Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te meg tehetsz egy szivességet hogyha ijen buzi vagy!egyáltalán nem vagyok az a megmutatom típus!ha nem ismersz akkor ne is ugass be meg úgy is leszarom az ilyen nagyon okos buzikat mint te vagy!
Már megne haragudj de teis ez a majdénmegmutatom mert okos és szépvagyok+lázadó tipus vagy hát hajrá.........
Ha tudod a választ minek kérdezed meg?!
Amúgy meg nem! Csak egyszer állítson meg a yard,onnantól kezdve b***hatod,és amilyen hírek terjengenek az ellenőrzésekkel kapcsolatban, eladásnál vagy nagyot fogsz bukni vagy a nyakadon marad és max alkatrészként adogatod majd el darabjaiban. Ha van 400-ad EVO-ra igazán jutna 80 egy Ak-ra...
hali!nemsoká venni akarok egy mito evo-t 125/50 be!3 éve motorozok 50 es sr-rel.egyszer igazoltattak csak akkor is azért mert a haverom állatkodott melletem!eléggé ismerem a heji rendőrök hol meg mikor tanyáznak!meg eléggé balfaszok az itteni zsekák(monnyuk hol nem?)!szerintetek megérné bevállani az 125/50-t?szerintem igen!
az a baj gyerekek, hogy ezzel már a hatósági jelzés hamisítása valósul meg, az meg már bűncselekmény, nem szabálysértés, és elég súlyosan mérik.
Ilyen van nekem is a KMX-n!
Akkor jó,de nehezen hihető.
nem csak óra szerint már elég sok gépezettel lemértük, és tényleg kiviszi!
Az csak "óra szerint" megy 120-at egy sportlégszűrőtől.Ahhoz kéne még egy Malossi henger és egy sportkidörrentő is,és félévente motorgenerál.
Ott kezdtem,hogy 3-évet húztam le jogsi nélkül, mert anyumék nem engedték letenni smk-ra.Most meglett kocsira(bőőőőő 2 éve) és motorozhattam legálisan, csak kategóriámat meg közben kissé kinőttem. Nem vagyok az a parázós típus,szal a rendőrök nem izgatnak. Bár motorosrendőrrel még nem ralálkoztam. Mencs meg uram tőlük!
Haver 50-es Aprilia RS-e 120-at megy! és egy zál sportlégszűrő van rajta.
Csak nehogy motoros yardba akadj,ők imádják az ilyen trükköket.
Nagyon igényes munka! ügyes ,ügyes
És nem félsz hogy elkapnak?
Nem nem tévedsz! Eléggé érezhető különbség van. A 125-ösöghöz képest meg kb annyi, hogy amikor az 150-160-nál megáll, onnan en még megy.
Egyik ismerősöm tud ilyet csinálni. Valahogy. ezt kb 1 éve csinálta.
De ennek mien a hangja? Tuti egy 125-töl nagyobb és érezhetö hogy nem 50-es vagy tévedek?
Hát még azt megvárom.
CSő! ezt hogy csináltad!? Én még a számbeütőnél le vagyok ragadva!
ha egyszer lebuksz ezt elkobozzák. Aztán még jól meg is baxnak érte.
Én meg ezt vezetem 50-esként. Ez egy Suzuki Wolf RG200. 42 virgonc pacival.
És mellékeltem a hengeréről egy képet. Sasoljátok!
Értelek titeket belátom elég hülye kérdés volt. Nem baj én akkor is bejelentem és 50-es papírral fogok vele szaladgálni.
Gyerekek,erre előbb-utóbb nagyon ráfaragtok.Rászálltak a motorosokra a rendőrők(sajnos okkal),és ha buktok az fájni fog valaki (apu,anyu,saját) pénztárcájának.
mér hinné, ha 200 ccm?
Bocs rosszul írtam a Futurákban is 123 van