Én letettem az A1et, mikor 25ös gépet vettem. Igaz így is sunyín lapítottam, mert 19 kw volt a papírjaiba, ami már nem igazán 25ös, de legalább a köbcenti stimmelt.
srácok lányok- ha Crossal vagytok ne az erdőbe mennyetek mert a yardok tanúlnak vezetni..
szal főldútra mert ott a kocsiának csúszkál a segge és a corss meg tapad és ezáltal a moci előnyben van a yardal szembeni
egy tegnapi történet a majdnem átlószomszédommal:srácnak van egy 125ös crossra átépített 50esnek álcázott motra(itt az első hiba,ugyanis MZ TS... ) A,B-s jogsija nincs,papírjai nincsenek hozzá,eü csomag sincs...szal semmi.a lényeg:ment volna ki ez erdőre(sisak nélkül,részegen) de még a műuton találkozott a cövekkel,aki meg probálta megállítani(nem sikerült),megpróbált ellépni előle a srác,azt hitte h majd az erdőbe nem követi,nem így történt.néhány km-es üldözés után a srác vhogy nekiment "megbizottunk"kocsijának(nem nivával üldözte ám,hanem opellal!),az szépen behorpadt, MZ-s elesett,rendfenntartonk elkapta.mivel jogsija nincs,azt biztos h nem veszik el,viszont gondolom szép kis bírság lesz.össze lehet számolni h mennyi szabálytalanság.(sebességtúllépést is hozzá lehet gondolni,bár az már nem oszt nem szoroz)
engem mitoval kaptak el... normálisan mentem beöltözve.. nem volt biztosításom,, eü csomag izókészlets stb.. egyedül a biztosításba kötöttek bele.. azért feljelentett de mondta mivel tanulok nem lesz nagy bírság szal ne izguljak... ennyi volt rendes volt mondta h max 2-3e forint egyébként ha több lenne adna egy 2ezres csekket és off vezetői engedélyt nem tartottam magamnál.. mellesleg nevetve megjegyezte h jó nagy tesű 50-es ennyi... mondom ez ilyen.. nem mondott más semmit.. nézte a gumit 150es hátul 200as kilóméteróra stb... szal sztem vágta h mi a helyzet...
Engem kapcsoltak már le...
- 125 TZR-el 2 személy bukó és siaskok nélkül...épp a fagyizóból vittem haza a haveromat, kb 30ar gurultunk a faluban
- 2szer kiekerültem az igazoltatni akaró jardot
- 1szer inkább visszafordultam, mert bele mentem 1 traffiba, s ciki lett volna 50essel a 150 :-)
- meg jött volna utánnam, vittem az 1ik érettségizős lányt, de mire megfordult én már a tükörben sem láttam őket
- az Aerox 100-at pedig kiszúrta a rendőr a pirosnál, h vmi nem ok(leszedtem a rendszámot)pedig csak 1 kis robogó, így kiintett, merth feltűnő volt...hát lényegében el akarta vontattatni, de rendes volt! Csak kiborult!
Sőt,még az M6-os autópályás zsaruk is kapnak motorokat.Napokban olvastam, hogy ha kell a szalagkorláton is áttugratnak ha vmi szabálytalanságot látnak,tapasztalnak.Na azt szeretném én látni
Nem tom, lehet én emlékeztem rosszul, de úgy tudtam 17, legalább annó mintha ennyi lett volna...
szal főldútra mert ott a kocsiának csúszkál a segge és a corss meg tapad és ezáltal a moci előnyben van a yardal szembeni
am merre lax? régi álmom egy motoros csajjal gurulni egyet
- 125 TZR-el 2 személy bukó és siaskok nélkül...épp a fagyizóból vittem haza a haveromat, kb 30ar gurultunk a faluban
- 2szer kiekerültem az igazoltatni akaró jardot
- 1szer inkább visszafordultam, mert bele mentem 1 traffiba, s ciki lett volna 50essel a 150 :-)
- meg jött volna utánnam, vittem az 1ik érettségizős lányt, de mire megfordult én már a tükörben sem láttam őket
- az Aerox 100-at pedig kiszúrta a rendőr a pirosnál, h vmi nem ok(leszedtem a rendszámot)pedig csak 1 kis robogó, így kiintett, merth feltűnő volt...hát lényegében el akarta vontattatni, de rendes volt! Csak kiborult!