Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A keszthelyi bolt címe?
Csak egyet?!
AZONNALI KÖRÖZÉST ADOK KI EGY 641x15,5-S MÉRETŰ ÉKSZÍJRA! ! !

aki előbb szerez....az kap egy sört
És ímeeee Hát nem meg mondta a kölök a frankót?
http://sgforum.hu/listazas.php...
Ha hosszú...az nem igazán jó....mert akkor csúszik és égeti a szíjat .Most is van szaga......mivel egy minimálisat hosszabb az új szíj......Tök olyan szaga van mintha gumit égetnének valahol
csak pár tizeddel keskenyebb...de az el is veszne ha nem lenne hosszabb.
Meg találtam a rá való méretet...az az 2 jó méret van:642X15,5 és a 641X15,5
Na igen, mert minél jobban pörög, annál jobban fogyaszt. Legközelebb ha feléd járok, megnézem mi van akkor, ha szélesebb (2mm) és kicsit hosszabb ékszíj lenne felrakva.
Mennyivel keskenyebb a méretnél?
Jah...és itt egerszegen nem is lehet kapni ezeket a méreteket...csak ha megrendeli a bolt...ami plusz lóvé
Hosszabb egy picikét. És nem 15,5 széles,hanem szűkebb egy picikét. De találtam 642X15,5-öst...és 641X15,5-öst a neten...de sokallom érte azt a pénzt.
Pedig ezekkel a méretekkel jól is ment a motor....nem pörgött és haladt is.Utálom ha visít mint a választós malac......
Mit jelent az, hogy nagy? Lötyög a helyén?
Itt van a kurva ékszíj......de sokallom érte ezt az összeget. Bakker itt egerszegen 2ezerért vettem szíjat....és kurvára nem jó....kicsit nagy
Ne is, maradjon ha a kopasz nyakúval odaérünk!
nemnem...
csak megint sikerült kétértelműen írnom ezért is javítottam
Bár tudom hogy tudod,azt hogy én tudom azt hogy Te tudod mit is akartam írni ,vala

Ennyit ne igyál!
No azért!
Hu B+.....nem úgy értettem...azaz nem csak én pihentem hanem az akku is.

Igen....tudom mert mondta az effendi hogy ha bele öntöm a lét akkor utána jó másfél óra pihentetés
Be is tartottam
B+ pihentetni kellett volna amíg vissza nem hűl.
"Kiszel Tünde árulja a 2013-as naptárát!"
Ez a katasztrófa nem a világvége!
Most már biztos, hogy nem lesz világvége!
Kiszel Tünde árulja a 2013-as naptárát!
Természetesen kielégítő válasz kaptam és köszönöm. Van benne sav....vagy mi.
De amit ma vettem ahhoz is adtak egy 6-os ampullát amit bele kellett borítani az akkuba. Bele öntöttem....és csak fortyogott meg bugyogott....de fel is ment 12Vfölé...
Szépen tekeri is az önindító a gépet
Savat nézd meg van-e benne?
No kielégítő a válasz?