Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nem tom!nekem az M jogsi jött ki szolnokon mindennel együtt 65-70 ből!haver most csinálta 125 re neki 100 ból jött ki!egyáltalán nem ratyi a sima mito meg kurva jól megy az is meg jól is néz ki csak régebbiek mint az evo meg az evo jobban is néz ki meg jobban is megy!tudomásom szerint!
Hát ez a logikus.Mert egy öreg nagyvas nyeli a lét(kötelező,teljesítményadó,alkatrészek).
Jaja,ebben kb minden benne van amiért ezt vettem. 21 vagyok,letehetném a korlátlant meg kicsivel több pénzből vehetnék vmi öreg 600ast,de inkább legyen egy teljesen rendbevágott, igényes kis fűkaszám
De legalább van mire építeni,a banán lengővilla és a fordított teló,na meg az aluváz+a Ferrari piros szín...
Kösz,de még akad meló a gyári állapotig,mert 100%-osra szeretném.
Ja,és pofás a Mito.
ízirájder öcsém
gósztrájder jr
Levezetted az egyenletet
És aki abban bízik hogy sérthetelen és elkaphatatlan...
Fasza gyerek vagy Nálunk 80 az Ak ami elég ezekre és,ha azt az egyszer említett 400adból levonod akkor 320-nál vagy,amiből kijön egy II-es Mito átíratással együtt,mint nekem. Az ratyi?
hát azért remélem közbe egy két lukra ráfutok !főleg ilyen mocival!azért a picsáknak is jobban be jön mint az rs!de ha meglesz biztos ésszel megyek !eddig is ésszel mentem minden mocimmal!1 szer állítottak meg 3 év alatt mert haver állatkodott és körbeigazoltattak mindenkit!de az biztos hogy még megfontoltabban fogok vele közlekedni mint az 50 essel!
csak közbe ne fuss lukra. Mert akkor minden ugrik.........
már csak pénz kéne!
csak az a baj hogy 125 be vagy rs-t vagy mito evo-t vennék!nasz a jogi arra ugy 110 körül van!abból már vehetnék egy ruhát ami azért ezekre a mocikra már illik!szal...!megint fuck!szerintem először lesz moci aztán ruha aztán jogsi aztán megint jogsi korlátlanra!
én is jártam jogsi nélkül egy ideig. Most már nem. Nem éri meg a rizikót.
Vedd meg a mocit. És amint tudod csinálj jogsit. Vagy ne vedd meg, ne rizikózz.
tudom nem is vitatkozni szerettem volna csak mondtam!amúgy igazad van!csak se időm se pénzem az 125 ös jogsira ha meg meglenne akkor meg elég ratyi 125 ös vasat tudnék venni!azért nem tom még hogy mit tegyek!
nem vitatkozom veled. Addig nincs baj, amíg baleset nincs. És nem kell, hogy te legyél a hibás.
nem jogsival megy a moci hanem benzinnel!
na meg nem ül otthon egy évet
Amiböl megvan a jogsi.....
100.000-ig terjedő pénzbírság, egy év kategóriától eltiltás.
kössz
akkor asszem eltiltanak a vizsgáktól meg amire van jogsid bevonják és a pízbünti
10eFt körül...
télleg és ha mocinak van rendszáma papírok meg minden csak neked nincs jogsid rá?