Ha hosszú...az nem igazán jó....mert akkor csúszik és égeti a szíjat .Most is van szaga......mivel egy minimálisat hosszabb az új szíj......Tök olyan szaga van mintha gumit égetnének valahol
Na igen, mert minél jobban pörög, annál jobban fogyaszt. Legközelebb ha feléd járok, megnézem mi van akkor, ha szélesebb (2mm) és kicsit hosszabb ékszíj lenne felrakva.
Hosszabb egy picikét. És nem 15,5 széles,hanem szűkebb egy picikét. De találtam 642X15,5-öst...és 641X15,5-öst a neten...de sokallom érte azt a pénzt.
Pedig ezekkel a méretekkel jól is ment a motor....nem pörgött és haladt is.Utálom ha visít mint a választós malac......
nemnem...
csak megint sikerült kétértelműen írnom ezért is javítottam
Bár tudom hogy tudod,azt hogy én tudom azt hogy Te tudod mit is akartam írni ,vala
Természetesen kielégítő válasz kaptam és köszönöm. Van benne sav....vagy mi.
De amit ma vettem ahhoz is adtak egy 6-os ampullát amit bele kellett borítani az akkuba. Bele öntöttem....és csak fortyogott meg bugyogott....de fel is ment 12Vfölé...
Szépen tekeri is az önindító a gépet
aki előbb szerez....az kap egy sört
http://sgforum.hu/listazas.php...
Meg találtam a rá való méretet...az az 2 jó méret van:642X15,5 és a 641X15,5
Pedig ezekkel a méretekkel jól is ment a motor....nem pörgött és haladt is.Utálom ha visít mint a választós malac......
csak megint sikerült kétértelműen írnom ezért is javítottam
Bár tudom hogy tudod,azt hogy én tudom azt hogy Te tudod mit is akartam írni ,vala
Be is tartottam
Ez a katasztrófa nem a világvége!
Kiszel Tünde árulja a 2013-as naptárát!
De amit ma vettem ahhoz is adtak egy 6-os ampullát amit bele kellett borítani az akkuba. Bele öntöttem....és csak fortyogott meg bugyogott....de fel is ment 12Vfölé...
Szépen tekeri is az önindító a gépet