te meg tehetsz egy szivességet hogyha ijen buzi vagy!egyáltalán nem vagyok az a megmutatom típus!ha nem ismersz akkor ne is ugass be meg úgy is leszarom az ilyen nagyon okos buzikat mint te vagy!
Ha tudod a választ minek kérdezed meg?!
Amúgy meg nem! Csak egyszer állítson meg a yard,onnantól kezdve b***hatod,és amilyen hírek terjengenek az ellenőrzésekkel kapcsolatban, eladásnál vagy nagyot fogsz bukni vagy a nyakadon marad és max alkatrészként adogatod majd el darabjaiban. Ha van 400-ad EVO-ra igazán jutna 80 egy Ak-ra...
hali!nemsoká venni akarok egy mito evo-t 125/50 be!3 éve motorozok 50 es sr-rel.egyszer igazoltattak csak akkor is azért mert a haverom állatkodott melletem!eléggé ismerem a heji rendőrök hol meg mikor tanyáznak!meg eléggé balfaszok az itteni zsekák(monnyuk hol nem?)!szerintetek megérné bevállani az 125/50-t?szerintem igen!
Ott kezdtem,hogy 3-évet húztam le jogsi nélkül, mert anyumék nem engedték letenni smk-ra.Most meglett kocsira(bőőőőő 2 éve) és motorozhattam legálisan, csak kategóriámat meg közben kissé kinőttem. Nem vagyok az a parázós típus,szal a rendőrök nem izgatnak. Bár motorosrendőrrel még nem ralálkoztam. Mencs meg uram tőlük!
Gyerekek,erre előbb-utóbb nagyon ráfaragtok.Rászálltak a motorosokra a rendőrők(sajnos okkal),és ha buktok az fájni fog valaki (apu,anyu,saját) pénztárcájának.
Amúgy meg nem! Csak egyszer állítson meg a yard,onnantól kezdve b***hatod,és amilyen hírek terjengenek az ellenőrzésekkel kapcsolatban, eladásnál vagy nagyot fogsz bukni vagy a nyakadon marad és max alkatrészként adogatod majd el darabjaiban. Ha van 400-ad EVO-ra igazán jutna 80 egy Ak-ra...
És mellékeltem a hengeréről egy képet. Sasoljátok!