esként használom.
Kérdés: _Mennyibe kerül a papírmunka egy ilyen gépnél. Gondolok a törzskönyv, átírás, műszaki stb-re.
hát mostmá télleg lebeszéltetek az 125 ös sportmoci 50 es ként való használatáról! !de még vagyok annyira bolond hogy tovább próbálkozzak!180 as gilera runner 50 es ként?az nem olyan feltünő meg olcsobb is és a maradék kes ből meg megcsinálnám a jogsit amíg a nagy kávédarálóval rohangálok!szerintetek?
Én most csinálta 2 hete az A1-et!Az orvosi alkalmassági az 6 ezer volt
A kreszre,Rutinra,Forgalmira öszesen 45 e volt és még a illeték bélyeg 4 ezer Ft!
Össz:55 ezer Ft(Egésségügyi nélkül)
Nekem maximum 85-be lesz. Evo nem megy jobban,hiszen ugyanaz a blokk,csupán az elektronika miatt lágyabb a power átmenet(újságból info),de most ezt is aki megérzi... Sőt az új Evok 6 gangosak és 25 lóerősek.
ÉS nincs törzskönyv se, mert az állítólag a két évvel ezelőtti tulajnál van. Az kell hozzá . Én nem tudok rá csináltatni? (lehet hülye kérdés)
Műszakiztatni letudod ha van rendszám és forgalmi.De ha már 2éve lejárt,tudtommal az KPM.
Az a gondom, hogy a műszaki lejárt 2éve , és a következő tulaj akitől vettem az kötött rá biztit,mint segédmotor. Attól még le lehet vizsgáztatni ugye? A forgalmi és a rendszám megvan.
Az eredetiségvizsgához mi kell? Az eredeti tulajdonos kell hozzá?
Illeték:18ft/ccm(500ccm alatt),24ft/ccm(500ccm felett).
Úgylátom ti már tapasztaltok vagytok a vizsgáztatásban is.
Vettem egy Gilera runner-t, természetesen 180-ast. Kaptam hozzá magyar forgalmit, ami persze már 2 éve lejárt, és rendszámot. Most 50-esként használom.
Kérdés: _Mennyibe kerül a papírmunka egy ilyen gépnél. Gondolok a törzskönyv, átírás, műszaki stb-re.
Hmmm.
A kreszre,Rutinra,Forgalmira öszesen 45 e volt és még a illeték bélyeg 4 ezer Ft!
Össz:55 ezer Ft(Egésségügyi nélkül)