Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lényeg, hogy akkor is lapítottam a 19 kwal, amíg nem jött a korlátlan.
Sajnálom, most utánanéztem, valóban 16!

Nem tom, lehet én emlékeztem rosszul, de úgy tudtam 17, legalább annó mintha ennyi lett volna...
http://totalbike.hu/magazin/kozelet/jogsi2006/
16 nem?
Nem tom, én lehet le vagyíok maradva, annó nálunk be kellett tölteni a 17 évet! Én így emlékszem, de lehet előbb is el lehetett kezdeni vmennyivel...
miért necces?
Én letettem az A1et, mikor 25ös gépet vettem. Igaz így is sunyín lapítottam, mert 19 kw volt a papírjaiba, ami már nem igazán 25ös, de legalább a köbcenti stimmelt.
16 évesen, hát őő necces! De semmi sem lehetetlen!
nyáron megkéne csinálni:)
AMúgy, itt a Balcsi partján nem csak robogós rendőrök vannak, hanem montembáájkos is!
Le kéne tenni az A1et, s akkor nem lenne gond, cbr girl.
én székesfehérvártól 12kmre:P te?:)
Az igazán szép összeg az Opelben tett kár lesz,amit a Mabisz kegyetlenűl behajt.
srácok lányok- ha Crossal vagytok ne az erdőbe mennyetek mert a yardok tanúlnak vezetni..
szal főldútra mert ott a kocsiának csúszkál a segge és a corss meg tapad és ezáltal a moci előnyben van a yardal szembeni
egy tegnapi történet a majdnem átlószomszédommal:srácnak van egy 125ös crossra átépített 50esnek álcázott motra(itt az első hiba,ugyanis MZ TS... ) A,B-s jogsija nincs,papírjai nincsenek hozzá,eü csomag sincs...szal semmi.a lényeg:ment volna ki ez erdőre(sisak nélkül,részegen) de még a műuton találkozott a cövekkel,aki meg probálta megállítani(nem sikerült),megpróbált ellépni előle a srác,azt hitte h majd az erdőbe nem követi,nem így történt.néhány km-es üldözés után a srác vhogy nekiment "megbizottunk"kocsijának(nem nivával üldözte ám,hanem opellal!),az szépen behorpadt, MZ-s elesett,rendfenntartonk elkapta.mivel jogsija nincs,azt biztos h nem veszik el,viszont gondolom szép kis bírság lesz.össze lehet számolni h mennyi szabálytalanság.(sebességtúllépést is hozzá lehet gondolni,bár az már nem oszt nem szoroz)
am nekem is így van 50-es matrica meg 125 le van kaparva XD
am merre lax? régi álmom egy motoros csajjal gurulni egyet
nevethetsz de kemény kiképzést kapnak azok.. ha ellógsz előlük minden tiszteletem a tiéd:D
engem mitoval kaptak el... normálisan mentem beöltözve.. nem volt biztosításom,, eü csomag izókészlets stb.. egyedül a biztosításba kötöttek bele.. azért feljelentett de mondta mivel tanulok nem lesz nagy bírság szal ne izguljak... ennyi volt rendes volt mondta h max 2-3e forint egyébként ha több lenne adna egy 2ezres csekket és off vezetői engedélyt nem tartottam magamnál.. mellesleg nevetve megjegyezte h jó nagy tesű 50-es ennyi... mondom ez ilyen.. nem mondott más semmit.. nézte a gumit 150es hátul 200as kilóméteróra stb... szal sztem vágta h mi a helyzet...
ha van rendszámod nem basztatnak
Engem kapcsoltak már le...
- 125 TZR-el 2 személy bukó és siaskok nélkül...épp a fagyizóból vittem haza a haveromat, kb 30ar gurultunk a faluban
- 2szer kiekerültem az igazoltatni akaró jardot
- 1szer inkább visszafordultam, mert bele mentem 1 traffiba, s ciki lett volna 50essel a 150 :-)
- meg jött volna utánnam, vittem az 1ik érettségizős lányt, de mire megfordult én már a tükörben sem láttam őket
- az Aerox 100-at pedig kiszúrta a rendőr a pirosnál, h vmi nem ok(leszedtem a rendszámot)pedig csak 1 kis robogó, így kiintett, merth feltűnő volt...hát lényegében el akarta vontattatni, de rendes volt! Csak kiborult!
nekem a matrica azért levan ragasztva meg 50es is van rajt:)szal remélem nemlesz semmi még nem találkoztam velük ugy h meg is állítottak volna:D
én most láttam őket elöször pénteken vmit a buszmegbe kevertek aztán mentek a busz elött:D de egész vicces volt:) ott logott a bilincs meg minden:D
Ők igen, de a motorok megakadnak benne!
Sőt,még az M6-os autópályás zsaruk is kapnak motorokat.Napokban olvastam, hogy ha kell a szalagkorláton is áttugratnak ha vmi szabálytalanságot látnak,tapasztalnak.Na azt szeretném én látni